- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Şimdilik yok da oluncaya kadar 53 lere insem iyiydiCanım ya sen yemeğine dikkat edip biraz da hareket ettin mi veriyordun kiloyu. Bu sefer neden böyke oldu. Kıs hamişlik falan yok dimi ?
Ayy agzindan bal damliyo vallaSuper ilerliyorsun kararli ve azimlisin canim. 90 dan kurtuldun 84 te gördün mu 70,le komsusun demektir
menümü yazayım bugünkü
SABAH= sahanda yumurta ( az zeytin yağı + 2 yumurta ile ) + domates + salatalık + peynir + çay
ÖĞLE= bitter çikileta ( motivasyonum için lazımdı pişman değilim )
ARA= 100 ml süt + 1 muz
AKŞAM= salata + yeşil çay + activia ( elmalı tarçınlı)
GECE= ayran
havalar ısındıkça spora daha da sıkı sarıl. çünkü daha çok ter atıyosun hava sıcak olunca. ayrıca spordan sonra duşa atabiliyosun kendini. kışın ben her spordan sonra duşa giremiyorum. bekar olmamın avantajıkociş olsa kokarım diye mecbur girerdim de
neyse şimdi havalar ısınıyo ben haftaya falan içime poşet giyip öyle devam etcem spora daha da terletsin
kız görüntüme bakınca da yağ oranım çok ama . löngür löngür yani
aa canım hayırlısı olsun. inşallah kanında da pozitif görürsün de mutluluğun katlanır. rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin :)
yok kız ne çoku :) iyi yediklerin gayet de. ayrıca nohut diyet dönemi için çok faydalıymış. çünkü fazlaca lif içerirmiş. bu da yağların yakımı için bize gerekliymiş. geçen tv de bi deney izledim bunla ilgili de
nehirnil111 bugün de yok. heralde eşinin ameliyatı kesinleşti. şifa bulur inşallah .
3 haftadıır 1. oluyoruuuummm
Hafta birincileri
Grup 90 @suhneva -400★
Grup 80 D demali -2.200★★★
Grup 70standby -2.900★★★
Grup 60visnelipastam ve @07papatya-1000 ★★★
Grup 50 @DisiAnka -400★
Maaşallah benim kızım da 26 Şubat ta 3 ü bitirdi3 kızım var canım..10-7-3 yaşındalar..küçük minigim 20 mayıs dogumlu çok az kaldı 3 yaşına
Gerçekten de çok olmuşnehirnil111
Salı Kahvaltı 187 kalori
Salatalık (Soyulmuş)-30 g
Zeytin-15 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Bal-0,4 yemek kaşığı
pazartesi akşam kalorim 1471 (k.hidrat:157,71),aslında çokta doymadım neden böyle kalorili oldu bilmiyorum, birtek yasaklı olarak dondurma yedim, en büyük kabusum
akşam 5 e kadar 700 kalori alıyorum sonra akşam noluyosa tek öğünde bi 700 kalori daha alıyorum, bu düzen böyle gittikçe ben zor kilo vericemGerçekten de çok olmuş
Bence de kahvaltı az kalorili sağlıklı şeyler yediğimiz en güzel diyet menüsü@DisiAnka valla o kadar şişmişim ki dün sporda nefesimi ahaha alamıyodumbugün sade corba içeceğim sabah 1 bardak sirkeli suyumu içtim kahvaltım dukan diyetinin yulaf unu ile hazırladıgım 1,5 krep domates salatalık peynir ve 1 katı yumurta diyetin en cok kahvaltı bölümünü seviyorum keske hiç bitmese
Akşam eve gidince 3 köfte salata ve ayranla akşam yemeğimi tamamlamıştım meselaakşam 5 e kadar 700 kalori alıyorum sonra akşam noluyosa tek öğünde bi 700 kalori daha alıyorum, bu düzen böyle gittikçe ben zor kilo vericem
aay ne kadaar güzeel yaaaMaaşallah benim kızım da 26 Şubat ta 3 ü bitirdi
Ben kızım 2 yaşını bitirdiğinde 64 kiloydum 6 ayda 52 kiloya inmiştim
eveet canıım olmuyoor ne yazıık ki gün boyu aldığn kaloriyi akşam alırsaan kilo vermeyi bırak alırsıın bileeeakşam 5 e kadar 700 kalori alıyorum sonra akşam noluyosa tek öğünde bi 700 kalori daha alıyorum, bu düzen böyle gittikçe ben zor kilo vericem
Evet ya güzel oluyor 40 yaşında da olsan zayıf olunca yakıştıramıyolar çocuğu bütün anneler şişkomu kiaay ne kadaar güzeel yaaa
fit anne hayallerimdeki gibii
evet ya öyle oldu baksana gram gram çıkmaya mı başladım neeveet canıım olmuyoor ne yazıık ki gün boyu aldığn kaloriyi akşam alırsaan kilo vermeyi bırak alırsıın bileee
bütün anneleri bilmeem ama been fiit anne olmak zorundayıımmEvet ya güzel oluyor 40 yaşında da olsan zayıf olunca yakıştıramıyolar çocuğu bütün anneler şişkomu ki
Şaka maka ben kilo verdiğimde yani 52 kilodayken doğum öncesi halimden daha inceymişim pantolonlarım bol geliyorduaay ne kadaar güzeel yaaa
fit anne hayallerimdeki gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?