♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar size birşey danışmak istiyorum, benim mutfak dolapları beyaz,tezgahı siyah, sırt duvarda gri,siyah,şeffaf ince uzun camlı ara taşlı, (aşağıda benzeyen bir foto attım), ben mutfağıma tabure alıcam,ben fotoğraftaki gibi renkli istedim eşim siyah kırmızı olsun dedi, düşününce dedim mutfak sarı ve turkuaz mavi biraz açık renk gibi hani çabuk kirlenirse kötü görünmesin, sizce siyah kırmızı tabure yakışırmı? (masamda bembeyaz dolaplarla aynı )

bide buna uygun halı kestircem, tabureleri karışık renkli alırım diye düşündüğümden halıyıda gri yada turkuaz düşünmüştüm ama şimdi kırmızı/siyah olursa halı ne renk olsun sizce?
33_2013625181228.jpg

93470989082201178243.jpg

208512302_tn120_0.jpg
210424761_tn50_3.jpg

halıda bu ikisi olabilir dedim ama tabure siyah/kırmızı olursa şu halı nasıl olur sizce bide bu alttaki halı çok pahalı 200 tl ye gelcek bana :KK43:
207237680_0.jpg

siz ne düşünürsünüz?yardımcı olursanız çok sevinirim canlarım:KK36:

sbeden sbeden konunun dışına çıkmış oldum ama burdaki arkadaşlara güvendiğim için sordum şimdi diğer yerlerde sorsam tanımam etmem daha az güvenirim onlara.
Canım bence mor düşün siyah beyaza çok yakışır mor halı mor tabure çünkü benim mutfağım öyle:KK19::21:

canım özelden foto atabilirmisin?eşime de gösteririm,nütfen :KK36:
Mor tabure varya senin resminde onun sandalyelerini düşün mor beyaz siyah masam gri krem mor halım krem zebra perdem var canım çok şık göründüğünü söylüyorlar umarım yardımcı olmuşumdur tatlım sana:KK68::KK68:

Bilmiyorum resim yollamayı canım ben biraz teknoloji özürlüyüm hep eşimden yardım alıyorum :oops::oops::oops:

Mor tabure varya senin resminde onun sandalyelerini düşün mor beyaz siyah masam gri krem mor halım krem zebra perdem var canım çok şık göründüğünü söylüyorlar umarım yardımcı olmuşumdur tatlım sana:KK68::KK68:

olmadı :63::63::63:
eşinden yardım al lütfen,:KK12::KK12::KK12::KK70::KK70::KK70:

26 yaşındayım. çalışıyorum. çok fazla spor yapamıyorum. inşallah başlıcam havalarda güzelleşiyor şükür :) 3 ana öğün bazen 2 bazen 3 ara öğün şeklinde besleniyorum. daha önce diyetisyene de gitmiştim. onun tavsiyelerine uymaya çalışıyorum :D N naz5403

26 yaşındayım. çalışıyorum. çok fazla spor yapamıyorum. inşallah başlıcam havalarda güzelleşiyor şükür :) 3 ana öğün bazen 2 bazen 3 ara öğün şeklinde besleniyorum. daha önce diyetisyene de gitmiştim. onun tavsiyelerine uymaya çalışıyorum :KK70: N naz5403
Diyetisyene giderken kaç kilo verebildin❓

Kızlar ben de acayip kötü besleniyorum birkaç gündür
Kötü de olsa akşamları menülerimi buraya yazacağım,düzeleceğine inanıyorum
kötü besleniyorum derken yediklerine mi dikkat etmedin canım. öyleyse olur o kadar sen buraya yaz biz burdan dürteriz zaten:KK11::KK4::KK62:

Back
X