♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şimdi servisten bildiriyorum :KK70:
Tövbe kız yersin.akşama nolcek olmadi k.valdeye giderken kutuda al getir
Evde kutu var en sevdiğimden ama ben magnum istiyorum şuanda:KK70:Trileçe de istiyorum şuanda herşeyi yemek istiyorum:ukala::rolleyes:Servisten bildiriyorsun he havan çok iyi bende oturduğum koltuktan bildiriyorum ofisteyim:cool::110:

Evde kutu var en sevdiğimden ama ben magnum istiyorum şuanda:KK70:Trileçe de istiyorum şuanda herşeyi yemek istiyorum:ukala::rolleyes:Servisten bildiriyorsun he havan çok iyi bende oturduğum koltuktan bildiriyorum ofisteyim:cool::110:
Havamız batsın nehirim:KK59: :KK5::KK70:
Magnummu bide bademli olcek, sen en iyisi ye bugün biyerlerin eksilmesin :KK70:

Su çok yararlı kesinlikle içmelisin canım ben oruçtan dolayı içemiyorum ama suyu çok severim ofisimde hep masamın başındadır sağ elimin yanındadır içerim sürekli:eğlence:
Allah kabul etsin tuttuğunuz oruçları dediğiniz gibi kendimi suya alıştırsam çok iyi olacak

begum75 .!.:
zorunluluğun yoksa oruca ara verme,hem ödem oldu diye oruca ara verilir mi hiç :KK43:varsın olan ödem olsun, gider nasılsa,hem özel günde mecbur ara veriyoruz zaten
sen iftardan önce tartıl bakalım kaç gelceksin
Yokruca
zorunluluğun yoksa oruca ara verme,hem ödem oldu diye oruca ara verilir mi hiç :KK43:varsın olan ödem olsun, gider nasılsa,hem özel günde mecbur ara veriyoruz zaten
Yok arayi baska bir sebebten
Yok baska bir sebepten dolayi ara vericem ama odem de geciyor mu diye bakicam :)

Salı gününden beri 64,4 olarak çıkıyor kilom. Kafayı yicem, 1 günde fırladı kilom inmiyor da. Ben de ne de olsa alıyorum diye bu akşam önüme geleni yiyorum valla.:KK61::KK61:

Bugunku menum :
Sahurda 1 dilim karpuz, 1 bardak sut+4 kaşık musli.

Iftar: 3 tane hurma, 1 tabak türlü, 2 dilim sodali peynirli tepsi böreği :bicak:1 dilimle kalsaydim iyiydi,1 bardak ayran, yarim iceberg limonlu.

Bugun boyle biter. Sahurda ne yerim ya da yer miyim su an onu dusunuyorum cunku yedigim 2 dilim borek hem mideme hem vicdanima oturduo_O

Salı gününden beri 64,4 olarak çıkıyor kilom. Kafayı yicem, 1 günde fırladı kilom inmiyor da. Ben de ne de olsa alıyorum diye bu akşam önüme geleni yiyorum valla.:KK61::KK61:
Sakın bunu yapma arkadasim bu benim en buyuk hatamdir neyse ki ramazan geldi toparladim . Ne de olsa aliyorum deme neden aldim ve gitmiyor de belki kg degil onlar, belki susuz kaldi vücudun biraz fazla su tüketmeye çalış zorla biraz, ya da adetin yakindir odem toplamissindir.cay kahve tüketiyorsan icme bi kac gun . Hemen titre ve kendine gel;)

Bugunku menum :
Sahurda 1 dilim karpuz, 1 bardak sut+4 kaşık musli.

Iftar: 3 tane hurma, 1 tabak türlü, 2 dilim sodali peynirli tepsi böreği :bicak:1 dilimle kalsaydim iyiydi,1 bardak ayran, yarim iceberg limonlu.

Bugun boyle biter. Sahurda ne yerim ya da yer miyim su an onu dusunuyorum cunku yedigim 2 dilim borek hem mideme hem vicdanima oturduo_O

Sahurda atıştırmadan olmaz canım aç yatarsan zaten ertesi gün akşama kadar aç kalacaksın. Vücut yağdan değil kasından kullanır. Tartıda vermiş gözüksen de ramazan bitimi normal yeme düzenine gidince peşpeşe geri gelir kilolar. Üstelik kas kaybı en kötüsü kas kaybettikçe metabolizmamız da yavaşlıyor. :/

Reglim bitti cok sukur bugun oructa biraz zorlandim iftara dogru cok susadm
Sahurda 3 hurma 2dlm kasar peyniri 6 zeytin 1 haslanmis yumurta 3 kayisi yedim
Iftarda:3 hurma 4 kofte buyuklugunde et 1 kase corba cacik salata 3 kayisi 2 ceviz 6 badem yedim iftardan once 101.9dum iftrdan sonra 103.0 ciktm cok mu yemism neo_O

Back
X