- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bol şansTartiya gidiyorum hanimlaaaar
Sans dileyin bana
Sen benden az yiyon bikerem
Yaaa puzzle ben de çok severim kaç parçalık yapıyosun
1000 parçalık yapıyorum canım az kaldı çok şükür kaç haftadır hiç dokunmamıştım kafamı verememiştim bu hafta bayağı yol katettimÇok seviyorum sade kahveyle probisi:)))
Ben de regl oldum dün göğüslerim patlayacak gibi yaa
Bende spor yapmadım bu hafta hiç hasta da olduğum için hem regl hem vücut hastalığı950 kcalnehirnil111 hiç sporsuz kötü oluyor ama adetten sonra tamgaz devam spora, şişkinlikler olmaya başladı pazartesi tam adet zamanlarıma geliyor hedefe ulaşmam zor gözüküyor.
Çok şaşırtıyorsun kızVücudum haftada 2 gün diyet görüyor sasirmaktan şaşkına döndü kendileri![]()
Bende sarmanın o kadar fazla olduğuna inanamıyorum niyeyse bence sana da çok zararı olmamıştırnehirnil111 bugünkü utanç tablosu olan kalori miktarımı açıklıyorum. 1823 kalori
aslında bugün dışarda yediklerimle günü 1000 kalori ile kapatıp yırttım diye göbek bile atacaktım. ama eve geldim ve sadece 16 adet zeytinyağlı yaprak sarma yedim. ve kalori miktarım 1823 oldu yaa. 16 adet sarma nasıl bu kadar yüksek kalori olabilir ya. yemeden evvel baksam yer miydim hiç ben onu.çok pişman oldum.
yarın çok az kalori almam lazım ki pazartesiyi kurtarayım.
bugün 56,1 kilo idim bu arada . yarın tartılmıcam moralim bozulmasın diye. pazartesi görücez durumu :)
Not aldım canım
İnsanlara bakma sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa canımKızlar annem çok zayıflamışsın dedi arkadaşım geldi bugün oda artik zayıflama dedi ben şımardım ve dün ki kalorimde 3000nehirnil111 ama bugün az yicem ve 55 i gorucem kararliyim ayrıca istediğim kiloya inene kadar yapmamam lazim böyle neyse bugünü güzel atlatayim inşallah dun çok abarttım
![]()
Not aldım canlar çok iyisiniznehirnil111 pazar günü aldığım kalori 788 canım.
Olsun canım devam gayet iyisin hafta sonu şu kaçırmalarımız olmasa harikayız da iştekızlar hepinize günaydın,aramıza yeni katılanlar olmuş sizlerde hoşgeldiniz
sbeden cim kilom 62,7 aslında 100-200 gr daha az çıkardımda hafta sonu düzensiz yiyip su içememekten söylemesi ayıp wc ye çıkamadan tartıldım ama olsun hedefe ulaştım ya çok şükür buda yetti
4 nisan için hedefim: 61,5 olmak (inşallah AMİN)
nehirnil111 cim hafta sonu kalori hesabı yapamadım canım
yatılı misafirim vardı ama bugün başladım yine saymaya, ama kaçırmadım asla çok ölçülü yedim bitek pazar günü 2 dilim kabak böreği yedim oda çok az şekerliydi ve öncesinde saatlerce yürümüştüm
Evet arkadaşlar çok mutluyum ya ben bu sonucu görmeyi beklemezdim o kadar çok yiyorumki adam akıllı 2 gün ancak diyet yaptım ama spor yapıyorum gerçi dün bir tanesini yapamadim ama ... veeeee
55 kg çıktım wc den çıkınca inanamadım çok şükür ya aynaya bir baktım erimiş gitmişim ben 4 nisan hedefim ise 51.5 kilo olmak ....sbeden
nehirnil111 dun 2200 kal aldım ortalama saymadım ama .....artik bu hafta daha düzenli yemey e calısıcam ya birden yemeklere saldırıyorum esimide söyledim persembeye kadar sağlıklı şeyler yapicam inşallah
He iyimis o zamanhiç birşey olmayacak canım, kaldığın yerden devam![]()
diyete yeni başlayıpta 1 haftada bu kiloya indiysen muhtemelen yağdan gitmemiştir canım ödem gitmiştir ama olsun - leri görmekte güzel bir sonuç, diyete spora devamEveeet tartildimmmmm
67.6 ciktim efenim
Gunluk 2.5 litre su iciyorum su kaybetmis olamam demiiiiiii![]()
kız eridin bittin görünmeyecen artık bence adını yıldız listesi ne yazdır korumaya geçsbeden canım güncel kilom 51.5 buna da şükür regl devam ediyor yani bitti gibi olsa da karın şişkinliğim var biraz ona suçu atayım yediğim cipsi çekirdeği gözüm görmesin emi
Aradaki fark - 100
Nisan hedefim 50.5 inşallah
niye buçuk diyeceksin benim kendime şart koştuğum 23 Nisan hedefim 50 çünkü en başından beri
Eki Görüntüle 1790167
50 istiyorum ama acaba ulaştım diyip korumaya geçip kendi içimde mi aşağı yukarı yapayım diyorsunkız eridin bittin görünmeyecen artık bence adını yıldız listesi ne yazdır korumaya geç![]()
1000 parçalık yapıyorum canım az kaldı çok şükür kaç haftadır hiç dokunmamıştım kafamı verememiştim bu hafta bayağı yol katettim
Benimde henüz bitmedi şişkinlik birazda olsa varProbis çok güzel biliyorum bende alabilirim aslında
Bende spor yapmadım bu hafta hiç hasta da olduğum için hem regl hem vücut hastalığıSen hayırlı haberini al da boşver şişkinliği falan
Çok şaşırtıyorsun kız
Bende sarmanın o kadar fazla olduğuna inanamıyorum niyeyse bence sana da çok zararı olmamıştır
Not aldım canım
İnsanlara bakma sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa canım
Not aldım canlar çok iyisiniz
Olsun canım devam gayet iyisin hafta sonu şu kaçırmalarımız olmasa harikayız da işte
Tebrik ederim canım göreceksin eminim çok iyi gidiyorsun yalnız boyun kaç 51 çok az olmaz mı sanki uzundun benden diye biliyorum![]()
kız sen bana foto atacaktın özelden, unuttum sanmaMerhaba hanımlar, haftasonum yoğun geçti bayaa bi
o nedenle bakmaya bile giremedim foruma
Kalori bildirimi yapayım kısaca
Cuma - 1258 Kalori
Cumartesi - Muz süt detoksu yaptım - 880 kalori
evet yaptıımmhatta sadece 4 muz yedim 5 bardak süt içtim. o yetti bana. ama dediğim gibi yoğun bi gün geçirdim ve bazen hiç aklıma bile gelmedi yemek
bu arada 1 saat kondisyon bisikleti sürdüm, yarım saatte yürüdüm yüksek tempolu.
Daha fazla yüklenmek istemedim kendime, zorlamamak için
Sadece akşam üzerine doğru saat 6 7 gibi başımda bi sersemlik olmaya başladı ama çok büyük bi etki değildi, günün yorgunluğu erken kalkma vs eklenince biraz böyle oldu diye düşündüm ve bozmadım detoksu
Cumartesi sabahı 56,3 - pazar sabahı 55,5 = 800 Gram gittiiiii
Pazar günü kalori 1272![]()
Detoksun üzerine biraz fazla oldu sanki ama
3 saat yürüyüş 12000 adım gibi bişeydi sanırım attığım adım
1 saat kondisyon bisikleti ile telafi etmeye çalıştım
Bu sabah ki kilom 55,5
Sabit kalması da yetti bana :)
Bu arada regl oldum, şişkinim bomba gibiyim![]()
50 istiyorum ama acaba ulaştım diyip korumaya geçip kendi içimde mi aşağı yukarı yapayım diyorsun![]()
50 istiyorum ama acaba ulaştım diyip korumaya geçip kendi içimde mi aşağı yukarı yapayım diyorsun![]()
canım hemen 4 nisan hedefinide yazarmısın
Bilmiyorum canım nasıl olur ama 48 kilo iken halimi özledim en son üniversite 1. Sınıfta öyleydim bakalım 1.64 veya 1.63 her ölctüğümde değişiyor boyumlisede ölçmüşlerdi 1.64 çıkmıştım orda... benim karnım kaldı aslında yavaş yavaş iniyor... birde bacaklarimin daha ince olmasın i istiyorum ....bu kilo verme olayı gerçekten doyumsuzluk yapıyor verdikçe veresi ge liyor insanin :)...
Birde bir şey soracağım hindistan cevizi meyvesi kaç kaloridir suyu ile birlikte mesela ben bugün aksam hariç meyve ilemi beslensem diyorum sadece karar veremedim
Toparladım canım hafta sonu evde geçirdim cumartesi evi temizledim pazar yattım full puzzle falan ilginlendim iyi geldidüz 50 yap 50-51 arası gider gelirsin o zaman, nasıl oldu boğazların daha iyisin inşallah?