Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar![]()
Bu sabah çok mutluyum-1 olunca sevinçten zıpladım 1cm de incelmişim ohhhh tam gaz devam![]()
Tebrikler canımBu sabah çok mutluyum-1 olunca sevinçten zıpladım 1cm de incelmişim ohhhh tam gaz devam![]()
Sağol canım evet inşallah artık...bana bunlarla gel
tebrik ederimhadi bakalım demek erime sürecine girdin
![]()
maşşallah canım sanaBu sabah çok mutluyum-1 olunca sevinçten zıpladım 1cm de incelmişim ohhhh tam gaz devam![]()
kızlar size birşey danışmak istiyorum, benim mutfak dolapları beyaz,tezgahı siyah, sırt duvarda gri,siyah,şeffaf ince uzun camlı ara taşlı, (aşağıda benzeyen bir foto attım), ben mutfağıma tabure alıcam,ben fotoğraftaki gibi renkli istedim eşim siyah kırmızı olsun dedi, düşününce dedim mutfak sarı ve turkuaz mavi biraz açık renk gibi hani çabuk kirlenirse kötü görünmesin, sizce siyah kırmızı tabure yakışırmı? (masamda bembeyaz dolaplarla aynı )
bide buna uygun halı kestircem, tabureleri karışık renkli alırım diye düşündüğümden halıyıda gri yada turkuaz düşünmüştüm ama şimdi kırmızı/siyah olursa halı ne renk olsun sizce?
![]()
![]()
![]()
![]()
halıda bu ikisi olabilir dedim ama tabure siyah/kırmızı olursa şu halı nasıl olur sizce bide bu alttaki halı çok pahalı 200 tl ye gelcek bana
![]()
siz ne düşünürsünüz?yardımcı olursanız çok sevinirim canlarım
sbeden konunun dışına çıkmış oldum ama burdaki arkadaşlara güvendiğim için sordum şimdi diğer yerlerde sorsam tanımam etmem daha az güvenirim onlara.
tabureleri kırmızı ve siyah alırsan halıyı da içinde kırmızı ve siyah olanlardan seçmen gerekir ama çok resmi bir mutfak olur renkli tabure kullanırsanız sade koyu renk bir halı çok şık ve enerjik durur. bencekızlar size birşey danışmak istiyorum, benim mutfak dolapları beyaz,tezgahı siyah, sırt duvarda gri,siyah,şeffaf ince uzun camlı ara taşlı, (aşağıda benzeyen bir foto attım), ben mutfağıma tabure alıcam,ben fotoğraftaki gibi renkli istedim eşim siyah kırmızı olsun dedi, düşününce dedim mutfak sarı ve turkuaz mavi biraz açık renk gibi hani çabuk kirlenirse kötü görünmesin, sizce siyah kırmızı tabure yakışırmı? (masamda bembeyaz dolaplarla aynı )
bide buna uygun halı kestircem, tabureleri karışık renkli alırım diye düşündüğümden halıyıda gri yada turkuaz düşünmüştüm ama şimdi kırmızı/siyah olursa halı ne renk olsun sizce?
![]()
![]()
![]()
![]()
halıda bu ikisi olabilir dedim ama tabure siyah/kırmızı olursa şu halı nasıl olur sizce bide bu alttaki halı çok pahalı 200 tl ye gelcek bana
![]()
sbeden konunun dışına çıkmış oldum ama burdaki arkadaşlara güvendiğim için sordum şimdi diğer yerlerde sorsam tanımam etmem daha az güvenirim onlara.
Ayni fikirdeyim canlı olsun istedim ama eşim siyah kırmızı diyince kararsız kaldım bide sonra sen bilirsin dedi hepten kafam karıştıtabureleri kırmızı ve siyah alırsan halıyı da içinde kırmızı ve siyah olanlardan seçmen gerekir ama çok resmi bir mutfak olur renkli tabure kullanırsanız sade koyu renk bir halı çok şık ve enerjik durur. bence
kızlar size birşey danışmak istiyorum, benim mutfak dolapları beyaz,tezgahı siyah, sırt duvarda gri,siyah,şeffaf ince uzun camlı ara taşlı, (aşağıda benzeyen bir foto attım), ben mutfağıma tabure alıcam,ben fotoğraftaki gibi renkli istedim eşim siyah kırmızı olsun dedi, düşününce dedim mutfak sarı ve turkuaz mavi biraz açık renk gibi hani çabuk kirlenirse kötü görünmesin, sizce siyah kırmızı tabure yakışırmı? (masamda bembeyaz dolaplarla aynı )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
merhaba, grubumuzun başkanıBu gruba beni alacak kimse yok mu(
aslında o tonları bende çok severimde eşim pembe/fuşya gibi tonlara pek sıcak bakmıyoCanım illa renk istiyorsan kırmızı açar kırmızı siyah iştah acıcı da olur ayrıca fosforlu pembe fuşya yani ve gri birleşimi de güzel eğer siyah ve kırmızı da kesinsen halını en üstte ki gri de yapabilirsin en altta ki grili siyahlı da ikisi de olur yani çok güzel mutfağın![]()
canım sendesbeden beni de bu gruba dahil eder misiniz yaa burada yardımcı olun bana
bu gruptan gaz alayım yani pes etmiyim destek olalım birbirimize yani yardımcı olun derken onu kast ettimcanım sende
boy
kilo
hedef kilo
7 mart hedef kilo
bilgilerini yazarak sbedenin adını etiketlersen sana da yardımcı olur
sbeden
bu arada yardımcı olur derken sizi zayıflatmaz, sadece gruba dahil olma konusunda demek istedim yazdığımı okuyunca tuhafıma gitti dedim yanlış anlaşılmıyım bide sonrasbeden kızar bana
saçımı çeker
falan aman aman
![]()
merhabalar daha yeni kayıt oldum ve yarışmalara katılmak istiyorum yönlendirirseniz sevinirimYeni topik acmakla cok iyi ettin cnm dier topikte hayat kalmamisti artk. Ben yine katilirim seni ve dier arkadaslarimi gercekten cok seviyormayrica dier topikte subat-mayis arasi dikkat edemedigim zamanlar oldugu halde 10 kilo verdim ben... 88 ile baslamistm 78im suanda
![]()