♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sakın bunu yapma arkadasim bu benim en buyuk hatamdir neyse ki ramazan geldi toparladim . Ne de olsa aliyorum deme neden aldim ve gitmiyor de belki kg degil onlar, belki susuz kaldi vücudun biraz fazla su tüketmeye çalış zorla biraz, ya da adetin yakindir odem toplamissindir.cay kahve tüketiyorsan icme bi kac gun . Hemen titre ve kendine gel:KK66:
Ya ama düşünüyorum o kadar yeme zevklerinden mahrum bırakıyorum kendimi mükafata böyle kilo almaksa bu durumun hiç motive ediciliği kalmıyor :( Keşke adetle ilgili olsa, halbuki ona da daha var galiba hiç eski kiloma inemicem. :KK61:

Sahurda atıştırmadan olmaz canım aç yatarsan zaten ertesi gün akşama kadar aç kalacaksın. Vücut yağdan değil kasından kullanır. Tartıda vermiş gözüksen de ramazan bitimi normal yeme düzenine gidince peşpeşe geri gelir kilolar. Üstelik kas kaybı en kötüsü kas kaybettikçe metabolizmamız da yavaşlıyor. :/
Evet sirf bunun icin zaten sahurda öyle ya da boyle bişeyler atistirmaya çalışıyorum. Zaten ramazsn bitiminde vucut bi şok okacak ister istemez notmal yeme duzenine donunce biraz artacak kilo.

Merhaba, benim yeni yeni aklım başıma geliyor pazartesi bildirim yapmamışım ama şu üniversite sınavı öyle bir illet ki stresten kalbim sıkışıyor, nefes darlığı çekiyorum... Haftaya pazar gününe kadar beni mazur görürseniz çok sevinirim.

Ya ama düşünüyorum o kadar yeme zevklerinden mahrum bırakıyorum kendimi mükafata böyle kilo almaksa bu durumun hiç motive ediciliği kalmıyor :KK43: Keşke adetle ilgili olsa, halbuki ona da daha var galiba hiç eski kiloma inemicem. :KK61:

aaaa bozma moralini canım, bazen olur böyle şeyler pes ettiğin yerde almaya başlarsın devam edeceksinki direnci kırabilesin,kilolar şimdi seni sınıyolar sen onlara aldanma ve devam et lütfen

Bademli mi en bi sevdigim şimdi içimi yaktın kesin eksilecek:KK70:

En güzel dondurma gidiyor tabi:dondurma:

ayy nehirim tamda bam teline basmışım inşallah yemişsindir dondurmanı
bende dün evden yazamadım, birsürü iş yaptım, yemekler falan derken iftara yarım saat kala bitti işler,ondada azcık uzandım misafirler geldi....

Merhaba, benim yeni yeni aklım başıma geliyor pazartesi bildirim yapmamışım ama şu üniversite sınavı öyle bir illet ki stresten kalbim sıkışıyor, nefes darlığı çekiyorum... Haftaya pazar gününe kadar beni mazur görürseniz çok sevinirim.
sbeden sbeden cim etiketlemeni ben yapayım dedim,sende yoğunsun bu aralar belki göremezsin diye

ayy nehirim tamda bam teline basmışım inşallah yemişsindir dondurmanı
bende dün evden yazamadım, birsürü iş yaptım, yemekler falan derken iftara yarım saat kala bitti işler,ondada azcık uzandım misafirler geldi....

Yok canım yine olduğu gibi giderken alamadım içimden gelmedi ama evde affetmedim kaptakini yedim:dondurma::KK70:Senin iftar nasıl geçti :KK19:

Yok canım yine olduğu gibi giderken alamadım içimden gelmedi ama evde affetmedim kaptakini yedim:dondurma::KK70:Senin iftar nasıl geçti :KK19:
iftar güzeldi canım ama çok yoruldum misafirler 1 de gitti,sahuru yedik yattık yanlız ben lifalif ve mısır gevreği karışık yedim şimdi çok susuzum acaba bunlar susatıyomuydu ki yaa :işsiz:

ohh afiyet olsun sanada en azından bi dondurma yemişsin

günaydın arkadaşlar ben suçluyum uzun zamandır giremiyorum. o kadar yoğunumki anlatamam işyerinde girebiliyordum internete arkadaş izinli öğlen arası dahil çalışıyorum açamıyorum interneti hiç.geçen hafta bildirim yapamamıştım. aralarda da yazamadım. bu hafta sbeden sbeden 57.2 yim. kilo bildirimi dışında da katılmaya çalışcam ama sık yazamıyorum diye beni atarsanız anlarım.kusura bakmayın. cepten siteyi açmayı denediğimde sayfa yüklenmiyor sanırım telefonu formatlatmam gerek. bir problem var ama anlayamadım.adet oldum adet bitti yarın başlaycam oruç tutmaya. hiç dikkat edemiyorum yediklerime bu ara
Ben de 57 leri gördüm sonunda az değil nerdeyse bir buçuk aydır yürüyemedim bu bana 2 kilo olarak döndü:KK43:
Ben de de aynı sorun var odada 4 kişi çalışıyoruz bazen 3 ü de gidiyo sabah yürüyüşümü bile yapamıyorum:KK43:

iftar güzeldi canım ama çok yoruldum misafirler 1 de gitti,sahuru yedik yattık yanlız ben lifalif ve mısır gevreği karışık yedim şimdi çok susuzum acaba bunlar susatıyomuydu ki yaa :işsiz:

ohh afiyet olsun sanada en azından bi dondurma yemişsin
Mısır gevreğini bilmem ama yulaf susatmıyor sütle hep kullandım canım tokta tutuyor havalar ısınmaya başladı ondan susuz bir haldeyiz:işsiz:

hadi yaa sen neden uykusuz kaldın geç mi döndünüz k.v. denden
inşallah susamam bide mide bulantısı başladı şimdi :deli:
Aşırı geç değildi ama eve geldiğimizde 11 buçuğa geliyordu tabi yemek yeme çay içme sonra eve dönme yolu derken duş alıp uyudum 12 buçuk gibi tekrardan 2 buçukta uyandım 3 buçukta uyudum öyle parçalı uyku sersem yapıyor beni:bicak:Hadi ya biraz geriye yaslan derin derin nefes al canım:işsiz:

Aşırı geç değildi ama eve geldiğimizde 11 buçuğa geliyordu tabi yemek yeme çay içme sonra eve dönme yolu derken duş alıp uyudum 12 buçuk gibi tekrardan 2 buçukta uyandım 3 buçukta uyudum öyle parçalı uyku sersem yapıyor beni:bicak:Hadi ya biraz geriye yaslan derin derin nefes al canım:işsiz:

parçalı uyuyunca gerçekten sersemliyo insan :KK43:
ya bugün gerçekten zor geçicek galiba, Allahtan dünden kalma yemekler var eve gidince yatarım direk :uykucu:

parçalı uyuyunca gerçekten sersemliyo insan :KK43:
ya bugün gerçekten zor geçicek galiba, Allahtan dünden kalma yemekler var eve gidince yatarım direk :uykucu:
Bizde de makarna vardı yanına nugget patates kızartacağı ayarladım yarın annemleri ağırlayacağım çünkü akşamdan tatlı yapacağım yarın ki menüm ağır o yüzden bu akşam evi toparlasam tatlımı yapsam yeter:uykucu:

Bence sıcaklarla ilgili, dünden beri hava inanılmaz sıcak. Uyurken mesela terlemeye başladık artık, daha uyurken su kaybına uğruyoruz. :olamaz:
ayy evet yaa havalar çok ısındı gerçekten, şimdi geçti susuzluğum sabaha göre daha iyiceyim çok şükür,mesaiyi güzel atlatırsam evde bi fırını silme işim var (dün baya bi batırdım:KK67:) bide bi makine çamaşırlar var onları halledip hemen yatacam direk :uykucu:

Back
X