Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle dönemler oluyor arada tatlım ya durdurulamıyorda malesefkızlar iki gündür bişeyler oldu bana yeme krizine girdimbiraz stresli bir dönem. ben stresli olunca yiyorum malesef
![]()
Sahur
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
Yarim domates
Iftar
2 kepçe sehriye corbasi
1 pors. Tavuklu kabak beğendi
6 lahana dolmasi
Yagsiz salata
Kv caya gidiyorum kizlar görüşürüz..
sbeden canim iyi olmana sevindim
Canım senle inanılmaz gurur duyuyorum :) iradeni konuşturuyosun böyle devam yaaaa :) bak sakın kaçamak yapma zebellah gibi dikilirim tepeneSelamlar ben geldim:))
Kayınvalidemler de ara öğün yapmis oldum
Cayin yanında çeyrek mevlana şekeri
1 dilim muz
3 dilim karpuz
1 kayisi
2 kiraz buda kayinvalidemin ısrarı ile..
Gorumcem tatli aldiracakti cayin yanina izin vermedim.. cok iradeliyim masallah:))
Yaaa öyle mi diyosun kıs kilo almıyım sonra. Aslında gerçi az da olsa istediklerimi yiyorum zaten. Acaba onlardan mı veremiyorum. Yaw onları da yemezsem ne yicem ben. Sonuçta yemeden verdiğim kilo yediğimde geri gelcek onu istemiyorum ki. Spor yapamıyorum bu ara belki de ondan böyle şapşırdı anlamadım inan ki. Bi ilginçlikler düşünmem şart o kesin :)Vallahi şaka gibi güldüm ben de burda ya:))
Bi iki gün serbest mi bıraksan acaba kendini ne istiyorsan yesen bakalım nasıl olacak
sagol canimçok geçmiş olsun![]()
bende anlamıyorum . burunlari havada oyle zenginlikte istememvay terbiyesiz. ne biçim insanlar var hiç anlamıyorum. çok ayıp ya madem köpeği sahip çıkacak![]()
628400 .!.:kızlar iki gündür bişeyler oldu bana yeme krizine girdim
bende öyleyim ama direniyorum salma kendini. biz kalabalıgiz bayrama kadar cok zorlaniyorm tatlilar yemekler628400 .!.:biraz stresli bir dönem. ben stresli olunca yiyorum malesef
![]()
biraz önce malesef midem kötü oldu yediklerimden ve afedersiniz kustum. pişmanım yediklerime. midem nasıl sancılar içinde şimdi. kendime nasıl da kızgınım.Öyle dönemler oluyor arada tatlım ya durdurulamıyorda malesef
İlk zamanlardaki gibi cıvıl cıvıl olsun yakızlar ne gelen var ne yazan yeni uyemi alsam bir kac tanee ne dersinizz
Çok karıştırınca ben de öyle oluyorum hemen ishal yapıyor beni de.biraz önce malesef midem kötü oldu yediklerimden ve afedersiniz kustum. pişmanım yediklerime. midem nasıl sancılar içinde şimdi. kendime nasıl da kızgınım.
Canım oruç tutuyor musun bilmiyorum ama tutuyorsan eğer tutmadığın bir günde iyice bi ye çok işe yarayacakCanım senle inanılmaz gurur duyuyorum :) iradeni konuşturuyosun böyle devam yaaaa :) bak sakın kaçamak yapma zebellah gibi dikilirim tepene
Yaaa öyle mi diyosun kıs kilo almıyım sonra. Aslında gerçi az da olsa istediklerimi yiyorum zaten. Acaba onlardan mı veremiyorum. Yaw onları da yemezsem ne yicem ben. Sonuçta yemeden verdiğim kilo yediğimde geri gelcek onu istemiyorum ki. Spor yapamıyorum bu ara belki de ondan böyle şapşırdı anlamadım inan ki. Bi ilginçlikler düşünmem şart o kesin :)
Dert mi istiyon balım hemenİlk zamanlardaki gibi cıvıl cıvıl olsun ya
Sadece diyet değil dertlerimizi sevinçlerimizi de paylaşalım istiyorum ben![]()
Tutuyorum canım. O zaman regl olduğum dönemin ilk günü yemenin dibine vurayım ben. Tavsiye besinler var mı yoksa karbonhidrat protein karmakarışık mı ? Abur cubur yenebiliyo mu ? Bileyim deCanım oruç tutuyor musun bilmiyorum ama tutuyorsan eğer tutmadığın bir günde iyice bi ye çok işe yarayacak
Tek çocuk musun senDert mi istiyon balım hemen
Bayramda kısmetse sevgilimin ailesiyle benim ailemi tanıştırcaz ama babamın daha haberi yokannem bir hafta kala sölersin dedi söyletmedi. Durum şu ki ben bbama basıl sölicem sıkıntısı başladı
annem söylemiyo. Abla kardeş yok tekim. Bildiğin geçecem karşısına söylicem. Hıh bul çözümü hadi :)
Ye ye abur cubur da ye ben ilk diyete başladığımdan beri bu yöntemi uyguluyorum tek bir hafta bile duraklama dönemim olmadıTutuyorum canım. O zaman regl olduğum dönemin ilk günü yemenin dibine vurayım ben. Tavsiye besinler var mı yoksa karbonhidrat protein karmakarışık mı ? Abur cubur yenebiliyo mu ? Bileyim de![]()
kızlar sol elim kaynar sutle yandi
yarim saattir sudan cikaramiyorum. cok siddetle yanıyor aglayacm utanmsam cok careszm. sari bi merhem var sudan cikaramiyrm ki sureyim of offf
Ay geçmiş olsun canım yaaabiraz önce malesef midem kötü oldu yediklerimden ve afedersiniz kustum. pişmanım yediklerime. midem nasıl sancılar içinde şimdi. kendime nasıl da kızgınım.
cok sagol canim krem iyi geldi.Canim cok gecmis olsun. Yanik acisi cok fenadir.cok korkarim ben
Yok bilmiyor tek kız olduğumdan da normalden fazla düşkün. Normalde tepkisini tahmin ederdim ama kestiremiyorum artık çünkü 2 yıl önce bi felç geçirdi beyin damarlarından bir kısım tıkalı. Dolayısıyla huy değişiklilklleri oldu. Bazen eskisi gibi ciddi bazen çocuk gibi. Küsecek diye korkuyorum. Bi de kafaya takıp sağlığı bozulacak diye korkuyorum. Artık bi dua edersiniz bana da :) söylediğim zaman sizle de paylaşırım :)Tek çocuk musun sen
Allah yardımcın olsun canım benim.
Nasıl olur babanın tepkisi az çok tahmin edersin ve sevgilin olduğunu biliyor mu
Ay gerçekten mi tamam ben bunu denîcem kesin o zaman. Dönemin ilk günü tutmayın beniYe ye abur cubur da ye ben ilk diyete başladığımdan beri bu yöntemi uyguluyorum tek bir hafta bile duraklama dönemim olmadı
İlk zamanlardaki gibi cıvıl cıvıl olsun ya
Sadece diyet değil dertlerimizi sevinçlerimizi de paylaşalım istiyorum ben![]()