♥haftalık kilo verme yarışması♥

Benim agri yokken isimi yaparken birden belim bosaliyo dusecek gibi olup hemen tutunup oturuyorum. Ani agrisiz geliyo. namazda da egildigim icin sanirim şiddetli agri geliyo kisa sürüp geciyo ilac verdi kullanaym gecmezse tekrar gel dedi.

Çalışırsam Allah nasip ederse ilk is araba alcam küçük ucuz bisey esime cikistim bugun gripte oldum. Beni hastaneyede geciktirdi mahçup oldum. Arabayi götürüyor orda aksama kadar bekliyo araba bide dukkan eve yakın. Neymiş efendim benim soforlugum yokmus yok tabiii . Ogretmiyo ozel hoca tutup ogrenirim. Aman dedim erkegin eline kalmayacaksin beni asagiliyo bende onu asagiladim lise mezunu kendi benim okulumu elestiriyo asagiliyo ben sıkı calissam seneye ogretmenim senin ne evin ne isin var kendine ait hepsi babanin hicsin dedim. Okul onemli değil yanlis anlasilmiyim. O o dilden anladigi icin oyle ckistim. Diploma para getiriyorsa herkes kendi yiyo kimse kimsenin karnini doyurmuyo herkes insan olacak once delirtiyo beni. Hastanede sıra çiğnemem ondan kibar ve medeni konusma tarzim var alay ediyor salak :KK70: her gitmemizde didisiyoruz istiyor ki insanlari eze eze isimi halledeyim. Herkesin sirasi var edep ahlak kurallari var bi durr :KK70: costum ya

hiç yanlış anlaşılmıyorsun merak etme. öküzlüğün okulu yok biliyorsun sen de beni yanlış anlama. sen en doğrusunu yapıyorsun. başkasının sırasını almak bile kul hakkı. sonuçta herkes bekliyor eze eze almak ta ney. ben de sinir olurum. ben özel hoca tutup öğrendim..bir iki kez denedik sinirlendi başkalarının yanında arabada durdum ben de kamyon geliyor. sürmüyorum Allahım kamyon selektör yapıyor. eşimin arkadaşı aman hocam ya sakin ol olacak böyle falan dedi. indim arabadan sen sür dedim. o son oldu arkadaşım direksiyon öğrt. idi ondan ders aldım ohh be dedim bu ne ya. sanki bana anasının karnından sürmeyi öğrendi... ben de çoştum zaten çoşuğum bu aralar. çoşuğum da nasıl bir kelimeyse artık o_O

3 sene önce 90 kilodayken bebek arabasini kaldirmak icin egildim orda belime bicak saplandi sanki ama o an anladim naneyi yedim dedim sinir sıkıştı. O zamandan beli belim giderek kotuye gitti. Üzülüyorum bu yasta coktum esim salagida pert deyip duruyor her yerin dökülüyor filan gevezee. D VIT VAR BIR AMPUL ONU YEMEKTEN SONRA ICICEM.

ayy canımm bu bel fıtığının yaşla alakası yok eskiden miş o . sen de o zaman hırslan işte ver şu kiloları sen ona pert de...ben çok hırslandım vereceğim sonra herkes aaaaa süper olmuşsun diyecek o da çatlayacak İNŞAALLAH :dua::dua:

aynen aynen hatta evi silmeye beyaz sirke denen şeyden aldım şimdi onla siliyorum çok hoş kokmuyo ama az katıyorum bende,o kimyasallarla asla silmem evi
sen naptın öğlen gittiin mi diyetisyene bakim :KK53:

Alnımdan öptü çiçekler tebrikler ödül verdi baklava ye dedi DERMİŞİM :ukala::ukala:

Süper dedi süper yani regl olunca tam sonuç bu değil dedi. c.tesi kavitason sonrası tekrar sonuç alacak 77,8 im yağdan vermişim yine. sizin başaracağınıza inaniyordum zaten dedi .çok motive ediyor sağolsun

6.30_ 1 bardak limonlu ilik su
1 adet haslanmis yumurta
1 kucuk dilim ekmek
11.00_1 adet yesil elma

13.00_1 porsiyon iskender
2 kasik yogurt
(Pirinc pilavini yemedim)

16.00_ 1 bardak yesil cay

17.00_ 4 tane hanimeller biskuvi
1 elma
20.00_ 5 yemek kasigi barbunya
1 yemek kasigi bulgur pilavi
Mutfak kapandi
Bugunluk bu kadar.. yememem gereken seyler vardi insa bunuda asicam

25 ocak Çarşamba menüm
Kahvaltı 08:15
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet kuru kayısı
Öğle 12:25
İki adet badem
13 çorba kaşığı mercimek çorbası
Akşam 18:10
Beş çorba kaşığı sütaş yoğurt
1 adet badem
Toplam 498 kalori
Ekstalar şimdiden su 9 onbeş yapçam
Bir bardak rezene
Bir bardak karışık bitki çayı
Yarım bardak yarım limon sıkılmış ılık su

Tarçınlı sütümü ve kürümü yapıp yatıcam inşallah (500 kalori günümdü yarın kat ve kat yicem

Sabahlari limonlu suyu öneririm. Toksin atar c vitamini almia olursun. Cok faydasi var. En son agzini suyla calkala dis minelerin limon asidiyle kalmasin
Limonlu su ile 3 .gunum sekerim cok sukur tartida cok guzel seyler gordum

25 ocak Çarşamba menüm
İki adet kuru kayısı
İki adet badem
1 adet badem
Toplam 498 kalori
Bir bardak rezene

Tarçınlı sütümü ve kürümü yapıp yatıcam inşallah (500 kalori günümdü yarın kat ve kat yicem
Kiz cok az degil mi 500 kalori
Nasil bi diyet uyguluyosun bugun kac kalori

Kilolaaar arttıkça artıyor 72 yi gördüm bu sabah 72-58=14 kilo 6 ayda 3 ayımız var daha aslında 1 hafta denemek istiyorum az yiyip de beceremedim bir türlü yarın başlasam mı acaba bu akşam kuru fasulye pilav yiyicem de:KK70:
Son uc ay daha cok kilo aliniyo canim azcik daha dikkat et sonra vermesi zor emzirme donemi oldugundan

Sağol canım. Ogrettiler en bastan. Kendimiz yapiyoruz. Belim sadece mutfakta 30 dk filan ayakta durursam ve namazin yarisinda birden bosaliyo sanki basamiyorum tutmuyo belim hemen bir yerden tutunup oturuyorum. Sporda iki uc aleti kullanmiyrm her mekigi yapmiyrm orda rahatim. Sabit durma sorunum var :KK42:
Ay cok gecmis olsun canim git bakalim doktora ne dicek allahim esirgesin

Bu aradaa günaaaaaaaaayyyyydddıınnnnnnnnnnn:KK68::KK68::KK68:
Allahım hepimize saglik sihhat afiyet versin.gonlumuzden geceni hakkimiza hayirli olanlari en kisa zamanda nasip etsin.evimize yuvamiza mutluluk huzur bereket versin insaalllahhh:21::KK36:

Teşekkür ederim canımm iyi ki hatirlattin d vitamini iyi olur. Simdi hastaneden eve gidiyorum. rontgenden bakti orda sinir görünmüyor ancak emar çekilirse görünür. Bel fıtığı var gibi dedi. Ilac verdi bitsin bir hafta bekle dedi ayni anda verdigim egzersizleri yap dedi gecmezse gel dedi. Basim ayni egilmiyorum ve grip oluyorum belli etti kendini basindan akıntı var . Yolda durakta usuyoz nasil hasta olmiyim
Ay cok gecmis olsun canim dikkat et kendine lutfen egzersizleri ihmal etme basit gorunur ama onemli

Benim agri yokken isimi yaparken birden belim bosaliyo dusecek gibi olup hemen tutunup oturuyorum. Ani agrisiz geliyo. namazda da egildigim icin sanirim şiddetli agri geliyo kisa sürüp geciyo ilac verdi kullanaym gecmezse tekrar gel dedi.

Çalışırsam Allah nasip ederse ilk is araba alcam küçük ucuz bisey esime cikistim bugun gripte oldum. Beni hastaneyede geciktirdi mahçup oldum. Arabayi götürüyor orda aksama kadar bekliyo araba bide dukkan eve yakın. Neymiş efendim benim soforlugum yokmus yok tabiii . Ogretmiyo ozel hoca tutup ogrenirim. Aman dedim erkegin eline kalmayacaksin beni asagiliyo bende onu asagiladim lise mezunu kendi benim okulumu elestiriyo asagiliyo ben sıkı calissam seneye ogretmenim senin ne evin ne isin var kendine ait hepsi babanin hicsin dedim. Okul onemli değil yanlis anlasilmiyim. O o dilden anladigi icin oyle ckistim. Diploma para getiriyorsa herkes kendi yiyo kimse kimsenin karnini doyurmuyo herkes insan olacak once delirtiyo beni. Hastanede sıra çiğnemem ondan kibar ve medeni konusma tarzim var alay ediyor salak :KK70: her gitmemizde didisiyoruz istiyor ki insanlari eze eze isimi halledeyim. Herkesin sirasi var edep ahlak kurallari var bi durr :KK70: costum ya
ay kiyamam cok dolmus ay bosver sekerim sen insa zayifla hayirli bi is uygun bi araba sonra gezmeler senindir :KK55:

3 sene önce 90 kilodayken bebek arabasini kaldirmak icin egildim orda belime bicak saplandi sanki ama o an anladim naneyi yedim dedim sinir sıkıştı. O zamandan beli belim giderek kotuye gitti. Üzülüyorum bu yasta coktum esim salagida pert deyip duruyor her yerin dökülüyor filan gevezee. D VIT VAR BIR AMPUL ONU YEMEKTEN SONRA ICICEM.
Boyle demeni istemiyorum de hoslanmiyosun belli canim kendine bak kendini sev oda sana saygi duysun canim emin ol bi daha asla boyle demicek :KK19::KK19:

hiç yanlış anlaşılmıyorsun merak etme. öküzlüğün okulu yok biliyorsun sen de beni yanlış anlama. sen en doğrusunu yapıyorsun. başkasının sırasını almak bile kul hakkı. sonuçta herkes bekliyor eze eze almak ta ney. ben de sinir olurum. ben özel hoca tutup öğrendim..bir iki kez denedik sinirlendi başkalarının yanında arabada durdum ben de kamyon geliyor. sürmüyorum Allahım kamyon selektör yapıyor. eşimin arkadaşı aman hocam ya sakin ol olacak böyle falan dedi. indim arabadan sen sür dedim. o son oldu arkadaşım direksiyon öğrt. idi ondan ders aldım ohh be dedim bu ne ya. sanki bana anasının karnından sürmeyi öğrendi... ben de çoştum zaten çoşuğum bu aralar. çoşuğum da nasıl bir kelimeyse artık o_O

ayy canımm bu bel fıtığının yaşla alakası yok eskiden miş o . sen de o zaman hırslan işte ver şu kiloları sen ona pert de...ben çok hırslandım vereceğim sonra herkes aaaaa süper olmuşsun diyecek o da çatlayacak İNŞAALLAH :dua::dua:
Aynennn insaalllahh:KK70::KK70::KK70:
Can kaptan ya yapar o inaniyorum :KK68:

25 ocak Çarşamba menüm
İki adet kuru kayısı
İki adet badem
1 adet badem
Toplam 498 kalori
Bir bardak rezene

Allahım hepimize saglik sihhat afiyet versin.gonlumuzden geceni hakkimiza hayirli olanlari en kisa zamanda nasip etsin.evimize yuvamiza mutluluk huzur bereket versin insaalllahhh:21::KK36:

AMİN canımm günaydın sana da..

:KK55::KK55::KK55::KK55:
Günaydın beşyüzdü ama bugün binbeşyüz veya iki bin alıcam kaç katı yani :KK76::KK76: az kaldı hedefime akşam anlatıcam inşallah işe gidiom:KK55:

şaşırtmak için mi yaptın, değil se çok az bir kalori dikkat et

Alnımdan öptü çiçekler tebrikler ödül verdi baklava ye dedi DERMİŞİM :ukala::ukala:

Süper dedi süper yani regl olunca tam sonuç bu değil dedi. c.tesi kavitason sonrası tekrar sonuç alacak 77,8 im yağdan vermişim yine. sizin başaracağınıza inaniyordum zaten dedi .çok motive ediyor sağolsun

vay tebrik ederim :nazar::KK9:
başaracağına bende inanıyorum canım süper gidiyosun:KK9::KK19:,ver kilolarıda çatlat eşini :KK12::63:

6.30_ 1 bardak limonlu ilik su
1 adet haslanmis yumurta
1 kucuk dilim ekmek
11.00_1 adet yesil elma

13.00_1 porsiyon iskender
2 kasik yogurt
(Pirinc pilavini yemedim)

16.00_ 1 bardak yesil cay

17.00_ 4 tane hanimeller biskuvi
1 elma
20.00_ 5 yemek kasigi barbunya
1 yemek kasigi bulgur pilavi
Mutfak kapandi
Bugunluk bu kadar.. yememem gereken seyler vardi insa bunuda asicam

menün hiç diyet menüsü değil canım
öğlen iskender akşam barbunya olmamış,akşam hiç yememeliydin çünkü öğlen gayet kalorili olmuş

amin canım
sabah sabah ne güzel enerji maşallah :nazar:

Back
X