• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ooo ne cok akrep varmis topicte sbedencim sendemi vay vay esim balik burcu ne diyim tencere kapak gibiyiz cok farliyiz ama cuk diye oturuyoruz valla nazar degmesin :nazar: akrep kadini kaliteli kadindir :KK39:alan kazanir
baliklarla akrepler iyi anlasirmis. ama tanidigim 3 balik bayani yalana cok basvururlardi ve cok duygusallar bayiyo :) bizim ozelliklerimiz guzel farkli :KK70: ben onceden burclarla ilgili kitaplar alirdim. bilgisayar alinca birakmistim.

Günaydın arkadaşlaaar bu yaz başlangıçlarını çok seviyorum yaaa
Geç yatmama rağmen erken kalkabilmemi ben buna bağlıyorum.
Sabah 7 de uyandım yine 1000 sayı ip atladııım
İşe gelirken 30 dk yürüdüüüm

Kahvaltıda 1 dilim ekmek 50 gr peynir 1 domates 1 salatalık 8 zeytin yedim
Ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm 100 squat yaptım
İki elim kadar büyüklüğünde lahmacun 1 kase cacık
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm acıkmıştım
2 Tereyağda yumurta 1-2 lokma ekmek közlenmiş biber büyük bir kase de cacık yedim
2000 sayı ip atladım biraz zaman geçince ağırlık basıyo canım birşey yapmak istemiyo

Günaydın bayanlar,

kahvaltı : 1 dilime yakın ekmek, 6 yeşil zeytin, yarım kk peynir.

bugüne kadar 1 kiloya yakın vermem gerekiyordu ama verememişim. o yüzden 1-2 gün daha dikkatli yiyip daha fazla spor yapıcam. acaba şu 2 gün sadece kavun, karpuz , sütlü tahıl gevreği yiyip, çorba içsem (kahvaltı dışında tabi) bişey olurmu. Öyle yapmayı düşünüyorum. hem biraz midemde dinlenmiş olur katı yiyeceklerden.

neyse gidip fazlaca tepinicem. hemde epey fazlaca :(

Günaydın bayanlar,

kahvaltı : 1 dilime yakın ekmek, 6 yeşil zeytin, yarım kk peynir.

bugüne kadar 1 kiloya yakın vermem gerekiyordu ama verememişim. o yüzden 1-2 gün daha dikkatli yiyip daha fazla spor yapıcam. acaba şu 2 gün sadece kavun, karpuz , sütlü tahıl gevreği yiyip, çorba içsem (kahvaltı dışında tabi) bişey olurmu. Öyle yapmayı düşünüyorum. hem biraz midemde dinlenmiş olur katı yiyeceklerden.

neyse gidip fazlaca tepinicem. hemde epey fazlaca :KK43:

zeytini azaltmışız:KK9::KK9::KK9:

Back
X