♥haftalık kilo verme yarışması♥

hoşgeldin canim..listeye adini yazmadan once sormak istiyorum. sonuna kadar varsan iki gün sonra gitmeyeceksen bildirimlerini düzenli yapacaksan ekleyim.
.
Yaparim.açikçasi topiginiz motivasyon açisindan çok güzel...benimde istediğim bu anlaştik

hoşgeldin canim..listeye adini yazmadan once sormak istiyorum. sonuna kadar varsan iki gün sonra gitmeyeceksen bildirimlerini düzenli yapacaksan ekleyim.

08/03/2016
  • 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
  • 1.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar 102 kcal
  • 1.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) 2 kcal
  • 0.50 x 1 Adet Muz 50 kcal
  • 0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Moova Süt (Yarım Yağlı) 48 kcal
  • 1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) 1 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Küp Şeker 20 kcal
  • 2.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte 120 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates 100 kcal
  • 1.50 x 1 Su Bardağı Ayran 135 kcal
  • 4.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz) 96 kcal
  • 0.25 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 17 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (8gr) Ülker Hobby Çikolata 42 kcal
  • 0.25 x 1 Dilim Mozaik Pasta 34 kcal
  • 0.25 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı 73 kcal
  • Toplam
    920
    kcal

nehirnil111
Bazılarının karşılığını bulamadığım için ortalama olarak eklemeye çalıştım
ama dün gerçekten çok çok az yedim kızlar

Son düzenleme:
nehirnil111 910 kcal
70 karbonhidrat
43 protein
Not aldım canım sağol
Canım pazartesi kalorim1300. Salı ise 1150 yavaş yavaş azalır galiba
Bak yavaş yavaş zaten azaltmışsın canım devam pes etmek yok

Gayet iyisin canım öyle fazla yediğin bir şey yok bazıları zaten oldukça sağlıklı

Sağolasın cnm benim ya 2 kutu antibiyotik bitirdik kulak altındaki şişlikler geçmedi .bi kan tahlili yaptırdık ki mikrop varmış .çok zayıfladı zaten yavrum benim

kıyamam yaa,nerden kaptıki mikrobu, oluyo işte çocuklarda, derler ya düşe kalka büyür, hasta ola ola büyüyecekler işte,çocukların bünyesi kuvvetli olur atlatır çabuk dert etme, internetten de araştır istersen bünyesini kuvvetlendirecek besinlere ağırlık ver bu dönemde belki atlatmasına yardımcı olur

Sabah; YOK (yumurtamı haşladım ama geç kaldım işe o yüzden yiyemedim çıktım evden maalesef servis geldi)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Havuç çorbası (sebze olarak hesapladım) + 1 kase kuru fasulye + 1 orta boy turşu - 317 kalori
Akşam; 21:00 - 1 ad.milföy + Yarım kaseden biraz fazla patates salatası + Yarım kase makarna salatası + 1 ad.poğaçanın %20 si falan + 1 kupa şekersiz çay - 634 kalori (eltime gitmiştik mecburen hepsinden tadımlık yiyeceksin dedi az koydursam da tabağımda bir şey bırakmayı sevmem atılmasını istemem yedim Allahtan sabah bir şey yememişim)

Toplam kalori: 953

Spor; 2 saat yürüyüş

elma_sekerim01 @beyaz lotus begum75 @deniz3344 @DisiAnka mavimli D damlasr abcde_123 D demali

senin poğaçanın geri kalan %80 ini yirim o nasıl bir anlatımdır sabah sabah güldüdüy beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…