♥haftalık kilo verme yarışması♥

düzenını kurarsan kaçamaklarını çok ıyı farkedersın.olsun günler azalmadıya toparlarsın canım

o ilk zamanlar bendede aynıydı.hafta içi dıyet.hafta sonu ye.sonra bı bakıyorum elde sıfır mecbur hafta sonu daha az kaçamak yapmaya başladım.keşke tamamen kessek..anca kılo korumu yontemı oluyor degılse

afiyet olsun.kalorı hesebı gıdıyosun demek.

seni sanırım spor kurtarıyo.aman barı ondan vazgecme.abur cubur olsada sporla dengelersın.bi müddet kılonu koru ne guzel.

afiyet olsun..

super afıyet olsun.

kolay gelsın canım.

ya ben mahvolmuştum kullanınca.sonra cesaret edemedim bi türlü.belkı bende az az kullanabılrım..hadı bakalım kullanda ne gıbı degışıklıkler oalacak aktarırısın bize

olsun canım bu hafta toparlarsın..fena degıl kılon.[/QUOTE]
Teşekkür ederimm

@DisiAnka valla o kadar şişmişim ki dün sporda nefesimi ahaha alamıyodum bugün sade corba içeceğim sabah 1 bardak sirkeli suyumu içtim kahvaltım dukan diyetinin yulaf unu ile hazırladıgım 1,5 krep domates salatalık peynir ve 1 katı yumurta diyetin en cok kahvaltı bölümünü seviyorum keske hiç bitmese

Super ilerliyorsun kararli ve azimlisin canim. 90 dan kurtuldun 84 te gördün mu 70,le komsusun demektir
Ayy agzindan bal damliyo vallainsallahh anacimm .valla gercekten cok kararliyim kilolar gttkce ozguvenim geliyor esimin memnuniyetini yuzunde gormekte anlatilmaz bir mutlulukk sbeden kiskanclikla alakasi olmayan adam kiskanmaya basladii

çok az yemişsin

aksine havalar ısındıkça eşim evde kalmak istemiyor,çıkıp gezelim diyor benimde işime geliyo tabi,ondan sebep sporumda kalıyor

Bence de kahvaltı az kalorili sağlıklı şeyler yediğimiz en güzel diyet menüsü

akşam 5 e kadar 700 kalori alıyorum sonra akşam noluyosa tek öğünde bi 700 kalori daha alıyorum, bu düzen böyle gittikçe ben zor kilo vericem
Akşam eve gidince 3 köfte salata ve ayranla akşam yemeğimi tamamlamıştım mesela
9 gibi kızım acıktım dedi kuru fasulyeyi çok seviyor ısıttım yedi de gerçekten ama yine bıraktı tabağında tabii dökermiyim 2 kaşıkta yedim kalanını

akşam 5 e kadar 700 kalori alıyorum sonra akşam noluyosa tek öğünde bi 700 kalori daha alıyorum, bu düzen böyle gittikçe ben zor kilo vericem
eveet canıım olmuyoor ne yazıık ki gün boyu aldığn kaloriyi akşam alırsaan kilo vermeyi bırak alırsıın bileee

eveet canıım olmuyoor ne yazıık ki gün boyu aldığn kaloriyi akşam alırsaan kilo vermeyi bırak alırsıın bileee
evet ya öyle oldu baksana gram gram çıkmaya mı başladım ne
napacam bilmiyorum ki akşamları bazen hiç bişey yiyesim gelmiyo bazende doymak bilmiyorum hep bi dengesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…