Çook teşekkür ederim canımmm
Çook teşekkür ederim tatlım
Amin canım yarın kesin belli olcak bakalım etmem mi Rabbim sağlıklı sıhhatli tez vakitte evlat nasip etsin sanadaHyırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin bana da dua et
Ayyy çok sevindim canım hadi gözün aydın allahım sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin....sbeden ,@begüm75 nehirnil111 GonulSenligim ve adını hatırlamadığım arkadaşlarım ben Hamileyimmmmm
test yaptım 3 gün geçmişti pozitif yarın kan vermeye gitcez aranızda olamıycam artık sizi çok özlücem ne olur dua edin yarın herşeyin yolunda olduğunu duyarım kızlarrrr
uff evet yok ama bıktım artık takılmaktan hele bugün 62,1 i görünce morelim bozuldu yanii,aslında az bile gördüm hafta içi yaşpastalar dün öyle abzürt yemeler az bile bana ama havalarda ısındıkça açıkcası çıkıp gezesim geliyo evde spor yapmak işkence olmaya başladı pufff
kız görüntüme bakınca da yağ oranım çok ama . löngür löngür yanicanı bence yıne çok guzel.sende bılıyosundur ama kılo ne kadar azaldıkça kılo verımıde o kadar zor olur..yag kalmıyo neyı atsın artık :) normal bence.
sbeden ,@begüm75 nehirnil111 GonulSenligim ve adını hatırlamadığım arkadaşlarım ben Hamileyimmmmm
test yaptım 3 gün geçmişti pozitif yarın kan vermeye gitcez aranızda olamıycam artık sizi çok özlücem ne olur dua edin yarın herşeyin yolunda olduğunu duyarım kızlarrrr
yok kız ne çoku :) iyi yediklerin gayet de. ayrıca nohut diyet dönemi için çok faydalıymış. çünkü fazlaca lif içerirmiş. bu da yağların yakımı için bize gerekliymiş. geçen tv de bi deney izledim bunla ilgili dekızlarr akşam öğünüm 1 kase corba 1 kase nohut yedım 1 kasık yogur 1 domates 1 salatalık fazlamı oldu acaba fena şiştimmmm
Çok teşekkür ederim canımmm aminAyyy çok sevindim canım hadi gözün aydın allahım sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin....
İnşallahh canım çok sağol tek temennim o şu an yarın olsun bakalım Hayır olsunhavalar ısındıkça spora daha da sıkı sarıl. çünkü daha çok ter atıyosun hava sıcak olunca. ayrıca spordan sonra duşa atabiliyosun kendini. kışın ben her spordan sonra duşa giremiyorum. bekar olmamın avantajıkociş olsa kokarım diye mecbur girerdim de
neyse şimdi havalar ısınıyo ben haftaya falan içime poşet giyip öyle devam etcem spora daha da terletsin
kız görüntüme bakınca da yağ oranım çok ama . löngür löngür yani
aa canım hayırlısı olsun. inşallah kanında da pozitif görürsün de mutluluğun katlanır. rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin :)
yok kız ne çoku :) iyi yediklerin gayet de. ayrıca nohut diyet dönemi için çok faydalıymış. çünkü fazlaca lif içerirmiş. bu da yağların yakımı için bize gerekliymiş. geçen tv de bi deney izledim bunla ilgili de
Amin canım benim çok sevindim.Çok teşekkür ederim canımmm amin
Nerde isteyen varsa Rabbim yüzünü güldürsün
Sağol canım benim Allah senin de yüzünü güldürsünAmin canım benim çok sevindim.
Afıyet olsunnehirnil111
ara öğünde yendi
sabahtan beri
*1 lt su,
*500 ml çay,
*250 ml yeşil çay,
*2 fincan türk kahvesi içildi,eve gidene kadar başka şey içmem artık
Canım çok tebrık ederim. Saglıkla hayırla gelsın. Testler dogru çıkar :)) ne guzellsbeden ,@begüm75 nehirnil111 GonulSenligim ve adını hatırlamadığım arkadaşlarım ben Hamileyimmmmm
Nohut şişirmiştır seni . Afıyet olsunkızlarr akşam öğünüm 1 kase corba 1 kase nohut yedım 1 kasık yogur 1 domates 1 salatalık fazlamı oldu acaba fena şiştimmmm
düzenını kurarsan kaçamaklarını çok ıyı farkedersın.olsun günler azalmadıya toparlarsın canım
o ilk zamanlar bendede aynıydı.hafta içi dıyet.hafta sonu ye.sonra bı bakıyorum elde sıfırmecbur hafta sonu daha az kaçamak yapmaya başladım.keşke tamamen kessek..anca kılo korumu yontemı oluyor degılse
afiyet olsun.kalorı hesebı gıdıyosun demek.
seni sanırım spor kurtarıyo.aman barı ondan vazgecme.abur cubur olsada sporla dengelersın.bi müddet kılonu koru ne guzel.
afiyet olsun..
super afıyet olsun.
kolay gelsın canım.
ya ben mahvolmuştum kullanınca.sonra cesaret edemedim bi türlü.belkı bende az az kullanabılrım..hadı bakalım kullanda ne gıbı degışıklıkler oalacak aktarırısın bize
olsun canım bu hafta toparlarsın..fena degıl kılon.
Yaa neden aceba. Sana öyle gelmesın :)) o kıloya kenardan taşan bi yag düşünemedım hehehh :))havalar ısındıkça spora daha da sıkı sarıl. çünkü daha çok ter atıyosun hava sıcak olunca. ayrıca spordan sonra duşa atabiliyosun kendini. kışın ben her spordan sonra duşa giremiyorum. bekar olmamın avantajıkociş olsa kokarım diye mecbur girerdim de
neyse şimdi havalar ısınıyo ben haftaya falan içime poşet giyip öyle devam etcem spora daha da terletsin
kız görüntüme bakınca da yağ oranım çok ama . löngür löngür yani
aa canım hayırlısı olsun. inşallah kanında da pozitif görürsün de mutluluğun katlanır. rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin :)
yok kız ne çoku :) iyi yediklerin gayet de. ayrıca nohut diyet dönemi için çok faydalıymış. çünkü fazlaca lif içerirmiş. bu da yağların yakımı için bize gerekliymiş. geçen tv de bi deney izledim bunla ilgili de
Afıyet olsun canım. Gunun guzel benceBugünkü menüm
-sabah 09.00: 2 tane minik mayasiz ev pogacasi. 2 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık çay.
-öğle yemeği yok. Saat 2 gibi sade nescafe.
-saat 5 te arkadaşımda Türk kahvesi şekersiz.
-akşam yemeği 19.15: 3 kaşık domatesli bulgur pilavı, 4 -5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase yoğurt.
Bugunluk yeme işlemi bu kadar. Simdiye kadar 2 litre su icebildim. Dışarıda yarım saat yürüyüş yaptım ama gezinti gibiydi daha çok. Tempolu değildi. O yüzden şimdi 2 mile leslie+jillian squat yapıcam. Bu hafta her gün spor yapmaya niyetliyim. 1 gün egzersiz 1.gun squat şeklinde. Daha da su içerim bugün.
Bu hafta stabil kaldım. Hiç hoşuma gitmedi bu durum. Kontrolü ele almam lazim. Regle kadar ne verirsem kar çünkü o dönemde ister istemez veremiyorum
düşün düşün var çümkülümYaa neden aceba. Sana öyle gelmesın :)) o kıloya kenardan taşan bi yag düşünemedım hehehh :))
yoktun canım ortalıklarda sanki ? her şey yolunda dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?