• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydın fıstıkım :KK68:
bende dedim bu kız nerelere kayboldu:110:
nasılsın?iyimisin?neler yapıyosun,platese başlayabildin mi?
İyiyim kuzum sen nasılsın:KK68:Pilatese başlayamadım leslie yaptım 2 gün önce bakalım yarın akşamda yapmayı düşünüyorum bu akşam evde yokum çünkü:KK53:Hafta sonu ikisini de yapacağım hayırlısıyla:KK15:Sen neler yaptın nasılsın özlettin kendini:KK19:

Dün ki menümü yazayım:rapci:

Sabah; 07:50 - 240 ml ılık süt(tam yağlı) + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Öğle; 12:20 - Yarım kase yayla çorbası + 2 büyük boy köfte + yarım porsiyon şehriye pilavı + 1 kase yeşil salata + 100 ml kola - 401 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:00 - Yarım porsiyon beyti kebap + 200 ml fanta - 534 kalori
Ara; 23:30 - 1 ad. eti brownie intense + 100 ml ıce tea - 193 kalori

Her öğünde bir şey içmişim mübarek içim yanıyor içim:KK70:Akşamki brownie tamamen eşimin eseri dışarıdan gelirken getirmiş elime tutuşturunca dayanamadım:rolleyes:

Toplam kalori: 1338

Selamun aleykum kızlar
İyisinizdir inşallah
Epeydir yazamıyorum baya yoğundum ve bundan sonra daha da yoğun olcam
Okullar başladı malum çok geç eve geliyorum çok çok yoruluyorum haftasonu da kurs verecek gibiyim
Hal böyle olunca girip muhabbet edecek menü paylaşacak halim kalmıyor
Sadece pazartesileri girip kilomu yazıp çıkmak da bana göre etik bir davranış değil
Onun için beni listeden çıkart bitanem
Arada fırsat bulursam girip hal hatır sorarım inşaallah
Dile kolay 2 yıldır birlikteyiz @sbeden arkadaşım dostum gibi oldun benim
Gerek buradan gerek özelden az dertleşmedik seninle
İyi ki tanımışım seni, sizleri
İyi ki bunu ve önceki topiği açmışsın da beni bu halime kavuşturdun
Her şey gönlünüzce olsun kızlar inşallah hakkınızı helal edersiniz
Tek tek etiket yapamıcam herkese ama okursunuz diye düşünüyorum
Seviyorum sizleri
Allah a emanet olun...

@su321 canım, yeni dönem hayırlı olsun,tüm öğretmenlere ve öğrencilere
bu sene baya yoğunsun anlaşılan ama listeden çıkmana gerek yok zaten hedefine ulaştın,bizim gibi sorumluluğun yok
geçen sene öğleden sonra evde oluyodun sanırım şimdi akşam çıkıyosun :110:Allah kolaylık versin, arada gel uğra bi ses ver unutma bizi:KK200:
bizde seni seviyoruz,sende Allaha emanet ol:KK200::KK36:

İyiyim kuzum sen nasılsın:KK68:Pilatese başlayamadım leslie yaptım 2 gün önce bakalım yarın akşamda yapmayı düşünüyorum bu akşam evde yokum çünkü:KK53:Hafta sonu ikisini de yapacağım hayırlısıyla:KK15:Sen neler yaptın nasılsın özlettin kendini:KK19:

olsun kuzum leslide güzel,spor yapta ha plates ha leslie farketmez,ben daha başlayamadım,kaç gündür akşamları kös kös oturuyorum vicdanım huzursuz ama kalkıpta spor yapmıyorum:KK67:
bende izin dönüşü başladım tekrardan,ama biriken işleri görünce dönüp kaçasım geldi:bicak:ama yavaş yavaş yapıyorum napalım:işsiz:

Dün ki menümü yazayım:rapci:

Sabah; 07:50 - 240 ml ılık süt(tam yağlı) + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Öğle; 12:20 - Yarım kase yayla çorbası + 2 büyük boy köfte + yarım porsiyon şehriye pilavı + 1 kase yeşil salata + 100 ml kola - 401 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:00 - Yarım porsiyon beyti kebap + 200 ml fanta - 534 kalori
Ara; 23:30 - 1 ad. eti brownie intense + 100 ml ıce tea - 193 kalori

Her öğünde bir şey içmişim mübarek içim yanıyor içim:KK70:Akşamki brownie tamamen eşimin eseri dışarıdan gelirken getirmiş elime tutuşturunca dayanamadım:rolleyes:

Toplam kalori: 1338

akşam fanta olmasaymış iyiymiş ama az içmişsin buda hafifletici bir şey,öğlenleri pilava mı başladın :KK57::KK20:

olsun kuzum leslide güzel,spor yapta ha plates ha leslie farketmez,ben daha başlayamadım,kaç gündür akşamları kös kös oturuyorum vicdanım huzursuz ama kalkıpta spor yapmıyorum:KK67:
bende izin dönüşü başladım tekrardan,ama biriken işleri görünce dönüp kaçasım geldi:bicak:ama yavaş yavaş yapıyorum napalım:işsiz:
Benimde zamanım yok aslında sadece sıkıştırıyorum yoksa acayip yoğunum ya :mad:
akşam fanta olmasaymış iyiymiş ama az içmişsin buda hafifletici bir şey,öğlenleri pilava mı başladın :KK57::KK20:

Şehriye olan var ya ondan yedim pilav saymıyorum onu arpa şehriye :cool::rolleyes:yoksa hala pilav yemiyorum zaten kilo aldım yiyeceğimi de sanmıyorum:KK70:

53 :olamaz: inan abartı yemiyorum ya vitamin hapları mı yapıyor anlamadım d vitamini damla kullanıyorum bir de folik asit kullanıyorum resmen göbek yaptım:KK57:

:KK57:almışsın gerçekten ama dediğin gibi haplar yapabilir canım
öğlenleri k.hidrat alma,birde şu kola-fanta içme kısabildiğin kadar kıs onları

bugünkü menüm
nehirnil111 nehirnil111 , sbeden sbeden

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 1 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* 1 bardak şekersiz çay

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 2 kaşık pilav
* patates yemeği
* salata

Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 3 kaşık yoğurt
* 1,5 kaşık ruşeym

Akşam (saat 19:00) (planlanan)
* süzme mercimek çorbası
* kuru fasulye
* yoğurt

:KK57:almışsın gerçekten ama dediğin gibi haplar yapabilir canım
öğlenleri k.hidrat alma,birde şu kola-fanta içme kısabildiğin kadar kıs onları
Evet karbonhidrat hiç almak istemiyorum ama öğlen iş yerinde yemek olarak çıkıyor mecburen yiyorum içecek işine ara vereceğim evet en azından onlardan kurtarırım:işsiz:
bugünkü menüm
nehirnil111 nehirnil111 , sbeden sbeden

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 1 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* 1 bardak şekersiz çay

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 2 kaşık pilav
* patates yemeği
* salata

Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 3 kaşık yoğurt
* 1,5 kaşık ruşeym

Akşam (saat 19:00) (planlanan)
* süzme mercimek çorbası
* kuru fasulye
* yoğurt

Güzel menün canım öğlen pilav yemeseydin olurmuş ekmekte yemişsin patates yemeği de hepsi karbonhidrat olmuş :kk77:

Sabah; YOK (Acele çıktım evden)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase mercimek çorbası + yarım porsiyon kuru fasulye + yarım kase brüksel lahanası + yarım kase mor lahana salatası - 264 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Yarımın yarısı (yani 2 dilim) beyti - 176 kalori
Ara; 21:00 - 1 dilim yaş pasta (doğum gününe davetliyim sadece onu yiyeceğim o sebeple yemeği çok az tuttum yanına belki kahve falan içerim) - 340 kalori

Toplam kalori: 780 inşallah böyle olur :KK53:

Evet karbonhidrat hiç almak istemiyorum ama öğlen iş yerinde yemek olarak çıkıyor mecburen yiyorum içecek işine ara vereceğim evet en azından onlardan kurtarırım:işsiz:

Güzel menün canım öğlen pilav yemeseydin olurmuş ekmekte yemişsin patates yemeği de hepsi karbonhidrat olmuş :kk77:

malesef yaa,aslında pilav koymuyolardı tabağıma ama aşçı bugün süslü pilav yapmış tadımlık koymuş bende yedim :olamaz:
dünde sırf k.hidrat patlaması menü vardı,mecbur azda olsa yiyiyorum

evet sende k.hidratı ve gazlı içeceği azalt bakalım,beytiyide 2 dilimde bırakabilirsen çok iyi :halay:

malesef yaa,aslında pilav koymuyolardı tabağıma ama aşçı bugün süslü pilav yapmış tadımlık koymuş bende yedim :olamaz:
dünde sırf k.hidrat patlaması menü vardı,mecbur azda olsa yiyiyorum

evet sende k.hidratı ve gazlı içeceği azalt bakalım,beytiyide 2 dilimde bırakabilirsen çok iyi :halay:
Evde o kadar kaldı o yüzden mecburen bırakacağım
olamaz.gif
sonra evden çıkıp doğum gününe gideceğim
halay.gif

Back
X