♥haftalık kilo verme yarışması♥

2kaşık şehriye salatası
2mercimek köftesi
1kıymalı börek
1tuzlu kurabiye
Yarım Elmalı kurabiye
Yarım dilim pasta
Çokmu sizce bana göre iyi kurtardım:KK53::KK53:

sanırım hepsininde tadına baktın ama az az yemişsin, olsun buda kurtarır ama bencede tuzlu ve elmalı kurabiyeyi yemesende olurmuş salata+köfte+börek yeterdi bide üstüne pasta ohh miss:kk77:

Kızlar günde yediklerimden sonra akşam 1kase pul biberli yoğurt 1kuru incir 2dilim portakal yedim ve yeşil çay içtim :KK6:bana bi hırs geldi hadi bakalım

yoğurt ve yeşilçay iyi olmuş gün içinde k.hidratı fazla aldığın için incir ve portakal yemeyebilirmişsin ama az yemişsin buda kurtarır

günaydın bacılar ya benim niye her yemekten sonra uykum geliyo. kahvaltıyı yaptım şimdi bi tatlı uyku varki gözlerimi zor açık tutuyorum walla. uykusu gelen varmı.:KK43:

Sabah: Yok - Canım bir şey istemedi ülkemizin durumunu düşünmekten
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla yoğurt çorbası + 1 kase türlü +Yarım kaseden az yoğurt -393 kalori
Ara; 14:00 - 1 ad.türk kahvesi - 2 kalori
Ara; 16:15 - 1 ad.sade soda
Akşam; 20:30 - Yarım kase etli patates + 1 porsiyonun %25 anca salçalı spagetti + 2 ymk kaşığı çoban salatası - 338 kalori
Ara; 21:45 - 1 ad.eti süt burger + 1 orta boy muz + az cips - 300 kalori (ah bu olmayaydı iyiydi ama canım çok istedi):KK51:

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 30 dakika yemek pişirmek + 20 dakika ev işi

Toplam kalorim : 1033:oops:

@Kafkanistan @mavimli begum75 begum75 H Heart of Gold @elma_sekerim01 @beyaz lotus

akşam yemeğini yarım kase yerine 1 kase yemeliydin salatayı az yağlı yayıp dilediğince ye bence makarnada nefis kesmek için ben arada 2 yemek kaşığı kadar yiyiyorum ama arada :))

onun harici şu akşam abur cuburunu bir türlü bırakamadın gitti tabi senin ev şartlarında zor görünüyor

dünkü kalorim 991, k.hidrat:69,17 bu sefer daha başarılı :KK76:

günaydın bacılar ya benim niye her yemekten sonra uykum geliyo. kahvaltıyı yaptım şimdi bi tatlı uyku varki gözlerimi zor açık tutuyorum walla. uykusu gelen varmı.:KK43:

dün akşam 5 te yattım yarım saat yemek yemek için kalktım sonra tekrar yattım sabah 7,30 da kalktım uykum yok ama hala yatasım var hastayım :KK43::KK1:

bazen banada olur kahvaltıdan sonra uyku bastırır işin yoksa yat uyu

Günaydın canim. şahsen ben ağır biseyler yeyince uykum gelir hamur işi ekmek gibi. az yaparsan hafif seyler yersen gelmez.

günaydın denizcim. dün sıcak havaya rağmen yürüdüm öğlen. arkadaşım t- shirt giydi o derece ben su gibi oldum. haftaya kar gelecek dendi ama kar yok yine böyle güneşli. ve mart ayı yağmurlu gösteriyor. çok kötü çünkü meyvelerin çiçekleri açmak üzere sonra kar yağarsa ine bu yaz meyve yok olursa da pahalı.

nehirnil111 nehirnil111 dünkü kalorim

• 0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta
    131 kcal
  • 3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin
    24 kcal
  • 1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı)
    114 kcal
  • 0.25 x 100gr Keçi Peyniri
    50 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Domates
    14 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
    12 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yeşil Elma
    55 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata
    84 kcal
  • 0.75 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış)
    135 kcal
  • 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
    68 kcal
  • 3.00 x 1 Adet Ceviz
    81 kcal
  • 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
    48 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (200ml) Maden Suyu / Soda
    0 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata
    84 kcal
  • 0.50 x 1 Adet Yeşil Elma
    28 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (14gr) Nescafe 2si1 Arada Kahve
    59 kcal
Toplam
987
kcal
Maalesef her yerde aynı ama bugünden serinledi iyi de geçen bahar güzeldi ama elma armut yine 2 buçuk -3 buçuk lira kızım ikisini seviyor da çocuk muz yemiyor kivi yemiyor şaşırtıyor beni:KK70:

akşam yemeğini yarım kase yerine 1 kase yemeliydin salatayı az yağlı yayıp dilediğince ye bence makarnada nefis kesmek için ben arada 2 yemek kaşığı kadar yiyiyorum ama arada :))

onun harici şu akşam abur cuburunu bir türlü bırakamadın gitti tabi senin ev şartlarında zor görünüyor

dünkü kalorim 991, k.hidrat:69,17 bu sefer daha başarılı :KK76:
Hepsinden yiyeyim sonraya cips yiyeceğim diye yarım kase yedim canım salatada eşim sildi süpürdü bana anca düştü o kadar:KK70:Bende makarnayı arada yiyorum bu akşama kaldı ama yemeyi düşünmüyorum beni + çıkartıyor:63:Zor görünüyor gerçekten ya nasıl yapcam bilmem:KK51:

Seninki çok daha iyi kıskandım:63::KK12::KK53:Benim k.hidrat 119:KK43:

Günaydın canim. şahsen ben ağır biseyler yeyince uykum gelir hamur işi ekmek gibi. az yaparsan hafif seyler yersen gelmez.
canım ya ekmek yemiyorum zaten de kahvaltı da bir yumurtayla omlet ve greyfurt suyu sıktım bir de az şekerli nescafe içtim uykum açılsın diye ama yine de çok güzel uykum geldi. neyse ben bi temiz hava neyim alıyım açılırım heralde.

Hepsinden yiyeyim sonraya cips yiyeceğim diye yarım kase yedim canım salatada eşim sildi süpürdü bana anca düştü o kadar:KK70:Bende makarnayı arada yiyorum bu akşama kaldı ama yemeyi düşünmüyorum beni + çıkartıyor:63:Zor görünüyor gerçekten ya nasıl yapcam bilmem:KK51:

Maalesef her yerde aynı ama bugünden serinledi iyi de geçen bahar güzeldi ama elma armut yine 2 buçuk -3 buçuk lira kızım ikisini seviyor da çocuk muz yemiyor kivi yemiyor şaşırtıyor beni:KK70:
boşver muz kabız yapıyo zaten ve diğerlerine göre daha pahalı. bizde de öyle olsa keşke muz alırsam eve girmeden bitiyo :KK70:

dün akşam 5 te yattım yarım saat yemek yemek için kalktım sonra tekrar yattım sabah 7,30 da kalktım uykum yok ama hala yatasım var hastayım :KK43::KK1:

bazen banada olur kahvaltıdan sonra uyku bastırır işin yoksa yat uyu
Ben neden uyuyamıyorum yaaa sabahın ışıklarını gördükten sonra uyumak gibi bir huyum yok hiç bir zaman gece 2 saat uyumuş olsam bile akşam da tavuk gibi erkenden uyurum ama:KK70:

hehe sen baştan zaten aburu cuburu yiyecem diye oturmuşsun sofraya :KK70:
evet senin işi zor eşin bu konuda sağolsun pek iştahlı onun yanında yemeden durman zor

bu sefer k.hidrat az çıktı öğlen ve akşam tavuk yiyince böyle oldu, sıfır k. hidratlıymış çok denişik :KK70:

Ben neden uyuyamıyorum yaaa sabahın ışıklarını gördükten sonra uyumak gibi bir huyum yok hiç bir zaman gece 2 saat uyumuş olsam bile akşam da tavuk gibi erkenden uyurum ama:KK70:

deniz çok hastayım domuz gribimi oldum ne :KK57:hiç böyle vurmazdı grip bana, bide dün işyeri çok yoğundu çok yoruldum bugünde çok yoğunum :KK14:dinlenemiyorum o yüzden böyle çok uyudum, bende yazın ben pek uyuyamam hava erken aydınlanınca benim gözlerde açılır:KK48:

hehe sen baştan zaten aburu cuburu yiyecem diye oturmuşsun sofraya :KK70:
evet senin işi zor eşin bu konuda sağolsun pek iştahlı onun yanında yemeden durman zor

bu sefer k.hidrat az çıktı öğlen ve akşam tavuk yiyince böyle oldu, sıfır k. hidratlıymış çok denişik :KK70:
Markete girince direk tavuk almaya yöneliyorum 1 paket alınca 2 kere yapıyorum da sevmiyor bizimkiler hep bana kalıyor:KK66:

evet sorma benim kıza zorla muz yediriyorum. varsa yoksa elma ile armut çok seviyor :KK70:

deniz çok hastayım domuz gribimi oldum ne :KK57:hiç böyle vurmazdı grip bana, bide dün işyeri çok yoğundu çok yoruldum bugünde çok yoğunum :KK14:dinlenemiyorum o yüzden böyle çok uyudum, bende yazın ben pek uyuyamam hava erken aydınlanınca benim gözlerde açılır:KK48:
Biz de grip olduk ya geçen kızımla böyle oluyor ilk başta kesinlikle ilaç almak şart ben inanmıyorum antibiyotiksiz atlatılacağına çünkü grip ve soğuk algınlığı birlikte seyrediyor genzine akıp ciğerleri de kaplıyor biz çabuk atlattık da annem atlatamamış 1 aydır hasta kadın:KK43:

Çok fazla yorgunum.bebek arabasi beni perişan etti. kilometreyi.ciddiye almayin adim.ölçüsünü küçük yazmıştım. 10 bin adım yaklaşık 8 kilometre yapıyormuş (emin değilim)
yarın cikmayacam 3 gundur yurumekten ev supuremedm toplayamdm is cok hemde dinlenmis olurum azicikta bantta yururum..
10 bin yapim mutluyum :21:
@naz5403 begum75 begum75 @su321Eki Görüntüle 1776955
Tebrik ederim:KK9:
Var yaa böyle yürüdüğüm günler de çok da yesem artı da çıksam kendimi çok hafif hissediyorum:KK9:

Back
X