♥haftalık kilo verme yarışması♥

Merhaba hanımlar, haftasonum yoğun geçti bayaa bi
o nedenle bakmaya bile giremedim foruma :KK16:

Kalori bildirimi yapayım kısaca :KK25:
Cuma - 1258 Kalori
Cumartesi - Muz süt detoksu yaptım - 880 kalori
evet yaptıımm :KK71: hatta sadece 4 muz yedim 5 bardak süt içtim. o yetti bana. ama dediğim gibi yoğun bi gün geçirdim ve bazen hiç aklıma bile gelmedi yemek :KK48:
bu arada 1 saat kondisyon bisikleti sürdüm, yarım saatte yürüdüm yüksek tempolu.
Daha fazla yüklenmek istemedim kendime, zorlamamak için :KK17:
Sadece akşam üzerine doğru saat 6 7 gibi başımda bi sersemlik olmaya başladı ama çok büyük bi etki değildi, günün yorgunluğu erken kalkma vs eklenince biraz böyle oldu diye düşündüm ve bozmadım detoksu
:21:

Cumartesi sabahı 56,3 - pazar sabahı 55,5 = 800 Gram gittiiiii :KK55:

Pazar günü kalori 1272 :KK64:
Detoksun üzerine biraz fazla oldu sanki ama :KK17:
3 saat yürüyüş 12000 adım gibi bişeydi sanırım attığım adım
1 saat kondisyon bisikleti ile telafi etmeye çalıştım :mad:

Bu sabah ki kilom 55,5

Sabit kalması da yetti bana :)
Bu arada regl oldum, şişkinim bomba gibiyim
:KK53:

sen beni geçmeye utanmıyor musun hım hım :) bi detoksla aradaki farkı açmış hatuna bak yaaaa. rakibeme bak hele hele. regli olmayaydım görürdün sen. haftaya görüşcez senle :p:p

Bende sarmanın o kadar fazla olduğuna inanamıyorum niyeyse bence sana da çok zararı olmamıştır:KK48:
kıııısss inan ben de düşünmezdim şok oldum. yaw bir sarmanın içinde 1 çay kaşığı anca pirinç vardır incecikti zati.
kursağımda kaldı valla :D neyse ertesi günü az yedim açığı kapattım diye düşünüyorum .

sbeden sbeden canım güncel kilom 51.5 buna da şükür regl devam ediyor yani bitti gibi olsa da karın şişkinliğim var biraz ona suçu atayım yediğim cipsi çekirdeği gözüm görmesin emi :KK70::oops: Aradaki fark - 100 :KK51:Nisan hedefim 50.5 inşallah:nazar: niye buçuk diyeceksin benim kendime şart koştuğum 23 Nisan hedefim 50 çünkü en başından beri:KK70:

Eki Görüntüle 1790167
hiç ama hiç kıskanmadım kiiii :KK12::63:

50 istiyorum ama acaba ulaştım diyip korumaya geçip kendi içimde mi aşağı yukarı yapayım diyorsun:KK64::KK70:
geçme korumaya 50 ol bence. kilo alma payın her zaman olsun tam sınırda bırakma.:cool:

sanırım benden başka karatay yapan yok o_O
canikom ben kahvaltıları karataya yakın yapıyorum.

kıııısss inan ben de düşünmezdim şok oldum. yaw bir sarmanın içinde 1 çay kaşığı anca pirinç vardır incecikti zati.
kursağımda kaldı valla :KK70: neyse ertesi günü az yedim açığı kapattım diye düşünüyorum .

hiç ama hiç kıskanmadım kiiii :KK12::63:

geçme korumaya 50 ol bence. kilo alma payın her zaman olsun tam sınırda bırakma.:cool:

Ben hala inanmıyorum bence yanlış hesaplıyorlar onu biz doğru biliyoruz banane:p

Seninde olacak ki :KK54:

Evet evet en azından 50 olmalıyım ki koruma da aşağı yukarı oynamalarda en fazla 52 rakamını göreyim yoksa böyle 53 rakamına çabucak çıkıyorum:110:

sen beni geçmeye utanmıyor musun hım hım :) bi detoksla aradaki farkı açmış hatuna bak yaaaa. rakibeme bak hele hele. regli olmayaydım görürdün sen. haftaya görüşcez senle :p:p

:KK17::KK17: Korkuttun beni :KK48::KK48:

Canım ben de bugün regl oldum, haftaya daha az çıkacağımı tahmin ediyorum :rolleyes:
Aradaki farkı iyice açarım o zaman :KK73::KK73:
Haftaya bir gün yine detoks yapıcam, reglim de bitmiş olur :confused:

Canımmm bunlar sana gaz vermek amaçlı yazdığım cümleler GonulSenligim GonulSenligim
:KK19:

:KK17::KK17: Korkuttun beni :KK48::KK48:

Canım ben de bugün regl oldum, haftaya daha az çıkacağımı tahmin ediyorum :rolleyes:
Aradaki farkı iyice açarım o zaman :KK73::KK73:
Haftaya bir gün yine detoks yapıcam, reglim de bitmiş olur :confused:

Canımmm bunlar sana gaz vermek amaçlı yazdığım cümleler GonulSenligim GonulSenligim
:KK19:

bana zorla detoks yaptıracan haaa :D :D gerçi detoksla aldığım kalori ile günlük aldığım kalori nerdeyse eşit benim. her gün detoks yapmış gibiyim zatiiiii :p:p:p:p şimdi aramızda 900 gr var. ben yakalarım seni :KK55:

not : bana istediğin gibi takılabilirsin gaza geliyorum zaten :KK76:

sbeden sbeden güncel kilom : 56,4

tuvalete çıkmadım ve regl oldum . göbeğim şiş. daha çok kilo vermiş olmayı bekliyordum çünkü.
4 nisan hedefim :54 kg
Ben de ctsi regl oldum cuma kilom 56.80 di bugün daha iyi hissediyorum sabah tartılamadım inşallah yarın biraz ekside olurum:KK66:

Ben hala inanmıyorum bence yanlış hesaplıyorlar onu biz doğru biliyoruz banane:p

Seninde olacak ki :KK54:

Evet evet en azından 50 olmalıyım ki koruma da aşağı yukarı oynamalarda en fazla 52 rakamını göreyim yoksa böyle 53 rakamına çabucak çıkıyorum:110:

bence de bizimki doğru ama yine yememekte ya da az yemekte fayda var :)
olcam tabi valla fena hırs yaptım senin 51 lere düşüşünü görünce :D

Ben de ctsi regl oldum cuma kilom 56.80 di bugün daha iyi hissediyorum sabah tartılamadım inşallah yarın biraz ekside olurum:KK66:

hadi bakalım inşallah. beni de etiketle kilo bildirimine :KK60: hafta sonu çok abartmadıysan bence eksi çıkarsın.

bence de bizimki doğru ama yine yememekte ya da az yemekte fayda var :)
olcam tabi valla fena hırs yaptım senin 51 lere düşüşünü görünce :KK70:
Sende düşeceksin tabi ki imkansız diye bir şey yoktur ki yeter ki vazgeçme bak Kasım başından beri savaşıyorum resmen savaşta gibiyim ara ara sallasam da hiç bırakmadım ucunu o kilo o tartıda görülecek işte o kadar En Büyük KK:KK70:

68,9 ile bu haftaya başladım
hedefime ulaşamadığım gibi vasatlardayımmm
ama bu son olsuun haftaya bomba gibi dönüceeemmmmm

Back
X