• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden sbeden canm benm bu hafta kiloda 1 kilo artış oldu dün reg oldum onun şişliği heralde şuanki kilom 81.600 . bu hafta veremedim ama almadım da şiş olduğumu hissediyorum zaten :işsiz:

hoşgeldin kaptanım :KK52:
sana kolay gelsin, artık topik toparlanır yavaştan herkes kürkçü dükkanına dönmeye başladı :KK55:
utanaraktan yazıyorum:olamaz:bugünkü kilom 61,8 oldumu gördünmü :p:KK70:
:D hosbuldum şekerim :p
Hareketlendi biraz biraz neyse kii.
Tek tek dönüyorlar artili bi halde :kahve:
Gördüm gördüm az daha küçük yazmaliydin :KK48:

Merhaba, sabah tartildim ama tatil donusu iş trafiğinden yazamadim bütün gün. Ben de tatilde kilo alanlardanım. sbeden sbeden 82.8 çıktım canım bu sabah. Giderken 80.3 tüm. Yani +2.5 kg. Arada regl oldum bir de. O nedenle de bir miktar şişlik olmuştur. Yapacak bir şey yok yedik ictik hoş geçtik.. şimdi kaldığımız yerden devam edip aldiklarimizi geri verme zamanı..

:KK70: hosbuldum şekerim :p
Hareketlendi biraz biraz neyse kii.
Tek tek dönüyorlar artili bi halde :kahve:
Gördüm gördüm az daha küçük yazmaliydin :KK48:

evet yaaaa herkeşler artılarla dönüyo :KK43:ama olsun toparlanırız biz:sampiyon:
bu arada bugün 61,3 geldim zaten dünkü kilom anormaldi farkındaydım ama bana pazartesi kazığını attı işte ne diycen :63:gerçi bu sabahta söylemesi ayıp wc ye çıkmadan tartıldım, birde çıkıp tartılsamda asıl kilomu görsem çok iyi olur neyse onada sıra gelir elbet birgün

Back
X