töbe bismillah daha benim gözlerim açılmadı, afyonum patlamadı, ne ara yaptın sporunu maşallah enercik hatun seni2 mil leslie yaptım
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum :)
ooosbeden @DisiAnka begum75 @beyaz lotus elma_sekerim01 mavimli abcde_123 @kitara_84
Selam Kızlar;
Çok çok çok şaşırtıcı bir şey geldi başıma bugün dün simitler pastalar kurabiyeler havada uçuştu gece 12 de de kuru fasulye üstüne dün yürüyüş de yapamadım üstelik ama tartıldım ve 55.70 i gösterdi tartı şok oldum -700 gram
29.02.2016: 56.80
08.03.2016: 56.40
09.03.2016: 55.70
Evde 45 günlük bebek ve erkenden işe giden koca olunca gün erken başlıyo canım benim içintöbe bismillah daha benim gözlerim açılmadı, afyonum patlamadı, ne ara yaptın sporunu maşallah enercik hatun seni
Kız Begüş minicik poğaçayı görsen bu ne dersin ceviz büyüklüğünde ancadır yani market öyle veriyormuş bayıldım ama dereotluydu arada bende alırımsenin poğaçanın geri kalan %80 ini yirimo nasıl bir anlatımdır sabah sabah güldüdüy beni
Evde 45 günlük bebek ve erkenden işe giden koca olunca gün erken başlıyo canım benim için
Doğum kilolarım da üstümde yük
Bir de öncesinden vermem gereken 5 kilo vardı
İnşallah başarabilirim ama zor kilo veriyorum
Geçen sene 2 ayda diyetisyenle 5 kilo verebildim anca
Ama iyi ki bu sayfayı buldum.motive oluyorum.
kıızzzz bu ney anam ne kadanda güzel görünüyor, sen bunun mu %20 sini yidin hepsini yiyeydin anacım nolcak ceviz kadar şeydenKız Begüş minicik poğaçayı görsen bu ne dersin ceviz büyüklüğünde ancadır yani market öyle veriyormuş bayıldım ama dereotluydu arada bende alırımBak bu kadar bile dolu dolu değildi uzunlamasınaydı
Eki Görüntüle 1791590
Hepsini yedim tabi ki tabir olarak 1 poğaçanın yarısından az o yüzden öyle hesapladımkıızzzz bu ney anam ne kadanda güzel görünüyor, sen bunun mu %20 sini yidin hepsini yiyeydin anacım nolcak ceviz kadar şeyden
Hepsini yedim tabi ki tabir olarak 1 poğaçanın yarısından az o yüzden öyle hesapladımBunun %20 yok olur kız tanesi olur
günaydın suuuuGunaydin kizlaarrrr
Nasilsiniz
Yaa disardaydim öğlen 2 de tost yiyince bitiyo benim gun.Akşam evde sağlıklı sebze yemeği falan yesen daha iyi kuzum ya neyse ki öğlen köfte yemişsin az protein almışsın vücudunaSabah evde bıraktığım yumurtam geldi aklıma şuanda bu açlıkla ne yerdim onu ah ahhh
Şükür iyiyim canim bende kitap okuma saatimiz ben de size bi selam vereyim dedim.günaydın suuuu
iyiyim çok şükür sen nassın??
Sen beni etiketleme hiç kalori bildirimi de yapma zatensbeden @DisiAnka begum75 @beyaz lotus elma_sekerim01 mavimli abcde_123 @kitara_84
Selam Kızlar;
Çok çok çok şaşırtıcı bir şey geldi başıma bugün dün simitler pastalar kurabiyeler havada uçuştu gece 12 de de kuru fasulye üstüne dün yürüyüş de yapamadım üstelik ama tartıldım ve 55.70 i gösterdi tartı şok oldum -700 gram
29.02.2016: 56.80
08.03.2016: 56.40
09.03.2016: 55.70
iyi yaptın, arada uğra iyi oluyoŞükür iyiyim canim bende kitap okuma saatimiz ben de size bi selam vereyim dedim.
Yaa disardaydim öğlen 2 de tost yiyince bitiyo benim gun.
Eve gittim 5 te bizimkiler yemek yedi ama ben oturmadim gec diye:))
Nobetciyim de bugün iyi yorulurum artik.iyi yaptın, arada uğra iyi oluyo
dedim ya daha afyonum patlamadı diye anlayamadım kız napim
Deli:))5 gerçekten çok geç bir saatAkşam 7-8 gibi uyumuyorsan gayette yenebilir yani
ALLAH ayaklarınıza güç kuvvet versin zordur nöbet,Nobetciyim de bugün iyi yorulurum artik.
Sende istesin demi nasil yogun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?