• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben de sevmiyodum ama alıştım, evet çok doyurucu, sık sık yaparım artık...

Denetleyelim canımcım.. her gun bildirimler iyi olacak denetleme konusunda.. bende tependeyim merak etme :))
80 gurubunda ne kadar fazla kisi aktif olursa o kadar iyi olacak haklısın. Ben tambakcigimin vicdan yaptığını düşünüyorum o da benim gibi ne kadar yoğun olursa olsun yazmaya fırsat olusturur biliyorum. Birşey yoktur insallah gelir azcik dikat edebildigi an döner aramıza..

Aynenn ama kızımın burcu balık babası da aynı çok benziyolar eşime de tokken baklava börek koysan bir lokma atmaz ağzına.

Waawww oyle bur ozellikleri olduğunu bilmiyordum.. benim küçük eltimde balik. Tokken hayatta yemez ac olsun dunyayi yer oda çok zayif degil 70 civari ama benim ve büyük eltimin yanında incecik duruyor. Bende buyuk eltimin yaninda ince duruyorum heheh:)) kilodada ortancayim yanii:))

evet sporu ihmal ettim bu ara, dün de yapacaktım yalan oldu...
ona rağmen kilo verimi durmadı şükür...
ilk fırsatta başlayacağım, bugün inşallah.. ip atlamadaki performansımı da merak ediyorum.
ben başlayalı 15 gün oluyo hemen çok yapmaya çalışma ilk araştırdığımda 3000 i gördüm hayatta yapılmaz dedim aralıklı 200-300 yaparım diye düşündüm ama yapılıyomuş
Tavsiyem çok zıplama ip geçecek kadar zıplasan yeter parmakların ucunda bir de halı üzerinde çıplak ayakla zıplıyorum bana cazip gelen tarafı evde birşeye bağlı kalmadan yapabilmem bir de yürüyüşten daha çok terletmesi.

Waawww oyle bur ozellikleri olduğunu bilmiyordum.. benim küçük eltimde balik. Tokken hayatta yemez ac olsun dunyayi yer oda çok zayif degil 70 civari ama benim ve büyük eltimin yanında incecik duruyor. Bende buyuk eltimin yaninda ince duruyorum heheh:)) kilodada ortancayim yanii:))
Onun yediğini sen yesen ne olur düşün artıkk.

vayy ne güzel seçenekler, teşekkürler...
çektim resmini deneyeceğim
çok tok tutuyor, az olursa ara öğün olarak da tercih edilebilir..
canım ben krep , omlet yapacaksam öğütüyorum yoz halinde yapıyorum. geçen sene yulafla yatıp kalktım da :))

Denetleyelim canımcım.. her gun bildirimler iyi olacak denetleme konusunda.. bende tependeyim merak etme :))
80 gurubunda ne kadar fazla kisi aktif olursa o kadar iyi olacak haklısın. Ben tambakcigimin vicdan yaptığını düşünüyorum o da benim gibi ne kadar yoğun olursa olsun yazmaya fırsat olusturur biliyorum. Birşey yoktur insallah gelir azcik dikat edebildigi an döner aramıza..
gelsin valla iyi oluyo muhabbet...
Aynenn ama kızımın burcu balık babası da aynı çok benziyolar eşime de tokken baklava börek koysan bir lokma atmaz ağzına.
balık burcu olasım geldi:KK48: ben duygusal açmışım herhalde... tokken bile bir sürü yiyebiliyodum, dum ama:oops:

vay eltiler arası kıdem diyosun :KK48:
benim eltim çok zayıf yaa...:63:
ben başlayalı 15 gün oluyo hemen çok yapmaya çalışma ilk araştırdığımda 3000 i gördüm hayatta yapılmaz dedim aralıklı 200-300 yaparım diye düşündüm ama yapılıyomuş
Tavsiyem çok zıplama ip geçecek kadar zıplasan yeter parmakların ucunda bir de halı üzerinde çıplak ayakla zıplıyorum bana cazip gelen tarafı evde birşeye bağlı kalmadan yapabilmem bir de yürüyüşten daha çok terletmesi.
evet canım ben de aynen öyle zıplamayı düşünüyorum. tamam o zaman azla başlar, yavaş yavaş arttırırım:KK52:
süper süper, terletsin...
çikolatalar bisküviler yerine biber alalım ne yapalımmm :)
aynen yaaa onlara bir sürü para veriyodum da noluyodu, pahalı kaloriler...
ben de kırmızı biberi 4-5 tane alıyodum, 1 hf boyunca kahvaltıda yeşilliğin yanında yiyodum hep...

:KK57::KK57::KK57:
aman başkanım hemen toparla, hemen...

kedidir aslında o, yarına gider..
gece tuzlu kraker yedim cok su ictim hataydi ama kilo almam bu gunden itibaren yine bomba gibi ilerlceym
:KK76:
sbedencim +800 gr mi neye borçluyuz bakimm:))

Mayacım ben azcik daha kilo vereyim söyle afilli yazarım hepsini ama şimdi bu kiloyla ukalalik yapmak istemiyorum:KK43:

Tamam canim hemen toplayacagim. Hep böyle basimda dikil kumandan gibi valla ise yaracak bu bende:))
şaşırdım buna borçluyum :KK45:

Back
X