• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ayyy kıyamam yaaa inşallah çabuk iyileşir benim kızım da 6 aylıktı bir gece de sinekler yüzünü o kadar çok ısırmıştı ki çocuğa baktıkça üzüntüden 3 gün boyunca ağlamıştım hatırlayınca hala ağlayasım geliyo :KK43:
Ondan sonra akıllandım tabii raid lerin sulu makinesinden aldık 3 yıldır mecburen kullanıyoruz kapı pencere açamıyoruz yaz boyu.
oyy yaziik bulmuslar tatliyi üşüşmüşler. benim kanımdan mi ne nadiren isirirlar. aglarsin tabi insanin zoruna gidiyor :/

Gelelim bugünün değerlendirmesine
Sabah yemedim
Öğle saat 12 de karpuz ve 1 kanat yedim.
Akşam saat 5 te ton balıklı salata yedim.
Spor olaraktan da
100 sguat
1 saat yürüyüş yaptım

zaten o sinekler gelir hep yavrucakları bulur. kan grubu ile alakalı ben AB pozitifim bana hiç birşey dokunmaz...eşim ve kızım A pozitif. eşimi arı sokunca şişer, böcek sokunca şişer. kızımı pireler böcekler yedi bitirdi. bir de yakar diye bir sinek var küçücük buraya taşındığımız sene vardı kızım 3 aylıktı o zaman tel taktırdık bir de florasanlı ışık aldık inanır mısınız lamba kapalı oturduk sırf gelmesinler kızımı ısırmasınlar diye. ama 3 yıldır o yakar dönen sinek yok. Artık ekinlerden mi hayvanlardan mı geliyor bilmem. ben dağın başında oturuyorum da :)
benimde kanim AB pozitif az isirirlar. ah bu böcekler ahhh. kizimin kan grubunuda bilmiyorum

Woooowwww inşallah ulaşırsın bu hedefe çok iddialı :KK66:
:KK36:insallah ramazanda kendime hakim olabilirsem olur ancak başka türlü olamaz:(

sbeden sbeden kilom:61,9
hatta tartım daha farklı sonuçlar da verdi ama bilemedim.ilk tartıldığım sonuç bu.diğer sonuçlara göre artı 1, artı 2, hatta artı 2,5 kilo almışım.sanırım tartı kafayı yedi.
bugün aşırı yoğunum.kızlar uyuyor şimdi gidip duvara alçı çekeceğim.bana şans dileyin kızlar. hatta gün içinde çamaşır makinasının yerini değiştireceğim.varsa evinde tadilat işi olan gelirim yardıma : )))
hep ayni tartiyi kullan canım

IMG_20150615_175108.webp

tatlım hazır eliniz değmişken bi de bizimkini halletseniz???:KK48:
Haha hemen :D lafı mı olur itinayla temizliğe gelinir :D

valla doğru diyosun canım,
bi tane reklam vardı internette
eşlerin, sevgililerin teknolojiyi kullanarak birlikte daha güzel vakit geçirebileceklerini iddia ettikleri yeni bir gelişme
bulduklarını iddia ediyorlar. bunu da çiftlere; işte bu teknoloji sayesinde daha mutlu olacak, birbirinizi hiç ihmal etmeyeceksiniz falan diye ballandıra ballandıra anlatıyorlar. bu teknoloji tek tuş uzağınızda diyorlar, eşler de merakla bekliyorlar ne ki bu diye... reklamın sonunda bu teknolojinin ''off...'' tuşu olduğunu söyleyince onlara da bize de epey bi sürpriz oluyo... :KK48:
Heh bak ne güzl anlatmışlar çiftler de beklesin yaaaa süpermiş hemen alalım neymiş ki diye :D çözüm elimizin altında

Back
X