- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
ara öğün yiyiyorum canım sen napıyosunkızlarrr napıyosunuuzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ara öğün yiyiyorum canım sen napıyosunkızlarrr napıyosunuuzzzz
vardı ama mantı daha güzel diil mi :)) ahahaferim iyi yaptın
yumurta peynirde mi yoktu kız![]()
kesinlikle çok daha güzelvardı ama mantı daha güzel diil mi :)) ahah
afiyet olsun canım, bende hem hasta hem üzgünüm bugünaynı :) skıldım biraz
aaaa neyinn varr kuzummafiyet olsun canım, bende hem hasta hem üzgünüm bugün![]()
genel olarak ankarada diyarbakırda yaşanan olaylar, ARTIK SON BULSUN BUNLARaaaa neyinn varr kuzumm
kuzu sorma dünden beri bende çok kötü oldum bugün diğerleri yarın bizde olabilir geberselerde kurtulsakgenel olarak ankarada diyarbakırda yaşanan olaylar, ARTIK SON BULSUN BUNLAR![]()
Seni seni zararlı şeyler tatlı geliyor değil miöğlen eve geldim çok açtım bişi yoktu mantı yedim :))
kızlarrr napıyosunuuzzzz
canım o kadar sıkılıyoki patlamak üzereyimmSeni seni zararlı şeyler tatlı geliyor değil mi
İyiyiz canım sen ne yapıyorsun konuşamadık ne zamandır![]()
Niye sıkıldın canım bugün bende çok keyifsizimcanım o kadar sıkılıyoki patlamak üzereyimm
herşeyden sıkıldım işten güçten hayattan ne biliyim herşeydenNiye sıkıldın canım bugün bende çok keyifsizim![]()
Niye öyle hissediyorsun ki canım bir şey mi olduherşeyden sıkıldım işten güçten hayattan ne biliyim herşeyden
bilmiyorum canımm bu aralar çok fazla kiloya taktım heralde çok mutsuz hisediyorum kendimiNiye öyle hissediyorsun ki canım bir şey mi oldu![]()
Canım kilo hepimiz için önemli olsa da herşey demek değil önce sağlığımız huzurumuz bunlara engel olmamalı kendini şartlandırma bir şeye ne kadar kafanı takarsan o kadar sorunlu hale gelirbilmiyorum canımm bu aralar çok fazla kiloya taktım heralde çok mutsuz hisediyorum kendimi![]()
malesef benim için öle olduCanım kilo hepimiz için önemli olsa da herşey demek değil önce sağlığımız huzurumuz bunlara engel olmamalı kendini şartlandırma bir şeye ne kadar kafanı takarsan o kadar sorunlu hale gelir![]()
Ülkeme üzülüyorum canım bugün canım hiç bir şey yapmak istemiyor maalesefmalesef benim için öle oldusen neler yapıyorsun
Evet canım Allah hepimizin sonunu Hayır etsin , nereye gidiyoruz böyle bilmiyorumÜlkeme üzülüyorum canım bugün canım hiç bir şey yapmak istemiyor maalesef![]()