• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet canim oyle denilebilir. Yarim santim kadar ancak
rahat etmıssındır , zaten yaz geldı , yıkaması kuruması herseyı rahat olur , esınde sorun etmıyorsa o mis gibi , valla helal olsun , kapalısın sen degıl mı ? kapalıysan dısarıdada farketmez .

takdır ettım cok radıkal bır karar olmuş .

rahat etmıssındır , zaten yaz geldı , yıkaması kuruması herseyı rahat olur , esınde sorun etmıyorsa o mis gibi , valla helal olsun , kapalısın sen degıl mı ? kapalıysan dısarıdada farketmez .

takdır ettım cok radıkal bır karar olmuş .

Evet canim.kapailiyim.esim zaten cesaretlendirdi ve kendisi kesti.. rahat edecem biliyorum. Çocuklarla kendinle ugrasmak cok zor oluyor..
esim de yapti. Diyorum ki hic rahatsiz olmazmisin nebilim biri bisey der yakismamis falan der. Baktim cok rahat kimseyi kafaya takmaz. Ben de biraz rahat olayim dedim.esim ne der millet ne der demeden

Ne yedin ne yaptın anlat hele olmuyo böyle -1.3 kilo demekkk
Aslında 2 hafta önce yine görmüştüm 59 u ama çok dikkat edemedim ondan sonra ve kilo alıp yine 61 e çıktım. Biranda alınca biranda gitti galiba. Sabahları çok aşırıya kacmamak kaydıyla yine normal kahvaltımı yapıyorum canım. Öğlen ya bi kase çorba ya da biraz yemek yiyorum. Akşamda yine bi kase çorba ve yemek yiyorum. Öğlen ve aksam ekmek yemiyorum. Ya da en fazla bi lokma ekmek alıyorum. Önceden aksam çayın yaninda da yerdim kuruyemiş filan. Simdi yemiyorum ya da bi iki alıp bırakıyorum. Yani öyle bi diyet listesine uymuyorum canım. Kafama göre takılıyorum. Bide günde en az 2 litre su içmeye calışıyorum. Hepsi bu kadar :)

yani iyiydi ama öğle daha iyi olabilirdi biraz çekirdek falan oldu:oops:

ama akşam hafif olacak!!!!!!!

bi de milad'cım ben pazartesi o 84 ü cidden göreceğim... buna yürekten inanıyorum...

biliyorsun mevzular derin, benim için son tarih 31 temmuz>>>>78 kilo:KK200:

Evet canim biliyorum. Insallah hedefine ulaşırsin.. hatta o tarihe kadar daha fazlada verebilirsin yeterki gerçekten iste. Ve diyetine sadık kal..

öyle canım ya beni de akşam yediklerim mahvediyo, hafif yeyip de akşam birşey yemezsem ertesi güne kesin eksi çıkıyorummmm

Bakalim ben birşey yemezsem nasil oluyormus:)) genelde ben 3 ogun 3 ara öğün yersem veririm diye biliyorum. Bakalim böyle beslenmek iyi gelecekse iyi haber çünkü yazin iki ana 3 ara öğün yapmayı düşünüyorum..

Menumu yazayim. Insaallah bu menu ile yarina eksi cikarim.

sabah
2 kuru erik bol su

kahvalti
salatalık
domates
2 yagda yumurta
lor peyniri
3 zeytin
2 dilim ekmek
1 halley

ara
2 erik
Salatalik

ara
1 dilim karpuz
Yarim cubuk dondurma

Aksam
3 orta boy kuru dolma
1 kepce mercimek çorbası
semizotu salatası
malesef tursu. Dun yemedim dayandim ama bugün dayanamadim tursu yedim.
yarim dilim ekmek israf olacak diye yedim onu da

bol eksili bir sabaha uyanalim kizlar.
3 lt su ictom bile. Yatana kadar 1.5 lt daha icerim. Zorlamiyorum ama seviyorum su icmeyi

Menun güzel sevgili rakibim..

Evet canim biliyorum. Insallah hedefine ulaşırsin.. hatta o tarihe kadar daha fazlada verebilirsin yeterki gerçekten iste. Ve diyetine sadık kal..

Bakalim ben birşey yemezsem nasil oluyormus:)) genelde ben 3 ogun 3 ara öğün yersem veririm diye biliyorum. Bakalim böyle beslenmek iyi gelecekse iyi haber çünkü yazin iki ana 3 ara öğün yapmayı düşünüyorum..

Menun güzel sevgili rakibim..

Inşallah canım, elimden geleni yapcamm..

Canım ben 3ana 3 ara yaparak kilo verdim epey, ama akşam erken ve hafif yeyip son ara öğünü yapmayınca kesinlikle güzel sonuç aldım, hadi bugün deneyip sonuçları alalım yarına...

Inşallah canım, elimden geleni yapcamm..

Canım ben 3ana 3 ara yaparak kilo verdim epey, ama akşam erken ve hafif yeyip son ara öğünü yapmayınca kesinlikle güzel sonuç aldım, hadi bugün deneyip sonuçları alalım yarına...

Tamamdir. iyi sonuclar olsunda ben son ara öğünü feda etmeye hazırım valla :))

Tamam arkadaşım birbirimize Sözümüz olsun ve bizim için Onur meselesi olsun, hadi bakalım

Hadi bakalim kizlar yarin ki sonuclari ben de merak ediyorum sizinle birlikte. Kendiminkini de bekliyorum ama sanki bugun tatli biraz kacti ben de gibi + larda olmayayim da yerimde saymaya veya100 gr da olsa asagida olmaya raziyim

Eee bayanlar ramazan geldi çattı ramazanda kilo verme stratejiniz neler? :KK76:

Canim biz ramazanda normal de ezan okununca once su icer sonra meyvemizi yeriz.
sonra namaz kilariz. Ondan sonrada yemege geceriz. Insallah benim planim hafif yemekler olacak.zaten pek agir yemek beceremem. Tatli hergun olacak muhakkak esim ve kizim cok sever. Ama tadimliktan oteye gitmemek icin cabalayacagim. Ekmek ve tatli seyler minumum olacak. Tabi ben cok ac olunca gozum doner. Ayyy bide emziriyorum o yuzden gözüm korkuyor biraz ama tutacam yine de borç tutmasi daha zor

Back
X