Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veeeee 63.100 kazandımmmm![]()
Günaydın kızlar
Bugün is yerine erken geldim![]()
Kas ve vücut suyu kaybettim diye korkuma erken kahvaltı yaptim kepek ekmegini bile mecbur hissedip korkumdan yedimyoksa ekmekten sogudum aramiyorum.
Vücut su oranim yüzde 43 düşük. Yag yüzde 40
Olsun geldiler gittiler oldu bittiGüncel kilom 53sbeden dertliyim
Eve giden gelen misafirler akrabalar derken dengem alt üst oldu 52.2 idim 53 e kadar çıktım 2 hafta içinde acil eylem planı yapıp eski düzenime geri dönmem şart. 48 49 u görmem lazim en önemlisi sonra bunu korumam lazım.
Düşüşe devam edenleri tebrik ediyor kendimi de bir hafta ekstra cezalı ilan ediyordum![]()
Teşekkür ederimtebrikler :) azmin zaferi. merak ettim ödül neydi. ve iddia sadece haftada 1 kg vermekmiydi?
ayy efendim hoşgeldiniz şeref verdiniz
en güzelini yaptın. öğün saati çok çok önemli ne yediğin kadar saat de önemli. bir de böyle dene bakalım hem de günün sana kalacak emin ol daha verimli olacak.
Hadi insallahEvet çok daha iyiyim. Biraz stresim var önemli adımlar atmak zorundayım ama eskisi gibi degil .s bu arada kilom 68.5 evet almışım ama yarından sonra motive olacağıma inanıyorum![]()
Teşekkür ederimhosbuldum
Evet canim 10 gün böyle denicm. rica ettim 10 günde bir yag kas oranima bakcak hocalardan biri![]()
Öyle mii ben her gün farkeder hatta son yediklerim bile etkili olur diye inaniyrdm.. neyse zaten 10 gun beklemek zorundayim..zaten 3-5 günde kayıp olmuyormuş en az 1 hafta 10 gün sonra sonuç çıkıyor. benimki de öyle.
Coooooooook haklisin bu ay az ve kötü beslendim kahvaltı yapmadim (öğlen sonunu saymazsak gec kalkiyrm). Ve sonuc bu ay sadece kas ve su kaybi arti 100 yağ. Inadimi biraktim yiyerek sagliklica kilo vermeye çalışcam. 7 de uyanip gero uyiyrdm artik uyumucam. Limonlu suyu 7 de kahvaltiyi da 8 de yapacam hemde adam gibi![]()
Hayırlı haftalar![]()
Kac kilodasin simdi yoksa kilo mu aldinÇok güzel bir adım atmışsın canım bende hayırlısıyla sıkı bir şekilde başlıyorum artık![]()
Evet canım 55 kilolardayım kilo aldım ama sıkı bir şekilde bahara inşallah yine düşeceğimKac kilodasin simdi yoksa kilo mu aldin![]()
Dün ki menüm;
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay + 1 fincan türk kahvesi - 46 kalori
Öğle; 13:20 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon sebzeli jülyen fırın tavuk + yarım porsiyon bulgur pilavı - 488 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:30 - 1 kase tavuk çorbası + yarım tabak kuru fasulye + 2 ad. salatalık turşusu + 1 kupa cola zero - 307 kalori
Toplam kalori: 843
Yarından itibaren kahvaltıyla başlıyorum artık güne nasipse bu akşamdan itibaren spor zamanı![]()
günaydın canım. birş ey soracağım. sabah ile öğle arası sadece yeşil çay ve kahve içmişsin. baş dönmesi acıkma olmuyor mu arada su mu içiyorsun sadece.
bir de öğlen 13.30 akşam 20.300 tam 7 saat nasıl dayanıyorsun enerjin hiç düşmüyor mu ?
sende bendensin canım,bende herkese aynı soruyu soruyorum,o kadar uzun süre aç kalamıyorum,sanki herkes başarıyo bi tuhaflık bende diye hissediyodum yanlız değilmişim
nill harbiden nasıl duruyosun miden hiç sinyal vermiyomu?
evet begüm açlıktan ziyade benim başım döner enerjim biter böyle sessizleşirim kendimi kötü hissederim bir lokma dahi olsa ağzıma birşey atmak isterim. o yüzden mesela ara öğün vermiyor bana ama dayanamıyorum öğle ile akşam arasında
Ben pek açlık hissetmem canım sabah hiç yemesem öğlene kadar aramam diyetten önce hiç yemiyordum hatta ama sabah kahvaltı yapmak daha sağlıklı o yüzden yiyeceğim zoraki sabah 1 tane yumurta ya da yulaflı sütgünaydın canım. birş ey soracağım. sabah ile öğle arası sadece yeşil çay ve kahve içmişsin. baş dönmesi acıkma olmuyor mu arada su mu içiyorsun sadece.
bir de öğlen 13.30 akşam 20.300 tam 7 saat nasıl dayanıyorsun enerjin hiç düşmüyor mu ?
Yok canım ben hissetmiyorum diyetten önce sabahları öğlene kadar hiç yemezdim vücudum alışımış benim açlığım akşam başlıyor sanki abur cubur olaraksende bendensin canım,bende herkese aynı soruyu soruyorum,o kadar uzun süre aç kalamıyorum,sanki herkes başarıyo bi tuhaflık bende diye hissediyodum yanlız değilmişim
nill harbiden nasıl duruyosun miden hiç sinyal vermiyomu?
Bende saniyorum ki 51 52 sinEvet canım 55 kilolardayım kilo aldım ama sıkı bir şekilde bahara inşallah yine düşeceğim![]()