• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:
sen neyapıyorsun yağ bu sonuçta bir günde o kadar kalori almıyoruz ben okadar az yiyorumki buraya yazmaya utanıyorum
yavrum biraz gayret sonuçta 70 ve 80 grubu sağlımız için kilo vermeye çalışıyoruz metabolizman yavaşlamadan kilonu yerine otursun ben 64 ile menopoza girmeye başladım 87 ye kadar çıktım şimdi vermeye çalışıyorumda gelde bana sor herşey gramla ve kaçamak yapmadan diyet yapıyorum bana kızma oldumu 70-80 gurubunun hepsini 60 larda görmek beni inanın mutlu eder
istersen yediklerimi günlük yazıyım bu günlerin ne kadar degerli olduğunu görürsün
Yemezdimde bir an ne oldu anlamadim carpildim mi ne :confused:Sanki biseyin inadina kasten yedim offf neyseki hafta basindayiz kendimi Hizaya sokup bu hafta o 1.400 grami vereceem:KK59: yaz canim herkes faydalanir. Benim pek duzenim olmuyo yanlizim

Öyle deme mızmızlığı hastalığından iştahı da yok tabii meme isteği de inanın bebişlerin açlığından değil ilgi isteğinden emin olun.
Öylen eve gittim bir kutu sütü yeni bitirmiş "annee meme" diyo kızım aç değil ama kucak istiyo ilgi istiyo.
ayyyy ben ona razıyım. yesin içsin sürekli emsin. lafım yok. ama aç yaşıyo benimki. ben işteyken bile bişey yemio. üstelik hastalıktan öncede aynıydı. en fazla bir öğünde yarım kase çorba yediği. et süt yumurta meyve hiç bişey yok hayatımızda.

Sabah : 2 dilim ekmek + 1 dılım peynır + 1 domates
öğle : yarım tabak nohut yemegı + 1 kase cacık
aksam : ton balıklı salata yıyecegım
kızlar artık inandırıcılığım kalmadı biliyorum bir ileri 2 geri gidiyor benım diyet .. hastalanınce resmen beslenmek yerıne besılendım ben :( su 55 altını gorebılecekmıyım yıne acaba

Yemezdimde bir an ne oldu anlamadim carpildim mi ne :confused:Sanki biseyin inadina kasten yedim offf neyseki hafta basindayiz kendimi Hizaya sokup bu hafta o 1.400 grami vereceem:KK59: yaz canim herkes faydalanir. Benim pek duzenim olmuyo yanlizim
ben inanıyorum sana canım , şimdi olan olmuş artık moralını bozma , aksam salata yersın dengeler canım .. Ayrıca köy tereyağı yararlı birsey sende emzırıyorsun1 porsiyon yaş pasta yemekten daha iyidir , o şekilde dusun aksamda salata yedinmı hıc bır sey olmaz

ben inanıyorum sana canım , şimdi olan olmuş artık moralını bozma , aksam salata yersın dengeler canım .. Ayrıca köy tereyağı yararlı birsey sende emzırıyorsun1 porsiyon yaş pasta yemekten daha iyidir , o şekilde dusun aksamda salata yedinmı hıc bır sey olmaz
Sagol canim haklisin neyseki sağlıklı yag kizim onu benden siler süpürur eme eme birakmiyor zaten .oda diyormus anne fenalık geldi.
ne yedin ki :D :D :D

ayyyy ben ona razıyım. yesin içsin sürekli emsin. lafım yok. ama aç yaşıyo benimki. ben işteyken bile bişey yemio. üstelik hastalıktan öncede aynıydı. en fazla bir öğünde yarım kase çorba yediği. et süt yumurta meyve hiç bişey yok hayatımızda.
Ben işteyken de eşim süt veriyo içiyo çocuk ne yapsın bu arada her çorba verişimde kızıma 2 kepçe koyarım o bir kepçeyle doyar bu da yarım kase yapıyo ama dediğim gibi kuru ekmek yemeyi çok seviyo bebekliğinden beri çorba içinde ekmeği hiç yemedi.

Ben işteyken de eşim süt veriyo içiyo çocuk ne yapsın bu arada her çorba verişimde kızıma 2 kepçe koyarım o bir kepçeyle doyar bu da yarım kase yapıyo ama dediğim gibi kuru ekmek yemeyi çok seviyo bebekliğinden beri çorba içinde ekmeği hiç yemedi.

Ayni benim oglum 11 aylik ayni senin kiz gibi desene kuru ekmege bayiliyor. Yumurtayi agzindan atar.keske 1 kepce corba icse sevinecem. buyuk.kizim oyle degil herseyi yerdi. Bunu hic zorlamiyorum ben de.en fazla 2 sene emecek sonra mecbur yiyecek

Ayni benim oglum 11 aylik ayni senin kiz gibi desene kuru ekmege bayiliyor. Yumurtayi agzindan atar.keske 1 kepce corba icse sevinecem. buyuk.kizim oyle degil herseyi yerdi. Bunu hic zorlamiyorum ben de.en fazla 2 sene emecek sonra mecbur yiyecek
Aynenn bakma şimdi böyle diyorum önce ben de problem ederdim baktım çocuk sağlıklı maaşallah artık önemsemiyorum.
Bir de Canan Hoca nın bir konuşmasında dinledim diyo ki insanlarda yağ hücresinin sayısı ilk 2 yılda oluşurmuş sonra o hücreler genişlermişş sayısı artmazmışş yanlış anlamadıysam.

Back
X