♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selam kızlar bugün canım ne istediyse yedim , poğaça dan , simit e , çikolatalı kek e kadar en son da kuru fasulye yedim günü 750 kcal ile kapattım:) nehirnil111 nehirnil111
Ne güzel çeyrek simit bir dilim kek bir tabak kuru fasulye yiyip bırakabilmek sen bunu yapabiliyosun bütün mesele bu:KK9:

kızlar hepinize günaydın,aramıza yeni katılanlar olmuş sizlerde hoşgeldiniz :KK9:
sbeden sbeden cim kilom 62,7 aslında 100-200 gr daha az çıkardımda hafta sonu düzensiz yiyip su içememekten söylemesi ayıp wc ye çıkamadan tartıldım ama olsun hedefe ulaştım ya çok şükür buda yetti

4 nisan için hedefim: 61,5 olmak (inşallah AMİN)

nehirnil111 nehirnil111 cim hafta sonu kalori hesabı yapamadım canım :KK43: yatılı misafirim vardı ama bugün başladım yine saymaya, ama kaçırmadım asla çok ölçülü yedim bitek pazar günü 2 dilim kabak böreği yedim oda çok az şekerliydi ve öncesinde saatlerce yürümüştüm

Evet arkadaşlar çok mutluyum ya ben bu sonucu görmeyi beklemezdim o kadar çok yiyorumki adam akıllı 2 gün ancak diyet yaptım ama spor yapıyorum gerçi dün bir tanesini yapamadim ama ... veeeee

55 kg çıktım wc den çıkınca inanamadım çok şükür ya aynaya bir baktım erimiş gitmişim ben 4 nisan hedefim ise 51.5 kilo olmak .... sbeden sbeden

nehirnil111 nehirnil111 dun 2200 kal aldım ortalama saymadım ama .....artik bu hafta daha düzenli yemey e calısıcam ya birden yemeklere saldırıyorum esimide söyledim persembeye kadar sağlıklı şeyler yapicam inşallah

Hafta içi 57leri görmüştüm ama şu haftasonları beni benden alıyor. O kadar güzel yiyiyorumki :KK70: düşünün dün kaymaklı şambali tatlısı falan yedim. Kaç kalori olduğunu düşünmek bile istemiyorum :KK48: ama kendime söz veriyorum. Bu hafta son kez 58de kalmış olacağım ! Güncel kilo 58,7 4nisan hedef: 56,5 sbeden sbeden

k
benim en azindan disariya gitmelik iki pantolon. bir tunik bir kase kabanim var.:KK70:
75 e gelsemde azcik kiyafet artsa :KK70: bende 52 lere düşerse topladim 4 bini geçiyor. Eşim iflas ederiz dedi :KK70:. ama ben aldigim kozmetikti vs ordan eksi yapıyorum benimki eğlence. iki hafta sonra büyük şehre gidecez bana ödülmüs. ustume altima biseyler almami istedi kusura bakma alamam bir beden küçük alirim yaza uygun bulursam dedim. simdilk kabanla idare ediyorum gerek yok büyük beden alip giymeye zayiflarken hemde dedim. :KK43: ayni esin gibi 4 gözle bekliyor biseyler alıp giyineyim diye :KK33: bide tek taşım kaybolmuştu evlendigimiz sene o paranin içinden zayiflayinca şöyle 600 700 liralik hoş bisey alirim tabi fiyatlar 4 sene onceki gibiyse :-) . pirlantalar 1000 2000 3000 vardir heralde pirlanta istemem :KK8:
ama senin yinede zayifladikca kiyafete ihtiyacin olacak yaz yaklasiyor. bari bir ay sonra dar bir pantolon al :KK70:
Anaaa benim tektastan biran ben mi koydum acep dedim:))

Merhaba hanımlar, haftasonum yoğun geçti bayaa bi
o nedenle bakmaya bile giremedim foruma :KK16:

Kalori bildirimi yapayım kısaca :KK25:
Cuma - 1258 Kalori
Cumartesi - Muz süt detoksu yaptım - 880 kalori
evet yaptıımm :KK71: hatta sadece 4 muz yedim 5 bardak süt içtim. o yetti bana. ama dediğim gibi yoğun bi gün geçirdim ve bazen hiç aklıma bile gelmedi yemek :KK48:
bu arada 1 saat kondisyon bisikleti sürdüm, yarım saatte yürüdüm yüksek tempolu.
Daha fazla yüklenmek istemedim kendime, zorlamamak için :KK17:
Sadece akşam üzerine doğru saat 6 7 gibi başımda bi sersemlik olmaya başladı ama çok büyük bi etki değildi, günün yorgunluğu erken kalkma vs eklenince biraz böyle oldu diye düşündüm ve bozmadım detoksu
:21:

Cumartesi sabahı 56,3 - pazar sabahı 55,5 = 800 Gram gittiiiii :KK55:

Pazar günü kalori 1272 :KK64:
Detoksun üzerine biraz fazla oldu sanki ama :KK17:
3 saat yürüyüş 12000 adım gibi bişeydi sanırım attığım adım
1 saat kondisyon bisikleti ile telafi etmeye çalıştım :mad:

Bu sabah ki kilom 55,5

Sabit kalması da yetti bana :)
Bu arada regl oldum, şişkinim bomba gibiyim
:KK53:

benim de çatlağım çok var. kalça bacak. dizimde bile var ya :KK70: ben de sorun etmiyorum ergenlikte oldu benim. kim bilir hamilelik olunca ne hale gelcem :KK70:

hazırlaması kısa ve kolay olmuş olabilir ama az değil yani yaptıkların. misafir için gayet güzel bi menü olmuş :) ellerine sağlık
Sagolasin canimcim

Back
X