♥haftalık kilo verme yarışması♥

Maşallah kuzum :nazar:2001 doğumluymuş tam çözemem de bu tarihleri okuldan tabi açıktan okuyunca koptuk ben 17 sinde lise sondaydım galiba o zaman lise 3 seneydi:KK70:

Amin Begüşüm Rabbim hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah:nazar::KK200:
amin canım :KK200:
eee öyle bizim zamanımız yok artık,liseler 4 sene oldu:işsiz:

Bence sen iyi ettin. ALLAH kolayligini versin. Yarin bir gun büyüyüp gidiyorlar yanlız kaliniyo. Iki oldugu güzel ilerde civil civil olursunuz :)
Sağol canım çok şükür kızım büyüdü:nazar: okula gönderirken gözüm arkada kalmaz artık inşallah oğlumuzu da kolay büyütürüz:dua:

Pazartesi Salı internetim yoktu hatları yenilicez derken benimkini iptal etmişler çarşamba öğle yapılınca 2 gün işleri zor bitirdim bu sabah hastanedeyim şeker yükleme yapıldı ama pişman oldum kötü yaptı beni 5 dakika da olsa kötü oldum:KK43:

Ayy neyi uyarıyorlar, insan kendini bilmez mi hiç
Araştırma hast. detaylı ultrason yapan doktor amniyo sentez önermiyorum ama 40 yaşını geçen hastaları uyarıyorum dedi Ben de size güveniyorum yaptırmıycam deyince güldü:KK70:
Bugün ki doktor da aynı şeyi söyleyince ben güldüm bu defa:KK70:

ventolini biliyorum canım yeğenlerim kullanıyor. şimdilik burun spreyi , buhar makınesi ve serum fizyolojik ile hallediyoruz

verirsin canımm yaa önce sağlıkla doğumunu yap, gerisi halolur

o Allah'ın emri zaten, tuğbanın işi ne yapsın. dün çıldırdım. adam hiçbirşeyi ellememiş. bütün gün keyif yapmış. keşke ben de izinli olduuğum gün otursaymışım dedim. otursaydın dedi. boğazını sıkmak istiyorum.

sezaryan olacan o zaman öyle mi. yağmurum da 17 nisan teyzesi. belki aynı gün olur.
İlk doğumum sezaryen bu da öyle olur ilkinde rahattım inşallah bu da öyle olur:KK66:

Araştırma hast. detaylı ultrason yapan doktor amniyo sentez önermiyorum ama 40 yaşını geçen hastaları uyarıyorum dedi Ben de size güveniyorum yaptırmıycam deyince güldü:KK70:

sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok. aslında şu şeker yüklemesini kökten kaldırsalar ne güzel olacak. karatay hoca hiç önermiyor.

Pazartesi Salı internetim yoktu hatları yenilicez derken benimkini iptal etmişler çarşamba öğle yapılınca 2 gün işleri zor bitirdim bu sabah hastanedeyim şeker yükleme yapıldı ama pişman oldum kötü yaptı beni 5 dakika da olsa kötü oldum:KK43:

şeker yüklemesi çok kötü oluyo hele en son kan alınırken ki durum fena :confused:
karatay hoca gerek yok diyo aslında
sonucun ne çıktı peki?

amniyo sentez dedikleri bebeğin suyundan alınan olay demi?
eğer o ise sıvı alınırken bebeğe değme riski varmış ve doktorlar bu riski kabul etmiyor

Okul cok yogun cocuklar heyecanli sinav yaklasti denemeler sorular derken akssam 7 oluyo sonra eve gel ben pert.
Bu hafta bildirim yapamadim sbeden sbeden affet lutfen olur mu :KK200::KK19:

Back
X