♥haftalık kilo verme yarışması♥

ay ne GÜZEL ozgurlugune kavustun :KK70: kafan rahat eder

Ay hic sorma cok rahatladim.sabahlari ac karna limoblu su mu icsem aksam yogurtlu limonlu kur mu yapsam bilemedim canim

günaydın kızlar,nasılsınız?

sbeden sbeden bugün kü kiom bir tuhaf,ilk tartı 60,1 geldi, 15 dakika sonra 59,9 geldi,karar veremedim ama sen yinede 60,1 i kabul et,haftaya inşallah 59 küsürleri görürüm zaten (inşallah)
Gunaydin canim cok guzel 5 li rakam gormek darisi basimiza:KK36:

günaydın, ben iyi sayılırım.

c.tesi kavitasyon başladı ayyyy dedim noluyoruz..detaylı anlatacağım geleceğim birazdan.önce karın bölgemin en kalın yerini ölçtü 118 cm çıktı hani bildiğin :oha:

:KK70:

yok yok her seans sonunda hem kilo hem de ölçü alıyorlar. tam 2,5 saat sürdü.

öncesinde 4 bardak su içtim karnım davul gibi bir de tartıldım 2 kg fazla çıktım :KK70::KK70::KK70: ee dedim hem su içirdiniz hem kıyafetleri çıkarmadım tabii 2 kg fazla çıkar dedim.

önce jel sürdü 40 dk boyunca farklı seviyelerde aletle karın bölgeme uygulama yaptı yağ yakımı için. ses dalgasıyla yağ parçalanıyor sürekli kulağımda çınlama sesi duydum.

neyse sonra astronot kıyafeti giydim bildiğin uçacam sandım 30 dk o sürdü. sıkıyor bırakıyor makine lenf drenaj diyor int.de baktım bende

sonra yine jel sürdü 8 10 tane yuvarlak şeyler bağladı belime dedi ki 1 dk da 300 mekik ç.ektirecek birazacıyacak dedi açtı tam 30 dk ama Allahh dedim noluyor pıtır pıtır sağdan soldan bu bitmez dedim. telefonumu aldım kardeşimi aradım düşünnmemeye çalışıyorum sonra alıştım bitti.

en son 30 dk ozona girdim anammmmm çıplaksın bir tek alt var. kafam dışarda oturuyorsun cihazın içine 75 derece sıcak içi. dedim ben pişerim burada..bunun amacı da 250-500 kcal yakmak bir terledimm war yaa suuuu içindeyim. zaten demişlerdi yedek çamaşır getirin diye.

işin kötüsü regl oldum c.tesi sabah... eyvah dedim :KK70: neyse bitti ama ben de bittim. sonra ölçüm yaptı 115 cm çıktı 1.seanss da 3 cm incelme ama kilom aynı. her hafta bu işlemler tekrarlanacak...

3 ltireyi geçin su için mutlaka dediler.

Amannn kiz bu nasil bi seans ne olarak geciyor seansi kac para :KK64:

yani hem o hem de dün dehşet bir temizlik yaptım biraz da yakarım ben bunu dedim :KK53::KK53:

bildiğin şok hemde. eve geldim ama salak gibiydim. bir süre başım da ağrıdı bir soğuk bir sıcak olunca dengem şaşırdı. esas 4.seanstan sonra dedi gözle görülür bir fark olacak dedi hade bakalım inşallah.

Hadi insa faydasini gorursun

Gecen pazartesi 78.600
Bu pazartesi 78.400

-200

Saka maka yavas yavaş olsada nerden indim yine :)

Masallah bacim:KK9::KK9::KK9: inan kavustun bana 78.20 ben :cry::cry:@sbeden

günaydın kızlar,nasılsınız?

sbeden sbeden bugün kü kiom bir tuhaf,ilk tartı 60,1 geldi, 15 dakika sonra 59,9 geldi,karar veremedim ama sen yinede 60,1 i kabul et,haftaya inşallah 59 küsürleri görürüm zaten (inşallah)

Gecen pazartesi 78.600
Bu pazartesi 78.400

-200

Saka maka yavas yavaş olsada nerden indim yine :)

Tebrik ederim çıtırlar :KK9:Bende çok baş ağrısı var aylık döngünün içindeyim sancılar içinde işimi yapmaya çalışıyorum:confused: bugün ki menümü yazıp kaçayım yine uğrayacağım :KK70:

Sabah; 07:50 - 1 ad.ev yapımı poğaça (kv göndermiş yememek olmazdı hazır bulmuşken):KK70: - 175 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı(civanperçemi+kekik+papatya)
Öğle; 12:10 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon kuru fasulye - 406 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Akşama mercimek çorbamla kıymalı ıspanak yemeğim var bir de misafirim gelecek sanırım sufle yiyeceğim ya da trileçe:silah::KK53:

Tebrik ederim çıtırlar :KK9:Bende çok baş ağrısı var aylık döngünün içindeyim sancılar içinde işimi yapmaya çalışıyorum:confused: bugün ki menümü yazıp kaçayım yine uğrayacağım :KK70:

Sabah; 07:50 - 1 ad.ev yapımı poğaça (kv göndermiş yememek olmazdı hazır bulmuşken):KK70: - 175 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı(civanperçemi+kekik+papatya)
Öğle; 12:10 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon kuru fasulye - 406 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Akşama mercimek çorbamla kıymalı ıspanak yemeğim var bir de misafirim gelecek sanırım sufle yiyeceğim ya da trileçe:silah::KK53:

seni tebrik ederim,kuru fasulyeye alıştın iyice,afiyet olsun
şimdi sana tavsiyem öğlen bakliyat yiyince akşama yememek gerekiyor,yani bana kalsa ben yerimde en azından diyet sürecinde biraz daha dikkatli olmakta fayda var,bide sabahta poğaça yemişsin bence bugünkü k.hidrat alımın yeterli seviyede
sen kıymalı ıspanağını ayır kendikinin içine 1 yumurta kır,yanınada salata ohh miss onu ye derim :kk77:
ayrıca o adı bahsi geçen tatlılardanda uzak dur:duduk:,senin kilo vermeni durduruyolar canım
biz henüz korumaya geçmedik o yüzden su süreçte yemek doğru değil

ağrı içinde yine çok tasvip etmesemde dayanamıyosan yarım ağrı kesici al,çok geçmiş olsun :KK60:

seni tebrik ederim,kuru fasulyeye alıştın iyice,afiyet olsun
şimdi sana tavsiyem öğlen bakliyat yiyince akşama yememek gerekiyor,yani bana kalsa ben yerimde en azından diyet sürecinde biraz daha dikkatli olmakta fayda var,bide sabahta poğaça yemişsin bence bugünkü k.hidrat alımın yeterli seviyede
sen kıymalı ıspanağını ayır kendikinin içine 1 yumurta kır,yanınada salata ohh miss onu ye derim :kk77:
ayrıca o adı bahsi geçen tatlılardanda uzak dur:duduk:,senin kilo vermeni durduruyolar canım
biz henüz korumaya geçmedik o yüzden su süreçte yemek doğru değil

ağrı içinde yine çok tasvip etmesemde dayanamıyosan yarım ağrı kesici al

Haklısın canım insanın canı çok tatlı istiyor ya :110:Eşimde trileçe almış gelmiş dün akşam ne yapacağım şimdi:işsiz:Ispanağı dediğin gibi yaparım çorbayı da yarına saklarım sıkıntı değil de tatlı işini ne yapacağım hadi sufleyi de misafire yaptım:silah:

İlaç almıyorum kuzum rahatsızlığımdan dolayı kesiyor bakalım baş ağrım geçmezse vişne suyu falan alacağım akşama şiddetlenmese bari:KK43:

Haklısın canım insanın canı çok tatlı istiyor ya :110:Eşimde trileçe almış gelmiş dün akşam ne yapacağım şimdi:işsiz:Ispanağı dediğin gibi yaparım çorbayı da yarına saklarım sıkıntı değil de tatlı işini ne yapacağım hadi sufleyi de misafire yaptım:silah:

İlaç almıyorum kuzum rahatsızlığımdan dolayı kesiyor bakalım baş ağrım geçmezse vişne suyu falan alacağım akşama şiddetlenmese bari:KK43:
benden söylemesi:ukala:gerisini sen ayarlarsın:KK39:
vişme suyu ağrıyı kesiyomu gerçekten:KK57::KK57::KK57: denedin mi hiç?

şeker yüklemesi çok kötü oluyo hele en son kan alınırken ki durum fena :confused:
karatay hoca gerek yok diyo aslında
sonucun ne çıktı peki?
Sonucumu bugün aldım önce 80 miş 1 saat sonra 115 olmuş 2 saat sonra da 86 normal değerler de çok şükür:nazar:
Kendimi kötü hissetmem içtikten 20 dk sonra falan oldu sanırım çok yükselip bir anda düştü ama çok korktum gerçekten:KK43:

Ay hic sorma cok rahatladim.sabahlari ac karna limoblu su mu icsem aksam yogurtlu limonlu kur mu yapsam bilemedim canim

Gunaydin canim cok guzel 5 li rakam gormek darisi basimiza:KK36:

:KK70:

Amannn kiz bu nasil bi seans ne olarak geciyor seansi kac para :KK64:

Hadi insa faydasini gorursun

Masallah bacim:KK9::KK9::KK9: inan kavustun bana 78.20 ben :cry::cry:@sbeden

10 seans 650 tl canım :)

amniyo sentez dedikleri bebeğin suyundan alınan olay demi?
eğer o ise sıvı alınırken bebeğe değme riski varmış ve doktorlar bu riski kabul etmiyor
Evet cuma günü kendi doktorum da tamam her şey normal görünüyor ama % 80 amniyo sentez de % 100 emin oluyorsun dedi yok dedim size güveniyorum:KK70:

Sonucumu bugün aldım önce 80 miş 1 saat sonra 115 olmuş 2 saat sonra da 86 normal değerler de çok şükür:nazar:
Kendimi kötü hissetmem içtikten 20 dk sonra falan oldu sanırım çok yükselip bir anda düştü ama çok korktum gerçekten:KK43:
aman iyi bari
sonucun süper çıkmış maşallah:nazar:
ben o testte maksimum 295 i görmüştüm zaten doktor sonucu görünce direk ilaca başlamıştı,sene 2010 du sanırım:işsiz:

çok şükür canım. iyi olduğuna sevindim.

yok yok her seans sonunda hem kilo hem de ölçü alıyorlar. tam 2,5 saat sürdü.

öncesinde 4 bardak su içtim karnım davul gibi bir de tartıldım 2 kg fazla çıktım :KK70::KK70::KK70: ee dedim hem su içirdiniz hem kıyafetleri çıkarmadım tabii 2 kg fazla çıkar dedim.

önce jel sürdü 40 dk boyunca farklı seviyelerde aletle karın bölgeme uygulama yaptı yağ yakımı için. ses dalgasıyla yağ parçalanıyor sürekli kulağımda çınlama sesi duydum.

neyse sonra astronot kıyafeti giydim bildiğin uçacam sandım 30 dk o sürdü. sıkıyor bırakıyor makine lenf drenaj diyor int.de baktım bende

sonra yine jel sürdü 8 10 tane yuvarlak şeyler bağladı belime dedi ki 1 dk da 300 mekik ç.ektirecek birazacıyacak dedi açtı tam 30 dk ama Allahh dedim noluyor pıtır pıtır sağdan soldan bu bitmez dedim. telefonumu aldım kardeşimi aradım düşünnmemeye çalışıyorum sonra alıştım bitti.

en son 30 dk ozona girdim anammmmm çıplaksın bir tek alt var. kafam dışarda oturuyorsun cihazın içine 75 derece sıcak içi. dedim ben pişerim burada..bunun amacı da 250-500 kcal yakmak bir terledimm war yaa suuuu içindeyim. zaten demişlerdi yedek çamaşır getirin diye.

işin kötüsü regl oldum c.tesi sabah... eyvah dedim :KK70: neyse bitti ama ben de bittim. sonra ölçüm yaptı 115 cm çıktı 1.seanss da 3 cm incelme ama kilom aynı. her hafta bu işlemler tekrarlanacak...

3 ltireyi geçin su için mutlaka dediler.
Çok detaylıymııış her seansta 3 cm eder 30 santim en kalın yer göbek deliğinin altı 98 ooooh daha ne olsun:KK9:

aman iyi bari
sonucun süper çıkmış maşallah:nazar:
ben o testte maksimum 295 i görmüştüm zaten doktor sonucu görünce direk ilaca başlamıştı,sene 2010 du sanırım:işsiz:
Evet yaa ben de şaşırdım kötü olup da sonuç iyi çıkınca:KK66:
Yalnız tiroide takıldım FT4 0,8 çıkmış normal değer 0,9-1,71
TSH da 3,3 0,27-4,5 arasında olması gerekmiş sanırım çok kilo alma sebebim FT4 ün eksik olması iyot eksikliğinden kaynaklanır diyor yazılarda:KK66:

TSH da 3,3 0,27-4,5 arasında olması gerekmiş sanırım çok kilo alma sebebim FT4 ün eksik olması iyot eksikliğinden kaynaklanır diyor yazılarda:KK66:
aa iyot bebeklerde zekayada etki ediyo diye hatırlıyorum
o zaman yemeklere bol bol tuz at :kk77::halay:

iyot karşılaması sadece tuzdan mı peki. bu sefer onu yiyince de şişmesin ayakların ellerin.

Sağol canım:KK66:
Şu evin temizliği de olmasa daha iyi olucam da ctsi biraz abarttım galiba ondan mı üşüttüm mü bilmiyorum yürürken biraz kasık ağrım var:KK43:

canım niye yapıyorsun ki boşver olduğu kadar yapıver...

Back
X