- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
begüşş dün ne yedim
öğlen et köfte sandığım meğersem tavuk köfteymiş.
ara da sütün yanında 1 dilim tam buğday kek yedim
akşam da; tavuklu yoğurtlu kereviz salatası, 2 küçük kepçe tarhana çorbası içtim: 3 tane de aci biber yedim.
sonrasında kızımla kocamla bulmaca çözüyorduk hadi dediler çay içelim iyi yaptık bisküvi kraker azcık kızın krakerinden tırtıkladım 8-10 tane yemeseydim iyiydi de oldu artık.
1 saat yürüyüşümü yapmıştım zaten öğle arasında. su çok içemedim 2,5 lt ile kaldı öyle.
bugün de dün kü kahvaltımın aynısı , 2 dilim tuzsuz etimek, 1 yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 dilim salam ve bol yeşillik
öğlen için pırasa ve salatam var.
ara içinde yine süt getirdim yanında da portakal. epeydir yemiyordum canım da istiyordu zaten mevsimi de geçecek
akşam için de; fırında sebzeli tavuklu patates ve makarna yapacağım. ben sadece yoğurt ve sebzeli tavuk yiyeceğim. çok seviyorum fırında soğan sarımsak ana yemeği yemem garnitür yerim ben o kadar![]()
buda benim menüm
sabah(07:45)
1 dilim ekmek
2 ceviz
öğlen (11:50)
nohut yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt (2 kaşık kalmış)
ara (15:30)
yarım dilim ekmek
1 ceviz
akşam (19:30)
karnıbahar yemeği
2 tane yulaf kepeği poğaçası
ayran
kitaracım menün kraker hariç iyi,normalde çorbaya hiç karışmam ama sen yavaş verdiğinden çorbayı öğlen içersen daha iyi olur gibi geldi
bugünkü menüde gayet güzel
2,5 litre su iyidir illa 3 e gerek yok ki
yürüyüşünüde yap ama senin kilondaki birine kardiyo şart,yürüyüş daha fazla kilodakiler için ve günlük sağlıklı yaşam için çok ideal ama senin kilondaki birine zayıflamak için yetersiz, ara ara kardiyoda eklersen daha iyi olur