• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sahur
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
Yarim domates

Iftar
2 kepçe sehriye corbasi
1 pors. Tavuklu kabak beğendi
6 lahana dolmasi
Yagsiz salata

Kv caya gidiyorum kizlar görüşürüz..
sbeden sbeden canim iyi olmana sevindim

Selamlar ben geldim:))
Kayınvalidemler de ara öğün yapmis oldum
Cayin yanında çeyrek mevlana şekeri
1 dilim muz
3 dilim karpuz
1 kayisi
2 kiraz buda kayinvalidemin ısrarı ile..
Gorumcem tatli aldiracakti cayin yanina izin vermedim.. cok iradeliyim masallah:))
Canım senle inanılmaz gurur duyuyorum :) iradeni konuşturuyosun böyle devam yaaaa :) bak sakın kaçamak yapma zebellah gibi dikilirim tepene :D

Vallahi şaka gibi güldüm ben de burda ya:))
Bi iki gün serbest mi bıraksan acaba kendini ne istiyorsan yesen bakalım nasıl olacak
Yaaa öyle mi diyosun kıs kilo almıyım sonra. Aslında gerçi az da olsa istediklerimi yiyorum zaten. Acaba onlardan mı veremiyorum. Yaw onları da yemezsem ne yicem ben. Sonuçta yemeden verdiğim kilo yediğimde geri gelcek onu istemiyorum ki. Spor yapamıyorum bu ara belki de ondan böyle şapşırdı anlamadım inan ki. Bi ilginçlikler düşünmem şart o kesin :)

çok geçmiş olsun :KK43:
sagol canim

vay terbiyesiz. ne biçim insanlar var hiç anlamıyorum. çok ayıp ya madem köpeği sahip çıkacak :KK20:
bende anlamıyorum . burunlari havada oyle zenginlikte istemem :KK48:

628400 .!.:
kızlar iki gündür bişeyler oldu bana yeme krizine girdim
628400 .!.:
:oops: biraz stresli bir dönem. ben stresli olunca yiyorum malesefo_O
bende öyleyim ama direniyorum salma kendini. biz kalabalıgiz bayrama kadar cok zorlaniyorm tatlilar yemekler :( ama salmiyorum. sende salmaa daha emegine yazik etme

İFTAR
1 tabak yayla çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
1,5 kibrit kutusu tart ( dünden kalmıştı bitti )

ARA
bir salkım üzüm
2 avuç çekirdek

SAHURDA
Menemen yicem sanırım
Kiraz hoşafı
2 kaşık da bulgur yerim bitsin :)

1,5 lt su içtim şimdilik sahura kadar 2- 2,5 olur o.

Ben bundan mı veremiyorum acaba yemeye başladım galiba. Ama nefsimi de kandırmam lazım arada yaw. Direndisianka hastagı ile kampanya başlatın :D

Canım senle inanılmaz gurur duyuyorum :) iradeni konuşturuyosun böyle devam yaaaa :) bak sakın kaçamak yapma zebellah gibi dikilirim tepene :KK70:

Yaaa öyle mi diyosun kıs kilo almıyım sonra. Aslında gerçi az da olsa istediklerimi yiyorum zaten. Acaba onlardan mı veremiyorum. Yaw onları da yemezsem ne yicem ben. Sonuçta yemeden verdiğim kilo yediğimde geri gelcek onu istemiyorum ki. Spor yapamıyorum bu ara belki de ondan böyle şapşırdı anlamadım inan ki. Bi ilginçlikler düşünmem şart o kesin :)
Canım oruç tutuyor musun bilmiyorum ama tutuyorsan eğer tutmadığın bir günde iyice bi ye çok işe yarayacak

İlk zamanlardaki gibi cıvıl cıvıl olsun ya
Sadece diyet değil dertlerimizi sevinçlerimizi de paylaşalım istiyorum ben:KK50:
Dert mi istiyon balım hemen :D
Bayramda kısmetse sevgilimin ailesiyle benim ailemi tanıştırcaz ama babamın daha haberi yok :D annem bir hafta kala sölersin dedi söyletmedi. Durum şu ki ben bbama basıl sölicem sıkıntısı başladı :D annem söylemiyo. Abla kardeş yok tekim. Bildiğin geçecem karşısına söylicem. Hıh bul çözümü hadi :)

Canım oruç tutuyor musun bilmiyorum ama tutuyorsan eğer tutmadığın bir günde iyice bi ye çok işe yarayacak
Tutuyorum canım. O zaman regl olduğum dönemin ilk günü yemenin dibine vurayım ben. Tavsiye besinler var mı yoksa karbonhidrat protein karmakarışık mı ? Abur cubur yenebiliyo mu ? Bileyim de :D

Dert mi istiyon balım hemen :KK70:
Bayramda kısmetse sevgilimin ailesiyle benim ailemi tanıştırcaz ama babamın daha haberi yok :KK70: annem bir hafta kala sölersin dedi söyletmedi. Durum şu ki ben bbama basıl sölicem sıkıntısı başladı :KK70: annem söylemiyo. Abla kardeş yok tekim. Bildiğin geçecem karşısına söylicem. Hıh bul çözümü hadi :)
Tek çocuk musun sen
Allah yardımcın olsun canım benim.
Nasıl olur babanın tepkisi az çok tahmin edersin ve sevgilin olduğunu biliyor mu

Tutuyorum canım. O zaman regl olduğum dönemin ilk günü yemenin dibine vurayım ben. Tavsiye besinler var mı yoksa karbonhidrat protein karmakarışık mı ? Abur cubur yenebiliyo mu ? Bileyim de :KK70:
Ye ye abur cubur da ye ben ilk diyete başladığımdan beri bu yöntemi uyguluyorum tek bir hafta bile duraklama dönemim olmadı

Tek çocuk musun sen
Allah yardımcın olsun canım benim.
Nasıl olur babanın tepkisi az çok tahmin edersin ve sevgilin olduğunu biliyor mu
Yok bilmiyor tek kız olduğumdan da normalden fazla düşkün. Normalde tepkisini tahmin ederdim ama kestiremiyorum artık çünkü 2 yıl önce bi felç geçirdi beyin damarlarından bir kısım tıkalı. Dolayısıyla huy değişiklilklleri oldu. Bazen eskisi gibi ciddi bazen çocuk gibi. Küsecek diye korkuyorum. Bi de kafaya takıp sağlığı bozulacak diye korkuyorum. Artık bi dua edersiniz bana da :) söylediğim zaman sizle de paylaşırım :)

Ye ye abur cubur da ye ben ilk diyete başladığımdan beri bu yöntemi uyguluyorum tek bir hafta bile duraklama dönemim olmadı
Ay gerçekten mi tamam ben bunu denîcem kesin o zaman. Dönemin ilk günü tutmayın beni :D

Back
X