- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
''kel kel geziyoruz''benim eşim de destek veriyor gel kazıyayım diyor ama ben yine de cesaret edemiyorum
Aynaya bakinca degisik ama alisirim 1 haftaya hem birazda uzar. Ne bilim deli cesareti ile yaptim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
''kel kel geziyoruz''benim eşim de destek veriyor gel kazıyayım diyor ama ben yine de cesaret edemiyorum
kısa saç süper bir olay ben yıllar önce kestirdim kısacık bir daha uzatmadım. eşin de seviyorsa ne ala.Aynaya bakinca degisik ama alisirim 1 haftaya hem birazda uzar. Ne bilim deli cesareti ile yaptim.
Ben varim ben 16 ocak tam bir keciyimdirben de şimdi şu linkten burcumu okuyacağım. oğlak yok aranızda benim dışımda galiba![]()
canım gördüğümü düşünüyorum ama, görmüyor muyum???fevri çıkışlarım çok olmuyor dengeleyebiliyorum çoğunlukla ama hic olmuyor diyemem tabi. Bazen öyle bir tepki veririmki karsimdaki neye uğradığını şaşırır. Uysal gibi görünüyorum ama degilim:) cevremdekiler cok ciddi ve karizma duruyorsun der.. benimde mesafeylr başlar dostluklarim ilk görüşte kanım kaynamaz hemen.
bugun biraz uzak kaldım doğrudur ama sana yazdıklarımı gördüğünden emin olamıyorum :) gözünden mi kaçıyor acaba..
Beni de limitsiz elestirebilirsin bende o dilden anlıyorum galiba ( diyet konusunda ) yüzleşmek yaşamak bana iyi geliyor..
Belli zateeen sporlardan azimden :)Ben varim ben 16 ocak tam bir keciyimdir![]()
canım gördüğümü düşünüyorum ama, görmüyor muyum???![]()
Haklısın canım. Aslında diğer yarışmanın başından beri dikkat etseydim şimdiye çoktan hedef kiloma yaklaşmıştım bile. Neyse zararın neresinden dönersem kar :)cok sevındım canım sakın bozma , sende benım gıbı Ocaktan erı 2 ılerı 1 gerı vermemız ve kurtulmamız lazım artık , boyumuz kısa olduğu ıcın bu kılolar fazla bıze
İnşallah canım. Ocaktan beri vere vere 3-4 kilo anca verebildim zaten :)Ay inanki sen 59 u gorunce ben rahatladim burada. Lutfen haftasonu da dikkat et pazartesi günü daha da ekside ol
Bilmiyorum ki genelde az yada cok bir yorum yapardin soylediklerime. Yanıt yada tepki vermedigin icin ben öyle düşündüm canım..
tahmin etmiştim nedense inatla zayıflamandan ve işi sıkı tutmandanBen varim ben 16 ocak tam bir keciyimdir![]()
canım tamamen mı kazıttın anlamadım ?Aynaya bakinca degisik ama alisirim 1 haftaya hem birazda uzar. Ne bilim deli cesareti ile yaptim.
ben senin sıkı takipçinim canım
alıştım da sizlere, her fırsatta buralardayım zaten...
çevrede sen olunca da içim rahat![]()
Oy oy canım benim. Bende senin takipçinim.. Bugünün nasıl gecti bakalım kacamak hoyratligini attik uzerimizden dimi??
Oy oy canım benim. Bende senin takipçinim.. Bugünün nasıl gecti bakalım kacamak hoyratligini attik uzerimizden dimi??
Benim bu saatlere kadar hic sorunum yok gercekten az cok görüyorsundur ama aksam eşim gelince bana birseyler oluyor o zamanlarda daha cok sıkmam gerek dişimi
kısa saç süper bir olay ben yıllar önce kestirdim kısacık bir daha uzatmadım. eşin de seviyorsa ne ala.
canım tamamen mı kazıttın anlamadım ?