• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar bende de var o potansiyel... bakmayın şimdilerde midem küçüldü biraz ama dünyaları yiyebilecek bir göz açlığı var bende de...
yemek yemek mutluluk ya...:KK36::KK36::KK36:

Hayir kuzucum artik sloganımızı degistirelim. Asıl mutluluk istedigimizi giyinip eslerimizin karşısında incecik Salınmak;))

kızlar bende de var o potansiyel... bakmayın şimdilerde midem küçüldü biraz ama dünyaları yiyebilecek bir göz açlığı var bende de...
yemek yemek mutluluk ya...:KK36::KK36::KK36:

Yok kizlar yaaa ben maalesef mutlu olmuyorum. Manevi bir agirlikta geliyor yapmam gereken seyleri aksatiyorum. O yuzden hafif olmak istiyorum.
Esim diyor emzirirken boylesin. Kesince hic yiyemiyorsun der hep

80 ler bu hafta korkun benden diyorum. Biraz büyük konusayim ki konustuklarimdan utanipta yemeyeyim:))))
ev temizlemeye basladim.her oda bitince 100 tane ip atliyorum. Bugun iyi bir spor yapacam. Hem ustumden atamadigim bir hantallik var onu da sporla yenecemm...
harekette bereket vardır diyorum....
salon bittii...
1000 e tamamlarim insallah

çok şükür daha iyi ama memeyle kafayı bozmuş. 19 aylık iştah sıfır. anne sütü hariç hiçbişey almak istemiyor.haliyle karnı da doymuyor. sürekli mızmız.
Öyle deme mızmızlığı hastalığından iştahı da yok tabii meme isteği de inanın bebişlerin açlığından değil ilgi isteğinden emin olun.
Öylen eve gittim bir kutu sütü yeni bitirmiş "annee meme" diyo kızım aç değil ama kucak istiyo ilgi istiyo.

80 ler bu hafta korkun benden diyorum. Biraz büyük konusayim ki konustuklarimdan utanipta yemeyeyim:))))
ev temizlemeye basladim.her oda bitince 100 tane ip atliyorum. Bugun iyi bir spor yapacam. Hem ustumden atamadigim bir hantallik var onu da sporla yenecemm...
harekette bereket vardır diyorum....
salon bittii...
1000 e tamamlarim insallah
Oooo maşallah hem temizlik hem spor bir de az yersen yarın 500 gr. daha gider

*pul biber(atabildiğim her şeyin içine atıyorum)
*her öğünde bir miktar protein de şart
*kırmızı biber (henüz pahalı gerçi)
*yeşil çay, bol su, bol hareket (hareket bende az tabi:oops:)
Doktorcuğum acı pul biberi midem yanmasına rağmen ben de koyuyorum
biberdeki amacımız metabolizmayı çalıştırmak için vücüdu sıcak tutmak mı acaba
ben vücudumu kalın giyerek sıcak tutsam da acı yemesem olur mu ki ?

150 gram köy tereyagi yedim ekmek ve cokelik yedim bugün hakkim bitti bu yag beni sabaha götürür . Aksam yürüyerek carisya gidecem yani saat 4 bucuktan sonra 3 saatten asagi gelemem
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:anammmm o tereyağı ne öyle????
evet dediğin yürüyüşü yaparsan yakarsın belki ama... yağ sonuçta...

Doktorcuğum acı pul biberi midem yanmasına rağmen ben de koyuyorum
biberdeki amacımız metabolizmayı çalıştırmak için vücüdu sıcak tutmak mı acaba
ben vücudumu kalın giyerek sıcak tutsam da acı yemesem olur mu ki ?
yok denizcim, sanılanın aksine üşüdüğümüzde metabolizmamız daha fazla çalışır. ısıyı normale çekmek adına..

pulbiber tamamen içeriğiyle (vitamin+antioksidan.. vb) besinsel olarak etkiler metabolizmayı..
ama biraz iştah da açar bilginize...

yok denizcim, sanılanın aksine üşüdüğümüzde metabolizmamız daha fazla çalışır. ısıyı normale çekmek adına..

pulbiber tamamen içeriğiyle (vitamin+antioksidan.. vb) besinsel olarak etkiler metabolizmayı..
ama biraz iştah da açar bilginize...
Yaaaa o zaman artık ince giyiniyim :) Biberi ben hep cacık ve ayran içine koyuyorum

150 gram köy tereyagi yedim ekmek ve cokelik yedim bugün hakkim bitti bu yag beni sabaha götürür . Aksam yürüyerek carisya gidecem yani saat 4 bucuktan sonra 3 saatten asagi gelemem
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:
sen neyapıyorsun yağ bu sonuçta bir günde o kadar kalori almıyoruz ben okadar az yiyorumki buraya yazmaya utanıyorum
yavrum biraz gayret sonuçta 70 ve 80 grubu sağlımız için kilo vermeye çalışıyoruz metabolizman yavaşlamadan kilonu yerine otursun ben 64 ile menopoza girmeye başladım 87 ye kadar çıktım şimdi vermeye çalışıyorumda gelde bana sor herşey gramla ve kaçamak yapmadan diyet yapıyorum bana kızma oldumu 70-80 gurubunun hepsini 60 larda görmek beni inanın mutlu eder
istersen yediklerimi günlük yazıyım bu günlerin ne kadar degerli olduğunu görürsün

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:anammmm o tereyağı ne öyle????
evet dediğin yürüyüşü yaparsan yakarsın belki ama... yağ sonuçta...
Kızımda bi kismini emer carsida da yakarim biraz sabaha kadar da yemicem gerisinide gun bitimine kadar eritirim. Istahim geldi birden. Ama simariklik bu :KK23:Bu hafta hedefim 1.400 gram vermek bu dk dan sonra yeter sıkı bir hafta beni bekliyor:KK73::KK73:

Back
X