♥haftalık kilo verme yarışması♥

eniştem bir tanedir :halay: çok güzel yemek yapıyor o yüzden kardeşim kilo veremiyor :KK53::KK53: tabii yaa yaza ne kaldı aynen... evlenirken aldığım bikiniyi giyeceğim tekrar yepyeni duruyor :spor::spor: havalar ısınsın yürüyüşe de başlayacağım tekrar. aslında ortalamaya vurduğumda ayda 3 kg bile harika. işte duraklama olursa kötü ama yine de benim için iyi.
vay be kardeşin çok şanslıymış :nazar:
ooo bikini haa:KK8:yakışır:KK9: giy bakalım,durmaz durmaz sen kafana takma bunu,kavitasyona dayanamaz kilolar

vay be kardeşin çok şanslıymış :nazar:
ooo bikini haa:KK8:yakışır:KK9: giy bakalım,durmaz durmaz sen kafana takma bunu,kavitasyona dayanamaz kilolar

şanslıdır :KK9:

bikini ve ben :) kendimi çok gaza getirdim galiba :cool: bence de her halükarda kavitasyonla inceliyorum. daha da veremezsem ayıp bana :kızgın:

Bıktırmıyorum inşallah sizleri
Zaman sınırlamam olduğu için telaşlıyım
Yoksa hiç de acelesi yok benim bir kilo vermemin bile....
Şu 400 gramı yarın sabah tartıda vermiş olduğumu görmek istiyorum
Bugün pirinç lapası dışında bişey yemedim
14 dakika tempolu yürüdüm iş çıkışı
Dansımı da yapıcam bi iki saat sonra.... su içmeyi bıraktığım için geceye doğru zayıfladığını görebilirim inşallah

Canım anlıyorum seni sadece burada bizim bahsettiğimiz mesela 1 hafta atıyorum 3 gün iyi yedin 4 gün bunun gibi çok az yedin böyle kilo verilmiyor verilse de zararlı ve alınması çabuk oluyor zaten genelde diğer günler yediğin için dengeliyorsun. Diyetin işleyiş şekli sürekli bir düzene oturtmak(sağlıklı ve orta düzeyde belli kalorili olarak) arada nadir vücudu şaşırtmak(hafta da 1-2 kere tatlı ya da hamur işi abur cubur kişiye kalmış şekilde) bol bol sporla desteklemektir. Tabi ki benim düşüncem herkes istediğini yapmakta özgür karışamam nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşamalısın sadece arkadaşın olarak yardımcı olmaya çalıştımHoppa
Coooooooook haklisin bu ay az ve kötü beslendim kahvaltı yapmadim (öğlen sonunu saymazsak gec kalkiyrm). Ve sonuc bu ay sadece kas ve su kaybi arti 100 yağ. Inadimi biraktim yiyerek sagliklica kilo vermeye çalışcam. 7 de uyanip gero uyiyrdm artik uyumucam. Limonlu suyu 7 de kahvaltiyi da 8 de yapacam hemde adam gibi :D

23.01_ 78.2
24.01_ 79.9
25.01_ 79.6
26.01_78.5.
27.01_77.9
28.01_77.5
29.01_76.8 sabah tartim bana guzrl seyler soyledi :halay::halay::halay::halay::halay::halay::21::21::21::KK73::KK73::KK73::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
canım tebrik ederim. Kahvaltini iyi ve erken yap.. ben bu ay verdiklerimi kastan ve sudan vermisimde sen dikkat et bari :) ve yumurta yemiyordum iki haftaya yakindir. . Sabah yicem artik
Ama kas miktarım ust seviyedeydi hala yüksek 31 küsürdu.

günaydın kızlar

herkes iyi maşallah. kızlar birinin yazılarını takip etmek için instagrama kaydoldum işim olmaz demiştim begüm ama oldu anamm bir baktım ki benim arkadaşların görmediğim bebekleri varmış iyi mi :) faceden paylaşmıyorlar ama instagram afedersin herşey var. özelden yazayım adımı ordan bakarım size

sbeden sbeden kilom 77,7

evet düşüş var ama kötü. normalde cuma günü 77,4 düm. hasta oldum üşüttümm karnım şiş gazdan diyetisyende de sonuç aynı çıktı soğuk yemeyin salata yogurt dedi hep ılık olsun...kuru meyve verdi cünkü cıkamadım. tek kaçamağım 7-8 tane cips ve 1 minik gofret oldu o da sinema keyfi yapmıştık. inşallah cuma ya kadar 76 lı bir rakam görürüm kontrolüm var çünkü.
Önceden cikartmak lazim ben artik unutmuyrm biseyleri çünkü artik mikrodalga kullanmiyrm kaldirdim. Cikman lazim kolay zayiflamak icin. Cevizi suya at aksamdan. sabah ac karna ic ;)

Demin dans ederken tartılıp durdum hadi gitsin gitsin derken 60 dakika orta tempolu (5-10 dakıkası kolbastı) dans ettim ve 400 gram gitti şişkinlik yani 63:400 üm şuan yarın sabah 63:300 olmama 100 gram kaldı yarın erken kalkıp deli demeyin ama 30 dakika dans etmeliyim şişip fazla çıkmak istemiyorum bu bana ders olsun inşallah kazanıyorum sevinçliyim şuan aslında ama yarın. İnşallah tartı ve iddia günüm bi arada 63:300 dicem ve bu hareketi yapıcam :sampiyon:[/QUOTE]

Demin dans ederken tartılıp durdum hadi gitsin gitsin derken 60 dakika orta tempolu (5-10 dakıkası kolbastı) dans ettim ve 400 gram gitti şişkinlik yani 63:400 üm şuan yarın sabah 63:300 olmama 100 gram kaldı yarın erken kalkıp deli demeyin ama 30 dakika dans etmeliyim şişip fazla çıkmak istemiyorum bu bana ders olsun inşallah kazanıyorum sevinçliyim şuan aslında ama yarın. İnşallah tartı ve iddia günüm bi arada 63:300 dicem ve bu hareketi yapıcam :sampiyon:
[/QUOTE]
Maşallah masallah bu ne azim kiZ

Back
X