- 14 Ocak 2016
- 381
- 386
- 103
İğneye başlayacak bakalım inşallah geçer de gider bu hastalık sonra tekrar kontrol edecek doktor bakalım inşallah geçecektamam canım bi aksilik olduğunda gelmişken haber verin ki bilmeden adinizi silmiyim.
cok gecmis olsun simdi nasıl çocuğun
Canım pazartesi kalorim1300. Salı ise 1150 yavaş yavaş azalır galibaİnşallah
inşallah tez zamanda geçer canım Allah korusun evlatlarımiziİğne
İğneye başlayacak bakalım inşallah geçer de gider bu hastalık sonra tekrar kontrol edecek doktor bakalım inşallah geçecek
Kac olması gerekiyor ki kizlar kalorininCanım pazartesi kalorim1300. Salı ise 1150 yavaş yavaş azalır galiba
.hoşgeldin canim..listeye adini yazmadan once sormak istiyorum. sonuna kadar varsan iki gün sonra gitmeyeceksen bildirimlerini düzenli yapacaksan ekleyim.
hoşgeldin canim..listeye adini yazmadan once sormak istiyorum. sonuna kadar varsan iki gün sonra gitmeyeceksen bildirimlerini düzenli yapacaksan ekleyim.
hoşgeldin canim..listeye adini yazmadan once sormak istiyorum. sonuna kadar varsan iki gün sonra gitmeyeceksen bildirimlerini düzenli yapacaksan ekleyim.
Canım benim verebilmem için en fazla 800 ile 1000 arası olması gerekiyo yoksa gitmiyoKac olması gerekiyor ki kizlar kalorinin
aslında daynırımda şekerim oynadı herhal halsizlik çöküyo sanki bulaşıcı mı neyabcde_123 den bulaştı sanırım
Aman canım ayran uyutur valla dilinden kurtulamazsın sonraayran iç ayran :) valla bi kendine getiriyo insanı :)
İnşallah canım çok sağolhem regl mişsinde oda düşürür enerjini,sorunlarda en kısa sürede çözülür inşallah canım
Not aldım canım sağol
Bak yavaş yavaş zaten azaltmışsın canım devam pes etmek yokCanım pazartesi kalorim1300. Salı ise 1150 yavaş yavaş azalır galiba
08/03/2016
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
- 1.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar 102 kcal
- 1.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) 2 kcal
- 0.50 x 1 Adet Muz 50 kcal
- 0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Moova Süt (Yarım Yağlı) 48 kcal
- 1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) 1 kcal
- 1.00 x 1 Adet Küp Şeker 20 kcal
- 2.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte 120 kcal
- 1.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates 100 kcal
- 1.50 x 1 Su Bardağı Ayran 135 kcal
- 4.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz) 96 kcal
- 0.25 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 17 kcal
- 1.00 x 1 Adet (8gr) Ülker Hobby Çikolata 42 kcal
- 0.25 x 1 Dilim Mozaik Pasta 34 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı 73 kcal
- Toplam
920 kcal
nehirnil111
Bazılarının karşılığını bulamadığım için ortalama olarak eklemeye çalıştım
ama dün gerçekten çok çok az yedim kızlar
Sağolasın cnm benim ya 2 kutu antibiyotik bitirdik kulak altındaki şişlikler geçmedi .bi kan tahlili yaptırdık ki mikrop varmış .çok zayıfladı zaten yavrum benim
Kac olması gerekiyor ki kizlar kalorinin
Günaydın herkese
Az kalorili,bol sporlu bir gün olsun hepimiz için :)
Aman canım ayran uyutur valla dilinden kurtulamazsın sonra
Sabah; YOK (yumurtamı haşladım ama geç kaldım işe o yüzden yiyemedim çıktım evden maalesef servis geldi)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Havuç çorbası (sebze olarak hesapladım) + 1 kase kuru fasulye + 1 orta boy turşu - 317 kalori
Akşam; 21:00 - 1 ad.milföy + Yarım kaseden biraz fazla patates salatası + Yarım kase makarna salatası + 1 ad.poğaçanın %20 si falan + 1 kupa şekersiz çay - 634 kalori(eltime gitmiştik mecburen hepsinden tadımlık yiyeceksin dedi az koydursam da tabağımda bir şey bırakmayı sevmem atılmasını istemem yedim Allahtan sabah bir şey yememişim)
Toplam kalori: 953
Spor; 2 saat yürüyüş
elma_sekerim01 @beyaz lotus begum75 @deniz3344 @DisiAnka mavimli D damlasr abcde_123 D demali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?