ınanamıyom ama 64.6 canımmaman canım ipi elinden kacirma dikkat et. yarin bakalım kac cikacaksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınanamıyom ama 64.6 canımmaman canım ipi elinden kacirma dikkat et. yarin bakalım kac cikacaksin
suan ınanılmaz mutluyum canım hedefım 65 dı basardım bu kıloyu bıraz korumak ıstıyorum sonra devamm
Merhaba hanımlar, haftasonum yoğun geçti bayaa bi
o nedenle bakmaya bile giremedim foruma
Kalori bildirimi yapayım kısaca
Cuma - 1258 Kalori
Cumartesi - Muz süt detoksu yaptım - 880 kalori
evet yaptıımmhatta sadece 4 muz yedim 5 bardak süt içtim. o yetti bana. ama dediğim gibi yoğun bi gün geçirdim ve bazen hiç aklıma bile gelmedi yemek
bu arada 1 saat kondisyon bisikleti sürdüm, yarım saatte yürüdüm yüksek tempolu.
Daha fazla yüklenmek istemedim kendime, zorlamamak için
Sadece akşam üzerine doğru saat 6 7 gibi başımda bi sersemlik olmaya başladı ama çok büyük bi etki değildi, günün yorgunluğu erken kalkma vs eklenince biraz böyle oldu diye düşündüm ve bozmadım detoksu
Cumartesi sabahı 56,3 - pazar sabahı 55,5 = 800 Gram gittiiiii
Pazar günü kalori 1272![]()
Detoksun üzerine biraz fazla oldu sanki ama
3 saat yürüyüş 12000 adım gibi bişeydi sanırım attığım adım
1 saat kondisyon bisikleti ile telafi etmeye çalıştım
Bu sabah ki kilom 55,5
Sabit kalması da yetti bana :)
Bu arada regl oldum, şişkinim bomba gibiyim![]()
kıııısss inan ben de düşünmezdim şok oldum. yaw bir sarmanın içinde 1 çay kaşığı anca pirinç vardır incecikti zati.Bende sarmanın o kadar fazla olduğuna inanamıyorum niyeyse bence sana da çok zararı olmamıştır![]()
hiç ama hiç kıskanmadım kiiiisbeden canım güncel kilom 51.5 buna da şükür regl devam ediyor yani bitti gibi olsa da karın şişkinliğim var biraz ona suçu atayım yediğim cipsi çekirdeği gözüm görmesin emi
Aradaki fark - 100
Nisan hedefim 50.5 inşallah
niye buçuk diyeceksin benim kendime şart koştuğum 23 Nisan hedefim 50 çünkü en başından beri
Eki Görüntüle 1790167
geçme korumaya 50 ol bence. kilo alma payın her zaman olsun tam sınırda bırakma.50 istiyorum ama acaba ulaştım diyip korumaya geçip kendi içimde mi aşağı yukarı yapayım diyorsun![]()
canikom ben kahvaltıları karataya yakın yapıyorum.sanırım benden başka karatay yapan yok![]()
kıııısss inan ben de düşünmezdim şok oldum. yaw bir sarmanın içinde 1 çay kaşığı anca pirinç vardır incecikti zati.
kursağımda kaldı vallaneyse ertesi günü az yedim açığı kapattım diye düşünüyorum .
hiç ama hiç kıskanmadım kiiii
geçme korumaya 50 ol bence. kilo alma payın her zaman olsun tam sınırda bırakma.![]()
evet canım,4 nisan için küçük bir hedef belirleyip @sbedeni etiketlemelisinsbeden ben tekrar hedef belirleyecekmiyim şimdi
sen beni geçmeye utanmıyor musun hım hım :) bi detoksla aradaki farkı açmış hatuna bak yaaaa. rakibeme bak hele hele. regli olmayaydım görürdün sen. haftaya görüşcez senle![]()
Korkuttun beni
Canım ben de bugün regl oldum, haftaya daha az çıkacağımı tahmin ediyorum
Aradaki farkı iyice açarım o zaman
Haftaya bir gün yine detoks yapıcam, reglim de bitmiş olur
Canımmm bunlar sana gaz vermek amaçlı yazdığım cümlelerGonulSenligim
![]()
bana zorla detoks yaptıracan haaa![]()
gerçi detoksla aldığım kalori ile günlük aldığım kalori nerdeyse eşit benim. her gün detoks yapmış gibiyim zatiiiii
şimdi aramızda 900 gr var. ben yakalarım seni
not : bana istediğin gibi takılabilirsin gaza geliyorum zaten![]()
Ben de ctsi regl oldum cuma kilom 56.80 di bugün daha iyi hissediyorum sabah tartılamadım inşallah yarın biraz ekside olurumsbeden güncel kilom : 56,4
tuvalete çıkmadım ve regl oldum . göbeğim şiş. daha çok kilo vermiş olmayı bekliyordum çünkü.
4 nisan hedefim :54 kg
Yok ben bazen günde 2-3 kez bile iniyorum ama kışın maalesef çok hareketsizim bide Bebek daha küçük hep evdeyim maalesef yoksa kar sorun değil benim için elhamdulillah6.kat ve asansörsüz müben evden çıkmazdım heralde
![]()
Ben hala inanmıyorum bence yanlış hesaplıyorlar onu biz doğru biliyoruz banane
Seninde olacak ki
Evet evet en azından 50 olmalıyım ki koruma da aşağı yukarı oynamalarda en fazla 52 rakamını göreyim yoksa böyle 53 rakamına çabucak çıkıyorum![]()
Ben de ctsi regl oldum cuma kilom 56.80 di bugün daha iyi hissediyorum sabah tartılamadım inşallah yarın biraz ekside olurum![]()
Sende düşeceksin tabi ki imkansız diye bir şey yoktur ki yeter ki vazgeçme bak Kasım başından beri savaşıyorum resmen savaşta gibiyim ara ara sallasam da hiç bırakmadım ucunu o kilo o tartıda görülecek işte o kadarbence de bizimki doğru ama yine yememekte ya da az yemekte fayda var :)
olcam tabi valla fena hırs yaptım senin 51 lere düşüşünü görünce![]()
Teşekkür ederim bir de sürdürebilsem iyi olacakBen çok beğendimmmm
Bir de ben unutabilsem keşkeyemek yemği unuttuğum bi hafta oldu bakalım 52.6 ydım sabah 2 günde sıkarsam dişimi pztye mutlu olucam