- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğleden sonra izinliyim ben de gidip biraz daha dolanıyım evin içinde ayaklarım acıdı dolanmaktan ama kalori harcadığımı hissetmedim hiçç..
geçmiş olsun canım..iyileşince devam edersin yürüyüşüne.kızlar dün bacağım ağrıyo demiştim ya, enfeksiyon varmış. çok üstüne basmayacakmışım,havaya dikecekmişim. antibiyotik ve antienflamatuar başladıbende sporsuz pasif hayat başlıyor bi 5-10 gün
![]()
sağolasın canımgeçmiş olsun canım..iyileşince devam edersin yürüyüşüne.
neyin var canim yaaKızlar 3 gunlk iftar menum su serum su serum su serum su su su :-/
seni tebrik ediyorum. baya kilo verdinSağolasın canım. Marttan beri. 78 ile başladım. İki ayda 70e indim. Bir ay korudum. Haziran ayında bu grupla yeniden başladım. Hedefim 60 altına inmek. 59u görünce bırakacağım inşallah canım.
taş gibi hatunsun :)Kap aldım demiştim ya paylaşayım dedim sizle![]()
a101 den al canım şahane ya . evde bitti kimse de markete gitmiyor ters şimdiki evimizeBen pek sevmem reçel ama misafirdir falan çeşit açısından iyi oluyor vişne reçelini severek yerim biraz ekşimsi tadları seviyorum galiba
geçmiş olsunnkızlar dün bacağım ağrıyo demiştim ya, enfeksiyon varmış. çok üstüne basmayacakmışım,havaya dikecekmişim. antibiyotik ve antienflamatuar başladıbende sporsuz pasif hayat başlıyor bi 5-10 gün
![]()
sağol canımgeçmiş olsunn
canım ben 54 lu rakam bıle gordum yıne 57 lere fırladım ondan kotu dedım tatlım , bakalım umarım olur bu defa , yıne azımle devam edıyorumEvet canım, şimdilik iyi gidiyor bakalım. Bende bir ara hiç düşmüyordum 61-62 lerden ama bu sefer oldu. Seninde kötü değil aslında bence gayet iyi. Hedef kilona az kaldığı için öyle hissediyor olabilirsin.
Teşekkür ederim canımtaş gibi hatunsun :)
Canım ben yazamadım sana okudum mesajı başka şey girdi araya.Tutamadim orucu kızlar bozulacakmis zaten anca namaza baslarim belki..
Çok çok geçmiş olsun canım.kızlar dün bacağım ağrıyo demiştim ya, enfeksiyon varmış. çok üstüne basmayacakmışım,havaya dikecekmişim. antibiyotik ve antienflamatuar başladıbende sporsuz pasif hayat başlıyor bi 5-10 gün
![]()
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için tatlım.Günaydın Kızlar;
su321 çok güzel görünüyorsun canım, Maşallah nazar değmesin. darısı bize olsun.
dünkü akşam yemeğim : semizotlu yeşil mercimek salatası ( 2 büyük tabak), 1 kase yoğurt ( 100 gr )
sahur menüm; 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 3 közlenmiş biber, 50 gr keçi peyniri, 5 zeytin, roka, yeşil çay ve 1 çk zeytinyağı
3 kayısı
miraycan84 tartı dün geldi. ayyy ben var ya atayım kendimi :) benim 100 gr diye tahmini hesapladığım yoğurt 150 gr mış .
peyniri tutturdum ama doğru hesaplamışım. karpuzu hiç söylemicem. bir ara fotosunu çekecem kaç gr karpuz ne kadar diye. akşam 150 gr karpuz yedim :)))))ay çok komiğim reklamlardaki gibi oldu 48 gr peynir lütfen :))
neyse elime ne geçtiyse tartıyorum eşimde bir yandan karpuz kesiyor. lafı patlattı.. ha 150gr ha 350gr sonuçta 350gr yiyince de verdin kiloyu boşver sen ye canın ne kadar istiyorsa :)) yok yemem hele de görünce hiç yemem.
Yo yo aynen dediğin gibi valla.Çok güzel anlattın ben de bunu söylediğimde bazı arkadaşlar karşı çıktı ama ben de canlı örnek var kardeşimle birlikte yürüyüş yaptık ben 60 lardayım kardeşim 100 ün üstündeydi o daha çok yediği halde tabii ki benden daha çok kilo verdi
Evet evet kesinlikle doğru yoldayızEvet ben de o felsefeyi edindim son zamanlarda. Demek doğru yoldayım![]()
Çok geçmiş olsun hepfit.
İlk kez hurma yedim bu hafta, tatlı krizlerinde hayatımı kurtaracak şeyi buldum! Hayatımı niye hurmasız geçirmişim şaşıyorum, tanesi 20 kalorilik sağlık deposu kestane şekeri tadında.Bundan sonra tatlım hurmadır <3
canım ben 54 lu rakam bıle gordum yıne 57 lere fırladım ondan kotu dedım tatlım , bakalım umarım olur bu defa , yıne azımle devam edıyorum
Kızlaarrr bugün fırında kabak mücver ve tavuk yapcam nasıl sizce
sağol canım ilaçlar biraz etki etti ağrısı azaldı şükürÇok çok geçmiş olsun canım.
Fazla hareket etme dinlendir bol bol