- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
Hoşbuldum canım merabalar..Ooooo hosgeldin canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım merabalar..Ooooo hosgeldin canımmm
Kiraz Sapı Çayının Faydaları:iyiymişDün kayinbabam bir Sürü kiraz verdi doğal ilaçsız. Sapta cok yaklasik bir aylik icebilecegim kadar var.![]()
ben bunları yesem kilo alırım sen nasıl almıyondün iftar menüsü
1 kepçe etli bezelye
yarım etli patlıcan dolma
1 tane etli biber dolma
1 kase yoğurt
salata
1 kaşık pirinç pilavı(üstüne nohut yemeği konmuş şekliyle)(kayınvalide tadına bakmadın diye küsmesin diye, azıcık küsmeyi seviyo da)
1 parmak kalınlığında(iki lokma) pide
elim büyüklüğünde katmer(bunu yemeyeydim eyiydiama çok güzel yapar kayınvalidem)
2 su bardağı zero kola
offff ne yemişim yaz yaz bitmedi
ara
2 avuç tuzsuz çekirdek
1 tane minik meyve şekerlemesi
sahur
1,5 dilim beyaz ekmek üstüne bol kaymak(1 yemek kaşığı vardır)
1 su bardağı süt
1 kk beyaz peynir
Cok rahatsizdim bugun kizlar yeni yeni kendime geldim sirf orucum gitmesin diye direndim doktora da gitmedim cunku buyuk ihtimal igne serum bi seyler verecekti. Ogle namazim gitti ona mi yanayim spor yapamadim ona mi uzuleyim. Insan basina gelince daha iyi anliyor rabbim once iman sinra saglik versin olmayacak sey yok su dunyada.
Bizimkiler de gonderdi canim.ben atmadim saplarini. Sakladim kuruttum. Icmeye baslarim artik bilgi tam zamanin da ve iyi olduDün kayinbabam bir Sürü kiraz verdi doğal ilaçsız. Sapta cok yaklasik bir aylik icebilecegim kadar var.![]()
çok geçmiş olsun canım neyin var?Cok rahatsizdim bugun kizlar yeni yeni kendime geldim sirf orucum gitmesin diye direndim doktora da gitmedim cunku buyuk ihtimal igne serum bi seyler verecekti. Ogle namazim gitti ona mi yanayim spor yapamadim ona mi uzuleyim. Insan basina gelince daha iyi anliyor rabbim once iman sinra saglik versin olmayacak sey yok su dunyada.
Geçmiş olsun canım simdi nasilsinCok rahatsizdim bugun kizlar yeni yeni kendime geldim sirf orucum gitmesin diye direndim doktora da gitmedim cunku buyuk ihtimal igne serum bi seyler verecekti. Ogle namazim gitti ona mi yanayim spor yapamadim ona mi uzuleyim. Insan basina gelince daha iyi anliyor rabbim once iman sinra saglik versin olmayacak sey yok su dunyada.
Sapları illa kurutulmuş mu olması lazım yer yemez saplarını kaynatıp içsek nasıl olur ki acepDün kayinbabam bir Sürü kiraz verdi doğal ilaçsız. Sapta cok yaklasik bir aylik icebilecegim kadar var.![]()
Aynen canım ya bende diyet listesine uyamıyorum işin sırrı kararında yemekte hakkaten.Diyet listesi çözüm değil ben hiçbir listeye uyamıyorum sonunda çözümü buldum evde ne varsa hepsinden az az yemek diyorum ya 2 kepçe çorba yiyeceğime 1 kepçe, 1 tabak pilav yerine 2-3 kaşık eskiden tabağa 3-4 çeşit meyve koyardım hepsini yerdim şimdi 2 çeşit koyup az az yiyorum.
Estağfurullah canım benim nasıl kızabilirim ki ben sana.evet süper kılo verdı o ve sporla bu neden fiziği harika gorunuyor ama bence durması lazım artık onunda kızacak bana ama .. bir süre sonra güzel gorunmeyecektır artık . Yüzüde gider cunku
Ya herkes kalçayı büyütüyor bacakları kalınlaştırıyor falan diyor da onlar kulaktan dolma bilgi ile konuşuyor bak ben canlı örneğim karşında delillerimle konuşcamsu squat bacaklarda kas yapıyormuş. sen de nasıl bi etkisi oldu? benim bacaklar zaten kalında![]()
Hemen bu regl dönemini değerlendir spor yap tatlım daha fazla vereceksin gör bakSelam kızlar
Dun akşamdan beri ne kadar yazmışsınız.. malesef okuyamadim çünkü okumayi bitirip yazayım derken ya kapi ya telefon çalıyor.. dunde misafirlerimiz vardi ve ben feci yedim.. dün ve bugun niyetli degildim.. regl oldum onunla beraber yediklerim tartida yuzume Şamar gibi inmesin diye hic cikmadim..
Oooo maşallah sana ya tebrik ederim tatlımkızlar sabah tartıda 66.9u gördümbu demektir ki bir kilodan fazla gitti bu hafta. o da şimdilik tabi.
teşekkür ederim canım.Oooo maşallah sana ya tebrik ederim tatlım
Seninle 60 ta buluşalım mıteşekkür ederim canım.![]()