- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.099
- 598
yipratma kendini diyetlerle. ekmeği azalt bazi kati kurallarin olsun şekerden tuzdan kıs canimAyyy evet canım:)) acaba sok bir diyet yapip şu iki kiloyu iki gunde versem mi ki. Sonradan kilo vermeme engel olur diye düşünüyorum ondan korkuyorum.
bence dee ama orada yanliz kalmazsin80 ler gurunbunda hızlı olmam lazim. Ordada yalniz kalmak istemiyorum(
bende boyle yapiyrm hep :)erir canım gün içinde . bi arkadaşım kalorili her şeyi sabah yiyo akşama kadar eriyip gidiyo bol içecek iç :)
canim bi doydum ki hala acikmadim acikmam da kolay kolay yumurta ve sut tok tutuyor. tv de denk gelmistim. yeni rol avustralya da çirkin bir adam kılığında olacak. ayrica köpeği izinsiz soktugu icin avusturalya hükümetince sanirim para cezasina carptirildi garibmAyy evet olmadi ama 3.haftada da hep sabit cikinca baya dagildim dun. Madem almiyorum da vermiyorum vur dibine pastanin dedim. Sonradan toparlayip biraktim ama. Aksam yemegim de 7den onceydi canim ama tam hatirlamiyorum su an
Bu kadar yaklasmisken sık bencee. Cok az kalmis ha gayrett
Evet ama karisi hic guzel degildislek
Karayip korsanlarinda vuruldum ben zaten kendisine son filmi de 2017de cikacakmis simdiden onun planlarini yapmaya basladim
Okul zamani herrr gun istisnasiz yumurta yedirdu babam bana. Artik ayda iki uc kez falan yersem sukrediyorum ya.
Senin seviyor olman guzel ama. Saglikli sonucta. Oh afiyet olsun
Sbeden senin de cok az kalmis 75lere. Hadi pazartesi 76 yazma artik
Yarina 90li bir sayi gorursun, bugun sıkı tut![]()
tamam tatlımValiz hazirliyorum mola verip bakayim dedim. Cepten zor oluyor tek tek alintilamadim herkese iyi hafta sonlari kacamaksiz olsun :)
sbeden canim pazar gunu bildirimi ben yapacagim :))
Bugun sabah 1 saat yuruyus yaptim
10 da kahvaltimi yaptim.cok gec oldu ama evdekiler uyuyunca bekledim.
2 yumurta (kayisi kivami)
1,5 kk orgu peyniri
5zeytin
2 kozlenmis biber
1 domates,salatalik, cay
Ara ; 2 ceviz (13.30 gibi yicem)
Bugun ogle yemegi olmucak gibi.
Ara; karpuz ( ilk kez yicem daha )
Aksam icin; yogurt ve tavuklu salata dusunuyorum.
Kacamaksiz gecer umarim :)
Gorusmek uzere
pazartesi kilo boy ve hedef kilo bilgileriye katılabilirsin canimbende katılabilir miyim?