♥haftalık kilo verme yarışması♥

23.01_ 78.2
24.01_ 79.9
25.01_ 79.6
26.01_78.5.
27.01_77.9:rolleyes::halay::halay::halay::KK68::KK68::KK68:
Bebegimin sutten kesilmesi,benim yesilcaya kavusmam,sabahları limonlu suda 4.gunde boyle bir tablo (pazartesi tartildiktan pizza yemem beni nerelere cikardi bide sislikte vardi )

Cok haklısın canim yanlış anlamam. okuyan ne esekler var . Kiziyorum ben emek verdim edebiyat okudum sinav streslerine az buz katlanmadim sikca moral bozuluyor boş ise yaramaz bi bolum okudun hic bisey olacağın yok diyor. Sanane diyorum çalışsam sana mi yedircem diyorum :anneadayı: Bizimki de ogretemez bağırır büyük hata yaparsam guvenimi kaybetirr bide elestirir anca bir numarali huyu elestirmek. Sen kahvelerde surun eve gelmedigin iyi oluyor moral bozucu sozlerinle adami kahrettirirsin diyorum :KK70: onceden beni laflariyla cok hirpalardi artik kapilmiyorum susturup pay veriyorum :KK70: normalde iyide cenesi var ara ara.

Hirsliyim ki zaten verecem bende bu ara ağır gidiyor ama gidiyor pes etmeyecem. . Cok kararliyim iki gun once bi suru kıyafet ayirdim giyerim diye beklettigim kucuklerdende ayirdim büyük bedenleride azalttim. . kiyafet yardim magazasina verecem. Kararttim gözümü zayiflayinca en iyilerini alirim dedim. Birazda bunaldim fazla eşya ruha zarar .
Senide azminden dolayi tebrik ederim bu sefer cok farklisin. Cok guzel ilerliyorsun hii o saatte o dediklerini iyiki yemedin sadece moral motive bozukluğu olurdu.

Çoşuğum kelimesi özgün oldu beğendim:KK76:

canım harikasın ayır o büyük bedenleri .benim belki 10 tane pantolonum var giyemediğim kimseye de veremedim. hepsini giyeceğim inşallah dedim bu sefer kendimi daha iyi hissediyorum.

6.30_
* 1 bardak limonlu ilik su
7.00_
* 1 adet haslanmis yumurta
* maydonoz
* 4 tane siyah zeytin
*1 bardak ilik sut
* 1 kucuk dilim ekmek
11.00_
*3 4 adet kucuk kuru uzum

13.00_
*1 porsiyon tavuk mantar sote
* 3 kasik bulgur pilavi
* 4 kasik yogurt

16.00_
* 1 bardak yesil cay

20.00_
*4 yemek kasigi barbunya

aralarda ayran süt kefir ara öğün yapmayı dene bir de. yağ yakıcı özelliği var daha etkili olur canım.

23.01_ 78.2
24.01_ 79.9
25.01_ 79.6
26.01_78.5.
27.01_77.9:rolleyes::halay::halay::halay::KK68::KK68::KK68:
Bebegimin sutten kesilmesi,benim yesilcaya kavusmam,sabahları limonlu suda 4.gunde boyle bir tablo (pazartesi tartildiktan pizza yemem beni nerelere cikardi bide sislikte vardi )

tebriklerr pizzayı artık 5 ay sonra yersin bir daha :)

Kızlarrr dört günde bir buçuk kilo imkansız mı

verilir ama senin yaptığın bir gün 500 bir gün 2500 kcal ile değil...bak ben sadece diyetimi uyguladım ve 3 lt su içtim regl olmama rağmen p.tesi 78.3 düm bugün cuma 77,4 üm. yani 1 kg verdim. üstelik spor yapmadan. spor da olsa 1,5 kg giderdi.

Bafta

Haftada iki gün az diğer beş gün çok
Doktor önerisi mi bu canım böyle insan sanki dengeler gibi geldi bana az çok yiyereko_O
6.30_
* 1 bardak limonlu ilik su
7.00_
* 1 adet haslanmis yumurta
* maydonoz
* 4 tane siyah zeytin
*1 bardak ilik sut
* 1 kucuk dilim ekmek
11.00_
*3 4 adet kucuk kuru uzum

13.00_
*1 porsiyon tavuk mantar sote
* 3 kasik bulgur pilavi
* 4 kasik yogurt

16.00_
* 1 bardak yesil cay

20.00_
*4 yemek kasigi barbunya

Oglen arasi bulustuk yemek yemek zorundaydik artik telafi etcez bakalim :KK5:

Güzel menü canım afiyet olsun akşamın az geldi gözüme ama doyduysan ne mutlu:KK54:

Hayırlı cumalar canım
Nasılsın canım:KK16:
teşekkür ederim canım
sanada hayırlı cumalar:KK36:
nasılsın iyimisin?işler yoğun mu yine?çok kar yağdımı?

Sağol Begüş iyiyim çok şükür işleri hafiflettim sayılır rutine başlamaya az kaldı:KK53:Sen nasılsın:KK200:Yok çok az kar yağdı pekte yağmıyor bugün yağsa iyi olurdu yarın işe gelmezdik:işsiz:

Sağol Begüş iyiyim çok şükür işleri hafiflettim sayılır rutine başlamaya az kaldı:KK53:Sen nasılsın:KK200:Yok çok az kar yağdı pekte yağmıyor bugün yağsa iyi olurdu yarın işe gelmezdik:işsiz:
:KK70::KK70::KK70:
burda bir yağıyo mübarek,bak snape koyayım şimdi,uyandığımdan beri hiç durmadı ve yoğun bi şekilde yağıyo
hadi bakalım az kaldı,bitir işlerinide dön aramıza
ben iyiyim bugün annemlere gidecektik ama heryer kar,eşim gidemeyiz dedi,annemde tutturdu dolmuşla gelin diye üffff sıkıldım alıp başımı gidecem uzaklara :işsiz:

burda bir yağıyo mübarek,bak snape koyayım şimdi,uyandığımdan beri hiç durmadı ve yoğun bi şekilde yağıyo
ben iyiyim bugün annemlere gidecektik ama heryer kar,eşim gidemeyiz dedi,annemde tutturdu dolmuşla gelin diye üffff sıkıldım alıp başımı gidecem uzaklara :işsiz:

Gördüm harika yağmış ya bayıldım keşke buraya da yağsa :KK53:

Annende az anlayışlı olsun o kadar karda nasıl gideceksiniz anne minibüs seferleri de çok sıkıntılı felaket de geç kuzum kendini sıkma yine:KK51:

çok şükür iyiydim de keyfimi kaçırdı amirim

buraya da yağdı ama çok soğuk. tipi bitiyor rüzgar çıkıyor

ben iyiyim bugün annemlere gidecektik ama heryer kar,eşim gidemeyiz dedi,annemde tutturdu dolmuşla gelin diye üffff sıkıldım alıp başımı gidecem uzaklara

dolmuşlar çalışmıyor seferler iptal de :KK14: belki özlemiştir yaa kadıncağız.

Zaten
canım harikasın ayır o büyük bedenleri .benim belki 10 tane pantolonum var giyemediğim kimseye de veremedim. hepsini giyeceğim inşallah dedim bu sefer kendimi daha iyi hissediyorum.
Zaten şuan öyle bi riski alamıcam az kalori alıcam 500-1000 arası spor yapıorum

aralarda ayran süt kefir ara öğün yapmayı dene bir de. yağ yakıcı özelliği var daha etkili olur canım.

verilir ama senin yaptığın bir gün 500 bir gün 2500 kcal ile değil...bak ben sadece diyetimi uyguladım ve 3 lt su içtim regl olmama rağmen p.tesi 78.3 düm bugün cuma 77,4 üm. yani 1 kg verdim. üstelik spor yapmadan. spor da olsa 1,5 kg giderdi.
şuan

Ewet canim is yerinde biraz zor oluyo ayarlamam gerekiyo sut bi ara getiriyodum. bi hafta tatilim var evdeyim umarim daha guzel olur sporda yaparsam super

Doktor önerisi mi bu canım böyle insan sanki dengeler gibi geldi bana az çok yiyereko_O

Güzel menü canım afiyet olsun akşamın az geldi gözüme ama doyduysan ne mutlu:KK54:
Aksam tika basa yatmamak iyi oluyo hem sagliga zararli. Sabahlri uyandigimda hafiflik hissediyorum cok mutlu oluyorum

Sabah
6.30 :
1 bardak ilik limonlu su

9.00 :
evden hzirlayip ise goturdugum iki dilimlik tost peynirli (kasar degil)

11.00 :
1 adet yesil elma

13.45:
1 porsiyon balik (yarim balik)
1 porsiyon salata
1 lase corba

Aksam icin daha sonra yazarim insa gencler :KK68:

27 ocak cuma
Kahvaltı 08:00!
2 activia kayısılı 211 cal
Öğle 12:20!
6 kaşık kuru fasülye 185 cal
2 kaşık yoğurt 54 cal (markasına göre kontrol ettim)
2 kaşık mevsim salata 16 cal
Akşam 17:50!
3 badem 36 cal
Toplam 502 cal
Ekstralar bitki çayı su şuan 6 ama dünki gibi 20ye tamamlıcam pul biberli kür zaten yatmaya yakın yiyorum sporumu işten yeni geldim yapıcam dans olarak

Back
X