• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

:KK43:

Hosgeldin canim. Pazartesiye kadar telafi etmek için elimden geleni yapacagim..

Bende vodafone cepsagliktan abone oldum diyetkolik e..bugün bana kısa mesaj yoluyla diyet listeleri gelmeye basladi..
Diyet listesi çözüm değil ben hiçbir listeye uyamıyorum sonunda çözümü buldum evde ne varsa hepsinden az az yemek diyorum ya 2 kepçe çorba yiyeceğime 1 kepçe, 1 tabak pilav yerine 2-3 kaşık eskiden tabağa 3-4 çeşit meyve koyardım hepsini yerdim şimdi 2 çeşit koyup az az yiyorum.

Diyet listesi yalnız yaşayanlar için daha iyi onlar rahatlıkla uygular biz hangi yemeği yapacağımızı şaşırıyoruz kızım bunu yemez eşim bunu yemez diyerek.

ağustos başına kadar 60a inmeye çalışacağım. nasıl ama? :KK57: bu yüzden bugün b-fite yazılacağım. haftanın 6 günü devam edeceğim, küçük porsiyonlarda yiyeceğim, tatlıyı sadece meyve olarak tüketeceğim, akşam geç yemeyeceğim ve bol su içeceğim (günlük gibi oldu mübarek :KK70:)

İnternette baktım ne güzel heryerde varmış ben salona gidemiyorum maalesef.
salon iyi oluyor bana, şimdi okulda kapandı evde bütün gün tez yazmak çok sıkıcı bu yüzden hava değişikliği de olur diye düşündüm. Bir aylık yazılayım bakalım nasıl olacak.
sen niye salona gidemiyorsun canım?

salon iyi oluyor bana, şimdi okulda kapandı evde bütün gün tez yazmak çok sıkıcı bu yüzden hava değişikliği de olur diye düşündüm. Bir aylık yazılayım bakalım nasıl olacak.
sen niye salona gidemiyorsun canım?
Kızım küçük ya zaten akşama kadar ilgilenemiyorum ev işleri yemek derken zaman kalmıyo.

Çok inceledim var yaaa herkes diyo ya tatlı kurabiye yapmayı seviyorum işyeri açıcaam diye
inşallah ileride benm de böyle bir işim olur benim de hayalim spor salonu açmak inanınn..

ağustos başına kadar 60a inmeye çalışacağım. nasıl ama? :KK57: bu yüzden bugün b-fite yazılacağım. haftanın 6 günü devam edeceğim, küçük porsiyonlarda yiyeceğim, tatlıyı sadece meyve olarak tüketeceğim, akşam geç yemeyeceğim ve bol su içeceğim (günlük gibi oldu mübarek :KK70:)
Bunları uygulayabilsek süper olacak ama suyumu içemiyorum önceki gibi bol boll.

helal Sana 70 lerden indin Ağustosa da az kaldi maşallah

Back
X