♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben kötü demedim ki :) keşke ben de negatif olup olayların kötü tarafını da görebilsem ama yok.

Allahtan korkusu olan akrepten korkmamak lazim. plan projemiz cok olur
esimin sadece elestiren yönünü sevmiyorum . elstrimi onu da bilmiyrm. niye boyle yaptin boyle yapsaydin vs vs bana bi kere yetiyor . cok merhametli ikizler burcu ve bana karsi cok comert :)

aynı benim durumum. ben de 67 bandında aynı şekildeyim valla. hadi hayırlısı.

Arkadaşlar tepinmemin 15. dakikasında dizimi incittim, tepinmeyi bile beceremedim. Ama dizimi etkilemeden dambılla ağırlık çalıştım. mekik çektim. şınav çektim. sırt kaslarımı çalıştırdım 45 dakikayı tamamladım. bu yaptıklarım önceki yaptıklarımdan daha yorucu geldi elim ayağım tutmuyor şu anda. acaba diyorum hep böyle ağırlıklı bölgeselmi çalışsam çoook yoruldum. belkide böylesi daha fazla kalori yakıyordur. bilemiyorum.

8 haziran 85.5
9 haziran 85.4
10 haziran 84.5 ya da 84.4 tu
11 haziran 83.5
dun saclarimi kokunden kestirdim. Erkek gibi oldum 300-400gr onunda etkisi vardir

3 günde 2 kilo mu????

e tabi ben 3 günde 2 kilo alabiliyosam sen de verebilirsin

tebrikler canım

1000 2000 ip atlamak. helal sana. dün bi denim dedim 50 de tıkandım

Sbedencım file ile görüşüyor musun ? bıraktımı o rejımı ? birde happy angel de yok dgeıl mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…