- 13 Ocak 2015
- 2.371
- 4.081
- 138
- 47
bence süperKızlaarrr bugün fırında kabak mücver ve tavuk yapcam nasıl sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence süperKızlaarrr bugün fırında kabak mücver ve tavuk yapcam nasıl sizce
su biraz once gordum tatlım gerçekten su gibisin ne diyim maşallahEvet evet kesinlikle doğru yoldayız![]()
Bu doğruYo yo aynen dediğin gibi valla.
Birde insan en çok hangi kilolarda çok fazla zaman geçirdiyse oradan sonra inmesi zorlaşıyor
bence süper
yok canim ilk günler yürüyüş hemen farkettiriyor baskül de. korse yürürken asla onermem karnim sisti yürürken mideme ve karnimin iclerine agrilar girdi dün. korse iyi bisey degil ben dun misafirlige gittim ondan takmistimİlk hemen etki eden ne korse felan mı taktın. Ay ben evde işlerle boğuşurken ter attıran korse mi ne varmış annemde ondan mı giysem acep ? Ekstra terden zarar gelmez : D
Sağol bebeğimsbeden cnm tablo güzel olmuş ara tarihleri temizlemişsin iyi olmuş eline sağlık uğraştın baya :) sinir kat sayın arttı ama bizim için bırakmadın
Bayağı kalori yakmıştır yaparken hehe. Ellerine sağlıksbeden canım benim.
ah ahh keşke kiz bana artik lafta islemiyor hic moralim bozulmadi ki tinlasam keşke . acayip piskin ve sabri yüksek biri oldum kendime guvenim ilerleyememe ragmen yerindeAyyyy çok güldüm yaaaO hamile sanandan Allah razı olsun sana iyi gaz vermişşş
bende 78 kilodayim 40-42 giyiyorumBen de 77 kiloyken 44-46 giyiyodum boyunun kısa olması çok kötü yaaaa
yok canim gevsek olan karnimi ve göğüslerimi toplasin diye takiyorum. dar kiyafetler rahat oluyor. zaten 4 yildir göbekliyim. herkes aliskinİnşallah canim :) gobeklisin dediler diye mi giydin korseyi? Yürüyüş yaparken cok rahatsiz etmiştir valla anlıyorum..
bende bir ara şort seklindeki korseyle yapışık geziyordum nereye gitsem unutucam diye ödüm kopuyordu. Gobegimle barıştım artik takmiyorum yorumları..ben onu seve seve kucultecegim:))
gecmis olsun canim iltihap beter bisey siddetli agrilarin sorumlusu"hepfit, post: 41600889, member: 651984"]kızlar dün bacağım ağrıyo demiştim ya, enfeksiyon varmış. çok üstüne basmayacakmışım,havaya dikecekmişim. antibiyotik ve antienflamatuar başladıbende sporsuz pasif hayat başlıyor bi 5-10 gün
![]()
canim seviyorsan al evde yap disaridan recel yenir mi ki. seker yerine tatlandirici koyarlara101 den al canım şahane ya . evde bitti kimse de markete gitmiyor ters şimdiki evimizekendi evimde olsam gider alırdım
Yaaaaaaa terk etme , beni de al yanınatabi ki de desteklerim her zamankendimce fikir uretmeye calistim canim. bak 49 a duserim terk ederim seni ona gore sasirt metabolizmani
![]()
Canım içemiyodum o kadar çok 1 lt ancak içiyodum ama dün akşam iyibariyle çoğalttım. Dün iftrla sahur arasında 2,5 lt içtim. Elimde şişe ile geziyorumGece de olsa bol su içebiliyo musun önceki gibi. Az su içtiğin için olabilir mi acaba...
Canım çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni. Benim iltihaplı romatizmam var. Sürekli antiflamatuar kullanıyorum zatenn. Zaman zaman çok ağrım oluyo ondan spor yapamıyorum. Ondan düzensiz spor hayatım var :)kızlar dün bacağım ağrıyo demiştim ya, enfeksiyon varmış. çok üstüne basmayacakmışım,havaya dikecekmişim. antibiyotik ve antienflamatuar başladıbende sporsuz pasif hayat başlıyor bi 5-10 gün
![]()
Ayyy 3 gün ne güzel. Benim 5-6Bence kafana takma için rahat ediyosa tabii ki tutmalısınn 8 gün devam etmez zatennn benim 3 günde bitiyooo
Mis mis :) afiyet olsun :)Kızlaarrr bugün fırında kabak mücver ve tavuk yapcam nasıl sizce
haklısın bende 75 te bir sene gecirmistim ondan.olmustr belkiYo yo aynen dediğin gibi valla.
Birde insan en çok hangi kilolarda çok fazla zaman geçirdiyse oradan sonra inmesi zorlaşıyor
Kesinlikle öyle aynı şekilde ben de 75 civarında daha az verdim ve o 70 noktası kırılana kadar o 5 6 kiloda sanki kilom aynıymış gibiydi ne zamanki 60 lılara geçtim baya baya fark oluştuhaklısın bende 75 te bir sene gecirmistim ondan.olmustr belki
Allah razı olsun senden canım benim çok teşekkür ederimsu biraz once gordum tatlım gerçekten su gibisin ne diyim maşallah
Baya baya doğal yaptım ne yumurta ne yağ var kabak soğan baharatlar bir kaşık kadar da un. Yağlı kağıt üstüne kaçıkla kondurdum.fırında yapılan herşeye bayılıyorum..hem hafif hem lezzetli. mücveri de severim. afiyet olsun canım. ben de bugün barbunya, pilav, cacık var. pilav yemiyorum. canım tahin pekmez istiyor. istemese iyi olur regl olacam 2-3 güne off(
ah ahhh bide ben kirabilsem 70 leri. 80 lerde rahat kilo veriyordum. emeğininmin karsiligini aliyordumKesinlikle öyle aynı şekilde ben de 75 civarında daha az verdim ve o 70 noktası kırılana kadar o 5 6 kiloda sanki kilom aynıymış gibiydi ne zamanki 60 lılara geçtim baya baya fark oluştu
Alacaksın yine Allahın izniyle ben inanıyorum tatlım hele o 70 ten inince var ya nasıl da hırslanacaksınah ahhh bide ben kirabilsem 70 leri. 80 lerde rahat kilo veriyordum. emeğininmin karsiligini aliyordum
Alacaksın yine Allahın izniyle ben inanıyorum tatlım hele o 70 ten inince var ya nasıl da hırslanacaksın
Bence kafana takma için rahat ediyosa tabii ki tutmalısınn 8 gün devam etmez zatennn benim 3 günde bitiyooo
Kızlaarrr bugün fırında kabak mücver ve tavuk yapcam nasıl sizce
Canım ben yazamadım sana okudum mesajı başka şey girdi araya.
İyi yapmışsın tutmamakla ki tutulmaz o şekilde zaten.
yok canim gevsek olan karnimi ve göğüslerimi toplasin diye takiyorum. dar kiyafetler rahat oluyor. zaten 4 yildir göbekliyim. herkes aliskinbu sene de memlekettekilere surpriz yapamadim
belden korse böbreğinimi acıtıyordu ondan atlet korse almistim.hep beraber kurtulacaz bunlardan . sende cok kilo verdin kendini ispatlamis birisin. devami gelecek inaniyorum. fazla agirdan alma yeter
gecmis olsun canim iltihap beter bisey siddetli agrilarin sorumlusu