• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

İkizleri de akrebi de tam okumadım ama bazı insanları pozitif bazılarını da negatif diye ayıracak olursak ikizler genel de pozitif olumlu düşünen akrepler ise negatif gibi geldi bana.

Selam kızlar yine telefondan girdiğin için sayfaları okuyamadım :) okusam da cevap tazamıyom zati. Bugün evde bıyacılar vardı. Söylemiştim bu hafta böyle geçicek. Aranızda yoğun olarak bulunamıyorum eksiklik hissediyorum Tartıdan neden sürekli artı çıktığımı anladım. Bugün regl oldum. Kesin onun etkisiyle artı çıktım. Zaten çikolata istememden belliydi bugün tatlı krizinden kaynaklı biraz yedim kızlar. Ama yarından itivaren tutuyorum kendimi. Yalnız bu süreçte tartılamıcam da Artık pazartesi bildirim günü kilo bildirim yaparım.
Bugün de
Sabah 6 kaşık ezıgelin çorba yarım dikim ekmek
Ara peynirli çubuk kraker yarım paket
Öplen et haşlama patatesli
Ara 1 halley
Gün boyu çay
Akşam köfte ızgara biraz ekmek
Bi de cipis yedim çok utanıyom
Daha da yimem bu hafta
Hem çubuk kraker hem cips olmaz kiii :)

İkizleri de akrebi de tam okumadım ama bazı insanları pozitif bazılarını da negatif diye ayıracak olursak ikizler genel de pozitif olumlu düşünen akrepler ise negatif gibi geldi bana.
negatifligime hayranim :D ikizler adami catlatir herkes tanidigina gore şekil veriyor işte.

Günaydın kızlar
08.06 68,8
09.06 68,0
10.06 68,6
11.06 68,1
anlamıyorum bu tartıyı valla bi oyle bı böyle pazartesiye kadar hadı hayırlısı bakalım kahvaltı
2 dilim ekmek 2 ince dilim kaşar peynir marul domates kendime soğuk sandviç yaptım:))
Öğle ve akşam da ekmek yiyosan sabah 1 dilimde bırak derim.

negatifligime hayranim :KK70: ikizler adami catlatir herkes tanidigina gore şekil veriyor işte.

aaaaa ama oldu mu şimdi??????

burada bu kadar ikizler varken?????

sanırım sen eşinden muzdaripsin:KK48:

ya anahatlarıyla az çok burçlara göre karakterler doğru olabilir ama.. kişiliği çok belirlemiyor.

ben akrep olan mükemmel bir insan tanıdım, akreplere tövbe kötü demem...

Back
X