- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Benim agri yokken isimi yaparken birden belim bosaliyo dusecek gibi olup hemen tutunup oturuyorum. Ani agrisiz geliyo. namazda da egildigim icin sanirim şiddetli agri geliyo kisa sürüp geciyo ilac verdi kullanaym gecmezse tekrar gel dedi.
Çalışırsam Allah nasip ederse ilk is araba alcam küçük ucuz bisey esime cikistim bugun gripte oldum. Beni hastaneyede geciktirdi mahçup oldum. Arabayi götürüyor orda aksama kadar bekliyo araba bide dukkan eve yakın. Neymiş efendim benim soforlugum yokmus yok tabiii . Ogretmiyo ozel hoca tutup ogrenirim. Aman dedim erkegin eline kalmayacaksin beni asagiliyo bende onu asagiladim lise mezunu kendi benim okulumu elestiriyo asagiliyo ben sıkı calissam seneye ogretmenim senin ne evin ne isin var kendine ait hepsi babanin hicsin dedim. Okul onemli değil yanlis anlasilmiyim. O o dilden anladigi icin oyle ckistim. Diploma para getiriyorsa herkes kendi yiyo kimse kimsenin karnini doyurmuyo herkes insan olacak once delirtiyo beni. Hastanede sıra çiğnemem ondan kibar ve medeni konusma tarzim var alay ediyor salakher gitmemizde didisiyoruz istiyor ki insanlari eze eze isimi halledeyim. Herkesin sirasi var edep ahlak kurallari var bi durr
costum ya
hiç yanlış anlaşılmıyorsun merak etme. öküzlüğün okulu yok biliyorsun sen de beni yanlış anlama. sen en doğrusunu yapıyorsun. başkasının sırasını almak bile kul hakkı. sonuçta herkes bekliyor eze eze almak ta ney. ben de sinir olurum. ben özel hoca tutup öğrendim..bir iki kez denedik sinirlendi başkalarının yanında arabada durdum ben de kamyon geliyor. sürmüyorum Allahım kamyon selektör yapıyor. eşimin arkadaşı aman hocam ya sakin ol olacak böyle falan dedi. indim arabadan sen sür dedim. o son oldu arkadaşım direksiyon öğrt. idi ondan ders aldım ohh be dedim bu ne ya. sanki bana anasının karnından sürmeyi öğrendi... ben de çoştum zaten çoşuğum bu aralar. çoşuğum da nasıl bir kelimeyse artık

3 sene önce 90 kilodayken bebek arabasini kaldirmak icin egildim orda belime bicak saplandi sanki ama o an anladim naneyi yedim dedim sinir sıkıştı. O zamandan beli belim giderek kotuye gitti. Üzülüyorum bu yasta coktum esim salagida pert deyip duruyor her yerin dökülüyor filan gevezee. D VIT VAR BIR AMPUL ONU YEMEKTEN SONRA ICICEM.
ayy canımm bu bel fıtığının yaşla alakası yok eskiden miş o . sen de o zaman hırslan işte ver şu kiloları sen ona pert de...ben çok hırslandım vereceğim sonra herkes aaaaa süper olmuşsun diyecek o da çatlayacak İNŞAALLAH