• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Iyi geceler kizlar yine sayfalar akmis birazini okudum hepiniz cok tatlisiniz:nazar::KK200::KK200:
sbeden sbeden cim ben haftaya izin istiyorum canim mumukunse memlekete gidecegiz orda tartilamam ramazanin ilk gunu tartilacagim ogune hedefim 73.0 tabi hayal ama hayal iste:KK53:
tamam tatlim.
insallah seni gecemiyorum yaaa :KK42::KK42::KK34:

kızlar baktım sabah poğaça yiyenler var grupta benim de canım çekti gidip aldım üşenmeden.:KK53: Aklıma bile gelmez normalde :KK64:neyse sabah kahvaltısını bir kaşarlı poğaça ve yarım zeytinli açma ile yaptım ha bir de kahve yaptım az sütlü. hep aynı şeyleri yemekten bıkmıştım iyi oldu.

Hadi bakalim sevgili rakibem bende seni 73 lerde bekliyo olurum inşaallah
ay insallah canim. umudum ramazanda . bakalim kilo verenlerden mi yoksa alanlardan mi olacam. cok gayret edecem

8 haziran>>>>85,300
9 haziran
>>>>85,000
10 haziran>>>86,300
11 haziran>>>87,100
12 haziran>>>85,800
:KK39:
ohh sonunda dönüşe geçtin sende havalar sicak biz bunaliyoruz cok. oksijen kalmamis snaki :( verdigimiz her bir kilo bize rahatlik verecek insan yeni kilo verince rahatligini cok hissediyor

sbeden nerelerde ya???

takımımız kaptansız kaldı:KK61:
sizler hepiniz bir kaptansiniz canim beni aratmiyorsunuz. ramazan girmeden yapilacak isleri yapiyrm mutfaktayim iki gundur dolaplar duvar fayanslari detaylar yani.memlekete gidicem ev geldigimde ferah olsun dedim ama sizleri dinlenirken okuyorum.:KK15: gözüm burada buradan basla kafami dagitan yer yok

kızlar selamlar gene ugruyamadım tatlı telaşımız vardı haberınız vardır belkı müge anlıdaki cem akkuş dün ailesıyle buluşan kuzenım yıllar sonra bulundu e işe gelebıldım ne nete gırebıldım : )

regl oldum bırde acayıp şişkinim : (

ramazanda gelıyor nasıl bır dıyet uygulamayı dusunuyorsunuz kızlar
gözünüz aydin canim ne mutlu size izlemistim :))

Tamam canımm o zaman hemen hedefimi belirliyorum.

18 haziran ---> 88
17 temmuz ---> 84

makul oldugunu düşünüyorum bu hedefin Allah in izniyle ilk kilo verdigim ramazan olacak bu..
aynen bende canim insallah.bugün kac kiloydun

sbeden'cim nerelerdesin kaptanım ya???

gidiyo canım gidiyo...

pazartesiye kadar da eksiye bile düşmüş olursun...
dusecem canim kararliyim :) bugun ve hafta sonu cok sıkı geliyorum hedefim 1400 u yapacam . sicaklar daraltiyor zayiflamak sart kilo yaz mevsimini kaldiramiyor :)

Nerelerdesin canım sen ses soluk yok dünden beri??
ev isleri canim ama
dinlenirken tum yazdiklarinizi okuyorum göz gezdiriyorum.

aynen bende canim insallah.bugün kac kiloydun

dusecem canim kararliyim :) bugun ve hafta sonu cok sıkı geliyorum hedefim 1400 u yapacam . sicaklar daraltiyor zayiflamak sart kilo yaz mevsimini kaldiramiyor :)

ev isleri canim ama
dinlenirken tum yazdiklarinizi okuyorum göz gezdiriyorum.

Canim kolay gelsin. O rakamı artik telaffuz etmek istemiyorum. Ama pazartesin den 500 gr fazlayim hala pazartesi kusuratli da olsa 88 olacağım;)

sagol canım cok tesekkur ederım : )

bu arada ramazanda gelıyor napıcaz :/
ben iki senedir oruc tutmuyordum. bu sefer zor olacak. elzig cok sıcak evimiz aksama kadar gunes aliyor kavruluyoruz. hamileligimde ve emzirirken tutmadim.
bir fikrim var yarın oruc icin bedeni alistirmaya baslayacam. ilk gun zor olmasin basim cok agrimasin psikolojikte cökmiyim diye saat 12 ye kadar kahvalti yapmayacam su bile icmeyecem..sonra ki gün saat 1 e kadar derken her gün bir saat arttircam.alistirmazsam namazida kilamam cocugada bakamam. bir gun cay icmemistim aksam fenalastim ikindiyi orurarak kildim aksami abdest varken kilamadim iki saat hareket edemedim cocuk ustumde yanimda oyalanmisti. cok perisan oluyorum bu hafta vitaminlerimede baktiriyim. bu arada sabah namazinda bi seyler yicem azicik.sende deneyeblrsn

Canim kolay gelsin. O rakamı artik telaffuz etmek istemiyorum. Ama pazartesin den 500 gr fazlayim hala pazartesi kusuratli da olsa 88 olacağım:KK66:
olacaksin tabi ben fena bastim gaza .bu sabah bir dilim ekmek bir domates bir haslanmis yumurta bir dilim peynir o kadar :KK70: pazartesi 74 lerde olacamm :rolleyes: seninle guzel ilerleyecez ama sen beni gecersin yinede..hizlisin

ben iki senedir oruc tutmuyordum. bu sefer zor olacak. elzig cok sıcak evimiz aksama kadar gunes aliyor kavruluyoruz. hamileligimde ve emzirirken tutmadim.
bir fikrim var yarın oruc icin bedeni alistirmaya baslayacam. ilk gun zor olmasin basim cok agrimasin psikolojikte cökmiyim diye saat 12 ye kadar kahvalti yapmayacam su bile icmeyecem..sonra ki gün saat 1 e kadar derken her gün bir saat arttircam.alistirmazsam namazida kilamam cocugada bakamam. bir gun cay icmemistim aksam fenalastim ikindiyi orurarak kildim aksami abdest varken kilamadim iki saat hareket edemedim cocuk ustumde yanimda oyalanmisti. cok perisan oluyorum bu hafta vitaminlerimede baktiriyim. bu arada sabah namazinda bi seyler yicem azicik.sende deneyeblrsn

Cok iyi fikir kendini alistirman icin. Bu halsizlik bahar yorgunluguna benziyor dicem ama baharda bitti artık . ihmal etme canım dr a gorunmende fayda var..

anladım canım bende alısma evresı ılk bır hafta cokuyorum resmen, sonra alısılıyor. sen dene bakalım faydası olur sana ınsallah ..

dıyet turu bırseyler dedım ben yanı ıftarda ne yemelıyız sahurda ne ? su ne kadar ıcılmelı ?

ıftarla sahur arasıda cok kısa bır sure . orucu ac gıt teravıye gel saat gece 12 oluyor .. sahurda saat 3-4 gıbı sanırım bılemedımmmm

olacaksin tabi ben fena bastim gaza .bu sabah bir dilim ekmek bir domates bir haslanmis yumurta bir dilim peynir o kadar :KK70: pazartesi 74 lerde olacamm :rolleyes: seninle guzel ilerleyecez ama sen beni gecersin yinede..hizlisin

Valla ilerlemeyecegim varsada ilerlerim artik. Öyle guzel gaza getiriyorsun ki:)) İnşallah ikimizde hizla hedefimize varacgiz cnim. Sagol destegin icin:)

Yürüyüş falan yapmadın mı ?
Yürüyüş ya da spor yapmadım canım. Evimde işe çok yakın. Günde en fazla 15 dk yürüyorum.
Bir ara başlamıştım spora günde 15-20 dk da olsa yapmaya çalışıyordum. Ama sonra bıraktım. Eve gidince hiç canım istemiyor spor falan. Zaten eve gidince işte bitmiyor:) Yemek hazırla, sofrayı topla, evi düzenle, çocukla ilgilen derken hepsi hareket oluyor bana :)

Günaydın arkadaşlar
Sabah kalkıp 30 dk. ipimi atladım 1500 sayı.
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
Kahvaltıda dört parmağım büyüklüğünde 1 dilim peynirli börek 2 domates 5 zeytin yedim
çay yanında 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm 100 squat
2 tavuk but 1 kase cacık yedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm gidince ip atlamaya başladım dizi bitene kadar 2500 sayı yapmışım.
Akşam 8 de 2 karnıyarık patlıcanı yağsızdı köftelerini kızım yedi
Sonra tuttum kendimi yemedim birşey
Veee sabah tartıldım 58.90 çıktım :) Sonunda 58 i de gördüm yaşasıııın.
Maşallah, nasıl o kadar ip atlayabildin. Ben 50 yapınca tıkanıyorum :)
Bi kerede 30 sguat ı da zar zor yapıyorum :) Dermanım kalmıyor.

Back
X