Cok haklısın canim yanlış anlamam. okuyan ne esekler var . Kiziyorum ben emek verdim edebiyat okudum sinav streslerine az buz katlanmadim sikca moral bozuluyor boş ise yaramaz bi bolum okudun hic bisey olacağın yok diyor. Sanane diyorum çalışsam sana mi yedircem diyorum

Bizimki de ogretemez bağırır büyük hata yaparsam guvenimi kaybetirr bide elestirir anca bir numarali huyu elestirmek. Sen kahvelerde surun eve gelmedigin iyi oluyor moral bozucu sozlerinle adami kahrettirirsin diyorum

onceden beni laflariyla cok hirpalardi artik kapilmiyorum susturup pay veriyorum

normalde iyide cenesi var ara ara.
Hirsliyim ki zaten verecem bende bu ara ağır gidiyor ama gidiyor pes etmeyecem. . Cok kararliyim iki gun once bi suru kıyafet ayirdim giyerim diye beklettigim kucuklerdende ayirdim büyük bedenleride azalttim. . kiyafet yardim magazasina verecem. Kararttim gözümü zayiflayinca en iyilerini alirim dedim. Birazda bunaldim fazla eşya ruha zarar .
Senide azminden dolayi tebrik ederim bu sefer cok farklisin. Cok guzel ilerliyorsun hii o saatte o dediklerini iyiki yemedin sadece moral motive bozukluğu olurdu.
Çoşuğum kelimesi özgün oldu beğendim