• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım ben sabahları 7:30 da kahvaltı yapıyorum. Akşam yemeğini de 2, 3 civarı yiyorum. Çok erken oluyor akşam için. Yani 5 i geçmese daha iyi olur tabi.
Şimdilerde akşamları acıkmaya başladım karpuz yiyorum yetiyor bana.
Spor yapıyorum canım düzenli.Her gün en az 1 saat yürüyorum. Bazen ekstradan egzersizlerde yapıyorum.
İstediğim gibi gitmiyor demişsin ya kilolar belki senin bünyen ara öğün istiyordur tatlım bide öyle dene bakalım.
teşekkür ederim su. ben de aç kalınca daha çok veriyorum ama akşam yemeği saatim geç oluyo sanırım. eve gittiğimde saat 6 oluyo mecburen o saate kalıyorum. bi de düzenli spor yapmam lazım. ona da vakit bulamıyorum:(

teşekkür ederim su. ben de aç kalınca daha çok veriyorum ama akşam yemeği saatim geç oluyo sanırım. eve gittiğimde saat 6 oluyo mecburen o saate kalıyorum. bi de düzenli spor yapmam lazım. ona da vakit bulamıyorum:KK43:

Yok öyle vakit bulamıyorum demek değilse kilo verilmiyo bilginize :)

kızlar merhaba nasılsınız? ben kayınvalidemin sağlık sorunları, yüksek lisans tezim vs derken hiiiiçççç giremedim. şimdi bi çılgınlık yapıp geçmişi okuyacağım :D

buarada kilom 51,6 (şükür iki haftadır diyet yapmamama rağmen 1 kilo almışım :KK66:)

selam kızlar günlük menülerini yazamiyorum girmeye hiç firsatim olmuyor yarın pazartesi kilom 67 kızlar veremiyorum aslında fazlada yiyemiyorum kaç gündür doktorlardan gözümü acamiyorum yarın randevum var rahim filmi cektircem benim için dua edermisiniz inşallah bişey çıkmaz bu hafta inşallah artık günlük menülerini yazcam
geçmiş olsun canım insallah sonucun temiz çıkar

Ben piknikten döndüüümmmmm...
Çok çok çok güzel geçti kızlar yaa
Menümü yazayım hemencecik
Sabah 1 poğaça, 1 dilim peynir, domates.
Arada bir avuç kuruyemiş
Öğlesonu civarı da mangalı yaptık
4 kanat, 1 bardak kola, salata
Spor olarak da
1 saat yürüyüş

yemeyecegim diyenden korkacaksin derdi abim bizimki o hesap oldu biraz :))

selam kızlar günlük menülerini yazamiyorum girmeye hiç firsatim olmuyor yarın pazartesi kilom 67 kızlar veremiyorum aslında fazlada yiyemiyorum kaç gündür doktorlardan gözümü acamiyorum yarın randevum var rahim filmi cektircem benim için dua edermisiniz inşallah bişey çıkmaz bu hafta inşallah artık günlük menülerini yazcam

İnşallah iyi sonuclar çıkar canım..

beni topa tutun arkadaşlar, felaket artı çıktım bugün...

kabul hafta sonu çok fazla kaçırdım, bi de regli olmak üzereyim...

ramazana böyle girmek istemezdim ama... oldu işte...

kilo>>>>87,200

yarin buyuk olcude iner bu kilo canim merak etme..

Selamun aleykum canlarim. Kilom 58.1 elhamdulillah. Kizlar ben kilo verme isini sonlandirdim. hatta iki kilo falan da alabilirim ramazanda. Avurtlarim dissiz nenelerinki gibi oldu. Annm dun kaburgalarimi sayiyordu ben boyle bi zayiflik istemiyorum. Spor yapip abartmadan yemeyi dusunuyorum sizce nasil olur

bencede durmalisin artik. Fazlasi hastaliklara yol açar. Abartmadan yemen en doğrusu bence 60 gecmezsen senin icin ideal bence kilon..

Katılıyorum hamilelik döneminde yedim yedim yedim 23 kilo ne demek yaa önceleri 55-65 arası gidip gelirken
77 kilo olmuştum 1.53 boyla genişlemiştim resmen artık daha dikkatli olacağıma dair söz verdim kendime
Artık + görmek yok benim hayatımda.

cok iddialisin canim bu beni yureklendiriyor:)

kuzum iyi toparladın :)

Sagol canim dahs iyi olabilirdi ama neyse :)

kızlar merhaba nasılsınız? ben kayınvalidemin sağlık sorunları, yüksek lisans tezim vs derken hiiiiçççç giremedim. şimdi bi çılgınlık yapıp geçmişi okuyacağım :KK70:

buarada kilom 51,6 (şükür iki haftadır diyet yapmamama rağmen 1 kilo almışım :KK66:)

hoşgeldiiinnnn
özledik seni...

yemeyecegim diyenden korkacaksin derdi abim bizimki o hesap oldu biraz :))

İnşallah iyi sonuclar çıkar canım..

yarin buyuk olcude iner bu kilo canim merak etme..

bencede durmalisin artik. Fazlasi hastaliklara yol açar. Abartmadan yemen en doğrusu bence 60 gecmezsen senin icin ideal bence kilon..

cok iddialisin canim bu beni yureklendiriyor:)

Sagol canim dahs iyi olabilirdi ama neyse :)

inşallah canım, beraberce atalım yüklerimizi üzerimizden...

bugün 75.600 düm tatlim yarin ki hedefe kaldi 200 gram 5 ten sonra yemeyecem. sonraki iki günün görevi yine 400 grammis yandim ama hedefleri kurtarmaliyim. Ramazanda bogazimi tutarsam hedefler gerçekleşir :))

Bence hedefler ideal canim.. insallah olur

Günaydın arkadaşlar
Hafta sonu kendimi aştım cumartesi sabah 2000 atladım gerçekten de az yedim sabah tartıldım 57.90 ı gördüm.
Şok oldum resmen ama bu hafta regl olmama rağmen hem ip atladım hem yürüyüş yaptım hem de az yemiştim.
Pazar sabah 2500 öğleden sonra da 1500 toplam 4000 sayı ip atladım yine az yedim bol ayran içtim ama.
Bu sabah kalktım yine 25 dk kadar ip atladım 1230 olmuştu sonra tartıldım veee 57.50 çıktım
hafta sonundan sonra ozleniyorsun :) maşallah sana sende ki gayret bir çoğumuzda yok. o kadar is varki evde bugün hepsini yaparsam baya spor yerine geçer:KK48:

Günaydın arkadaşlar
Hafta sonu kendimi aştım cumartesi sabah 2000 atladım gerçekten de az yedim sabah tartıldım 57.90 ı gördüm.
Şok oldum resmen ama bu hafta regl olmama rağmen hem ip atladım hem yürüyüş yaptım hem de az yemiştim.
Pazar sabah 2500 öğleden sonra da 1500 toplam 4000 sayı ip atladım yine az yedim bol ayran içtim ama.
Bu sabah kalktım yine 25 dk kadar ip atladım 1230 olmuştu sonra tartıldım veee 57.50 çıktım
hafta sonundan sonra ozleniyorsun :) maşallah sana sende ki gayret bir çoğumuzda yok. o kadar is varki evde bugün hepsini yaparsam baya spor yerine geçer:KK48:

Sorma benim de bir sürü is guc var ütü dag kadar oldu haftasonunun ardindan:)) yarinda sehirdisindayiz yazamayacagim buyuk ihtimalle..

Back
X