aynen öyle canım,kv hep kendini süper iyi göstermeye çalışıyo,bendelerdiya evi süpürmüş,sonra çarşıya çıkınca gitmiş eltimin babasına anlatmış böle böle yapıyorum diye,eltimde geldi diyo babam böle dedi begüm yenge ne saçmalıyo bu kv dedi,görsen varya nil hep süper hep düşünceli kv,millet ne saçma gözüyle bakıyo onada haberi yok yaa
kp kötü hastalık geçirdi,sürekli kontrol altında,ama asla kenara 5 kuruş para koyalımda lazım olur dediği yok,daha 10 bin borcu var krediye,ama kv. nin aklıda orta sehpası yokmuş almak istiyomuş parfümü bitmiş dün akşam bana laf söylüyo,alsın diye,(arkadaşım satıyosa av.n cu kendisi)gelişinden veriyo biliyo bunu,güya bana aldırcak parasınıda almıycağımı biliyo,geçiştirdim bende,kadın beleşçinin önde gideni iyice asabımı bozuyo,yarınını düşündüğü yok,hep olanı nasıl harcarımın peşinde
ee biliyo oğulları sağlam yere düştü,2 kız tarafında ailesi ev alırken yardım etti,bişey olursa oğullarım bana yardım eder gözüyle bakıyo
hayır sen çabala para biriktir yetmediği yerde yapmassak evlat değiliz ama sen gününü gün et,ye iç harcaa,hastalık gelince eeee oğlum,

al sana oğlum,ayy sinirim bozuldu