♥haftalık kilo verme yarışması♥

Merhaba kızlar,
Bende bugün 59.8 i gördüm tartıda.
Pazartesi: 61,1
Perşembe:59,8 ( -1,3 )
Çok mutlu oldum Uzun zamandır görmediğim bir kilo.
Tabi haftaya kadar koruyabilir miyim bu kiloyu bilmiyorum.
Çünkü hafta sonları hiç dikkat edemiyorum..

cok sevındım canım sakın bozma , sende benım gıbı Ocaktan erı 2 ılerı 1 gerı vermemız ve kurtulmamız lazım artık , boyumuz kısa olduğu ıcın bu kılolar fazla bıze

3 günde 2 kilo mu????

e tabi ben 3 günde 2 kilo alabiliyosam sen de verebilirsin

tebrikler canım

Odem de var bende biliyorum canim. Iste bundan sonrasi zor gider gibi ama cok caba sarfedecem.memlekete az kaldi gitmeme. 75 le gitmek istiyorum.herkesOlsun. Bende
sagol canim. Eminim pazartesiye kadar sen de basarisisin. Tabi istemen onemli

canım öncesinde esneme hareketleri yapıyo musun peki. önce esne sobra biraz yürü veya koş sonra bölgesel çalış derim

Ay inanki sen 59 u gorunce ben rahatladim burada. Lutfen haftasonu da dikkat et pazartesi günü daha da ekside ol

evet sağlama almaya önem veririm . ikizlerin sadece yargilayici özelliğini sevmiyorum ama.dun yine söz verdi bakalim :)) onun haricinde cok iyi
Söz mü verdi? :) herkese tavsiyem çevremizdeki insanları değiştirmeye çalışmayalım onları tanıyıp öyle kabul edelim daha mutlu olacağımıza eminim. Eşim de çok eleştirir yargılar balık burcu yönetmeyi sever ama hiç duymam ki biliyorum huyunu umursamam bile :)

Ne yedin ne yaptın anlat hele olmuyo böyle -1.3 kilo demekkk

Teşekkürler canım tam bir aslan kadını olduğumu bir kez daha anladim..

Sadece yazdiklarinlada olsa kanımin isindigi tek akrepsin canım :)) genelde hic sevdigim akrep olmamıştı genelde sinsi, umursamaz ve pasaklı olanlari denk geldi bana. Lafi gedigine cok iyi koyarlar ama orası kesin:))

Gül'üm napiyosun kendine dur dicem :)) ama bana ne demeli dun akşam yemeğim den zaten memnun değildim üstüne de 2 top dondurma yedim +800 gr geldimi ordan pazartesine kadar toparlayacagim inşallah 88li bir rakamada ulasicam.. o zamana kadar tartilmiyorum kizlar yoksa daha çok strese giricem

milad, tatlıtambak, sbeden neredesiniz?????

hadi gelin fırça atın bana...

Hadi bugünden itibaren pazartesiye kadar kaçamak yok sözü verelim birbirimize. Bahanelerin arkasına saklanmak yok artık tamam mı?
10 haziran 75.8
11 haziran 76.7

aksam sadece çay ictim sebebini bilmiyrm.
gıcık oldum. duruma yorumlamaya bile degmez o kadar didin yürü böyle çıksın aman bee

Ben de spor yaptım mi kilo veremiyorum pek. Çok yüklendin kendine acep?
8 haziran 85.5
9 haziran 85.4
10 haziran 84.5 ya da 84.4 tu
11 haziran 83.5
dun saclarimi kokunden kestirdim. Erkek gibi oldum 300-400gr onunda etkisi vardir

Tebrikler canım :)
3 günde 2 kilo mu????

e tabi ben 3 günde 2 kilo alabiliyosam sen de verebilirsin

tebrikler canım

Kaçamak ardından aldığını vermek cok kolay canım dikkat etsen 2 gunde o ağırlıktan eser kalmayacak hatta yagdan bile vereceksin

Cokkkk katılıyorum:))

Katiliyorum sana canim. Karsidaki insani degil kendimizi degistirmeliyiz ve karsidaki kisilerden beklentilerimiz olmamali bence. Inan daha mutlu oluyor insan bu herkese karsi...
bu arada saclarim cok uzundu ve cok dokuluyordu.gebelikten sonra oluyor biliyorum ama oglum 11 aylik ve dokulen sac hergun avuc dolusundan fazla

Benımde cok dokuldu canım doğum yaptıktan sonra hatta oğlum 15 aylık olana kadar falan dokulmustu sonra toparladı .

Sagol miladcim. Ama rakiplerimin biraz toplamasi lazim kendini yoksa ben birinciligimi simdiden buyuk farkla ilan edicem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…