- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.100
- 598
kacmak yok yavrumİnşallah Can'ım inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kacmak yok yavrumİnşallah Can'ım inşallah![]()
Bizde birgün başaracağız canım azim ve sabırlakacmak yok yavrumkendine gel silkelen bide bize bak . bugun bebek arabasiyla ve kızımın huysuzluklariyla 3 saatte 10 bin adim yaptim..savasiyorum. ben ve nazin yerinde olmak istemezdim haline sukret. bazen metolizma durur bazen ödem toplam bir haftalık veya iki haftalik duraklamalarla sıkıntı yapma kendine. bide kas kaybetmeden agir agir zayifla. ben resmini gördüm gayette zayiftin devami gelir.
Maşallah bizeben de dün yine kuru fasulye yedim. bu sfer hemde pilavla![]()
İlginç işte herkesin yapısı farklı ben kızım 1 aylıkken regl oldum ve düzenli devam etti:) bende regl erken olurum umarim..emzirmeyi kestim..emzirirken 40gunde bir oluyordum
Adım saymak benim işim sağlıklı olmak için 5000 kilo vermek için 10 000 adım atılmalıymış:) Sağol tatlım.
8 de zorlar 5 te zorlar zora bakarsak araba bana yük..ben diş sıkarim sağlık bakanlığınin bu önerisi abartılı bulunuyormus. sonraki çıkışımda 9 bin yapacam bi süre
Maşallah bize
Biri bizi durdursun 3 gündür hava acaip sıcak kazakla dolaşılabilir dışarıda amaa ben yelek giyiyorum neden göbeğim fırladı diye çok çirkin görünüyor![]()
sbeden @DisiAnka@charmant@nehirnil111@GOK1974@kitara_84@minerva1988@CallanPinckney
15 ŞUBAT 2016: 56.90
16 ŞUBAT 2016: 56.40
17 ŞUBAT 2016: 56.00
18 ŞUBAT 2016: 56.20
19 ŞUBAT 2016: 56.80 Maalesef akşam makarna yedim 14 133 adıma rağmen demek ki yiyince eksilmek mümkün değil![]()
Çok iyisin canımSelam kızlar bugün çok iyi gittim 789 kcal
38 gr karbonhidrat
55 gr protein
nehirnil111
Ve 40 dk bel bacak hareketleri
Rabbim yardımcımız olsunEvet canım Allah hepimizin sonunu Hayır etsin , nereye gidiyoruz böyle bilmiyorum
Amin inşallah canım şeytanlarından bulsunlaraynengerçekten gidişat kötü Rabbim tez zamanda bu savaş çıkaranları kökünü kurutsun inşallah
Canım + gösteriyor diye daha fazla yemek sadece sana eziyet ama daha da çok hırslanmak gerekmez minehirnil111
sbeden
Kızlar benim için diyet faslı bitmiştir
Çok moralim bozuk sürekli tartı artı gösteriyor
Böyle gördükçe de yiyorum da yiyorum![]()
Alıştırdılar gerçekten haberlere üzülsekte ateş düştüğü yeri yakıyor okuyup ah edip geçiyoruz elimizden sadece kınamak lanetlemek geliyor çok üzücü hiç huzurlu değiliz sürekli şüpheli halde geziyoruzMemleketim ne hale geldi insanın en çok içini yakan da şehit haberlerine de alıştırdılar ya yazıklar olsun.
Burda zaten her gün silah patlama sesleri psikoloji falan kalmadı ben de
günaydın denizcim. dün sıcak havaya rağmen yürüdüm öğlen. arkadaşım t- shirt giydi o derece ben su gibi oldum. haftaya kar gelecek dendi ama kar yok yine böyle güneşli. ve mart ayı yağmurlu gösteriyor. çok kötü çünkü meyvelerin çiçekleri açmak üzere sonra kar yağarsa ine bu yaz meyve yok olursa da pahalı.
nehirnil111 dünkü kalorim
Toplam
- 0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta
131 kcal- 3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin
24 kcal- 1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı)
114 kcal- 0.25 x 100gr Keçi Peyniri
50 kcal- 1.00 x 1 Adet Domates
14 kcal- 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
12 kcal- 1.00 x 1 Adet Yeşil Elma
55 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata
84 kcal- 0.75 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış)
135 kcal- 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
68 kcal- 3.00 x 1 Adet Ceviz
81 kcal- 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
48 kcal- 1.00 x 1 Adet (200ml) Maden Suyu / Soda
0 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata
84 kcal- 0.50 x 1 Adet Yeşil Elma
28 kcal- 1.00 x 1 Adet (14gr) Nescafe 2si1 Arada Kahve
59 kcal
987 kcal
Selam kızlar bugün çok iyi gittim 789 kcal
38 gr karbonhidrat
55 gr protein
nehirnil111
Ve 40 dk bel bacak hareketleri
Hiç sanmıyorum. Canım ben işe adapte olamadım okula başladım diye arkadaşlar sürekli. Yemeğe gidelim diyolar kıramıyorum tabi benimde niyetim var o ayrı .. Ama ipin ucu çok kaçtı toparlamam şazım ama nasıl bilmiyorum yakında tekrar 100 olucm diye korkuyormhaftaya daha aşağı çıkarsın canım sabır
olsun haftaya avantajlı olursun
bugün hava çok güzel canım. geçen sonbahardan sonra ilk defa yürüyüşe çıkmayı planlıyorum
yürümeden olmuyor. sanıyordum kişın zayıflıyorum . oysa yanılmışım . kilo verdiğim kış emziriyordum ilk emzirme zamanları hızla kilo gitmişti. baharı özledin![]()
icin kötüsü bende kiayfet az hani inatla almiyorumya..uzerime olanlarda 75 kiloda anca olur bide yeni aldigim seylerden biri 74 te belki olur tutustum.sende.yine kiyafet sıkıntısı yoktur benim.gibi
Kızlar aslında bugün kilo vermemin en zevkli gününü yaşadım eski iş yerime gittim herkez döndürdü döndürdü bana baktı:)
Çook kilo vermişsin dediler ee bu övgüyü alıp hemen daldım bi dükkana en son 46 beden giyen ben 40 bedenin içine hop oturdum nasıl mutluyum ama almadım demekki 5 kilo daha gitse 38 mi giycem ben Ayy inanmıyorum ya:)
Çok fazla yorgunum.bebek arabasi beni perişan etti. kilometreyi.ciddiye almayin adim.ölçüsünü küçük yazmıştım. 10 bin adım yaklaşık 8 kilometre yapıyormuş (emin değilim)
yarın cikmayacam 3 gundur yurumekten ev supuremedm toplayamdm is cok hemde dinlenmis olurum azicikta bantta yururum..
10 bin yapim mutluyum
N naz5403begum75 @su321Eki Görüntüle 1776955
nehirnil111
sbeden
Kızlar benim için diyet faslı bitmiştir
Çok moralim bozuk sürekli tartı artı gösteriyor
Böyle gördükçe de yiyorum da yiyorum![]()
Hayırlı akşamlar minik kuşlarım
Menüm şu şekilde
Sabah 8 de 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Arada 1 etipuf
Akşam 2 de 1 tabak bamya 1 tabak tavuklu pilav 1 bardak ayran
Az önce de biraz leblebi ve çiğdem
Sporum da
1 saatcik yürüdüm sadece bugün ya
Sanki bugün daha iyiyim dimibegum75
2kaşık şehriye salatası
2mercimek köftesi
1kıymalı börek
1tuzlu kurabiye
Yarım Elmalı kurabiye
Yarım dilim pasta
Çokmu sizce bana göre iyi kurtardım![]()