- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 36
Deniz cim o foto 65 kilo halimdi şimdi 7 kilo daha aşağıdayım o fotodakinden.Ama resmini gördük böyle iyi bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deniz cim o foto 65 kilo halimdi şimdi 7 kilo daha aşağıdayım o fotodakinden.Ama resmini gördük böyle iyi bence :)
Tabiki dikkati elden bırakmıyoruz hiç bir zamanSen ne yesen de miden rahatsız olacağı için az yersin canım ama herkes aynı değil arkadaşlar biraz dikkat etsinnnn
Tabiki biliyorum bilmez miyim canım ya öyle illa lacağım diye uğraşmam da ama boy kilo farkı için 15 kilo fark çok bence yaCanımm bence kilo alma benim de belim çok inceldi ama 2 kiloyu vermek ne kadar zor en iyi sen biliyosunn.
oyy yaziik bulmuslar tatliyi üşüşmüşler. benim kanımdan mi ne nadiren isirirlar. aglarsin tabi insanin zoruna gidiyor :/Ayyy kıyamam yaaa inşallah çabuk iyileşir benim kızım da 6 aylıktı bir gece de sinekler yüzünü o kadar çok ısırmıştı ki çocuğa baktıkça üzüntüden 3 gün boyunca ağlamıştım hatırlayınca hala ağlayasım geliyo
Ondan sonra akıllandım tabii raid lerin sulu makinesinden aldık 3 yıldır mecburen kullanıyoruz kapı pencere açamıyoruz yaz boyu.
benimde kanim AB pozitif az isirirlar. ah bu böcekler ahhh. kizimin kan grubunuda bilmiyorumzaten o sinekler gelir hep yavrucakları bulur. kan grubu ile alakalı ben AB pozitifim bana hiç birşey dokunmaz...eşim ve kızım A pozitif. eşimi arı sokunca şişer, böcek sokunca şişer. kızımı pireler böcekler yedi bitirdi. bir de yakar diye bir sinek var küçücük buraya taşındığımız sene vardı kızım 3 aylıktı o zaman tel taktırdık bir de florasanlı ışık aldık inanır mısınız lamba kapalı oturduk sırf gelmesinler kızımı ısırmasınlar diye. ama 3 yıldır o yakar dönen sinek yok. Artık ekinlerden mi hayvanlardan mı geliyor bilmem. ben dağın başında oturuyorum da :)
Woooowwww inşallah ulaşırsın bu hedefe çok iddialı![]()
hep ayni tartiyi kullan canımsbeden kilom:61,9
hatta tartım daha farklı sonuçlar da verdi ama bilemedim.ilk tartıldığım sonuç bu.diğer sonuçlara göre artı 1, artı 2, hatta artı 2,5 kilo almışım.sanırım tartı kafayı yedi.
bugün aşırı yoğunum.kızlar uyuyor şimdi gidip duvara alçı çekeceğim.bana şans dileyin kızlar. hatta gün içinde çamaşır makinasının yerini değiştireceğim.varsa evinde tadilat işi olan gelirim yardıma : )))
Verdiğin halde bi de sonuncu olduğunu mu düşünüyorsun?hadi ya 200 grm vermişim peki sen kaç vermişsin ??![]()
Haha hementatlım hazır eliniz değmişken bi de bizimkini halletseniz???![]()
Heh bak ne güzl anlatmışlar çiftler de beklesin yaaaa süpermiş hemen alalım neymiş ki diyevalla doğru diyosun canım,
bi tane reklam vardı internette
eşlerin, sevgililerin teknolojiyi kullanarak birlikte daha güzel vakit geçirebileceklerini iddia ettikleri yeni bir gelişme
bulduklarını iddia ediyorlar. bunu da çiftlere; işte bu teknoloji sayesinde daha mutlu olacak, birbirinizi hiç ihmal etmeyeceksiniz falan diye ballandıra ballandıra anlatıyorlar. bu teknoloji tek tuş uzağınızda diyorlar, eşler de merakla bekliyorlar ne ki bu diye... reklamın sonunda bu teknolojinin ''off...'' tuşu olduğunu söyleyince onlara da bize de epey bi sürpriz oluyo...![]()
kız 200 gram ne ki bu oturuşta geri alınırrrVerdiğin halde bi de sonuncu olduğunu mu düşünüyorsun?![]()
tamam tatlim daha yeni firsatim oldu halletmeye başladım. kodlar hata vermisti kendi kendine bozulunca is uzadi :) senin kilonu okumustum ve unutmamistm ayrica. unutmak mümkün mü