• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlarrr yenicene eve girdim çayımı kapıp hemen size yazayım dedim.
Ama bugün pek bi sessiz yaa burası nerelerdesiniz kızlar
Menümü paylaşayım hemencecik
Bugün nişanlımla dışarda yaptık iftarı. İskender istiyordum ama bugün yapmıyormuş istediğim yer malesef ben de pide yedim erkek arkadaşım iftar menüleri vardı ondan yedi. Ben çok çeşit yiyemediğim için almadım menülerinin içinde 7 çeşit vardı ya.
Sahurda 1 mücver 1 kaşık menemen bir kaşık reçel
İftarda 1 e yakın pide salata 2 adet çiğ köfte
Az önce de dondurma yedim.
Spor her gün aynı zaten
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
Üç gündür ip de atlayamadım squat da yapamadım çarşamba akşamı ev taşıdık topladım yerleştirdi diyene kadar ayakta duracak halim kalmıyo ama kalori harcıyomuyum yağ gidiyo mu bilmiyorum

sagol canim

bende anlamıyorum . burunlari havada oyle zenginlikte istemem :KK48:

bende öyleyim ama direniyorum salma kendini. biz kalabalıgiz bayrama kadar cok zorlaniyorm tatlilar yemekler :KK43: ama salmiyorum. sende salmaa daha emegine yazik etme
Maalesef bazı insanlar da öyle zengin oluyo

Üç gündür ip de atlayamadım squat da yapamadım çarşamba akşamı ev taşıdık topladım yerleştirdi diyene kadar ayakta duracak halim kalmıyo ama kalori harcıyomuyum yağ gidiyo mu bilmiyorum
offf taşıma süreci çok yorucu. emin ol harcıyorsundur. Güle güle otur yeni evinde

İFTAR
1 tabak yayla çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
1,5 kibrit kutusu tart ( dünden kalmıştı bitti )

ARA
bir salkım üzüm
2 avuç çekirdek

SAHURDA
Menemen yicem sanırım
Kiraz hoşafı
2 kaşık da bulgur yerim bitsin :)

1,5 lt su içtim şimdilik sahura kadar 2- 2,5 olur o.

Ben bundan mı veremiyorum acaba yemeye başladım galiba. Ama nefsimi de kandırmam lazım arada yaw. Direndisianka hastagı ile kampanya başlatın :KK70:
Bunları da yemezsen ne yiycen ki dediğin gibi su içiyosun ama hareket etmediğin için birikiyo bence ondan.

offf taşıma süreci çok yorucu. emin ol harcıyorsundur. Güle güle otur yeni evinde
Teşekkür ederim kira da olduğumuz için çok fazla şey almamaya çalışırım hep ama yine de herşey lazım oluyo işte toplanmak yerleşmek 1 haftadan fazla sürdü işte yorucu oluyo tabii izin de kullanmadım akşamları yapmaya çalıştım

Dert mi istiyon balım hemen :KK70:
Bayramda kısmetse sevgilimin ailesiyle benim ailemi tanıştırcaz ama babamın daha haberi yok :KK70: annem bir hafta kala sölersin dedi söyletmedi. Durum şu ki ben bbama basıl sölicem sıkıntısı başladı :KK70: annem söylemiyo. Abla kardeş yok tekim. Bildiğin geçecem karşısına söylicem. Hıh bul çözümü hadi :)
Zor olduğunu düşünüyoruz gerçekten ama kolayy şimdi gülesim geliyoo mesela benim.

eşimle ve annemle hergün kilo problemini konuşmaktan artık vazgectim. bundan sonraa icraat zamani insallah

Canim ben de esime dedim artik kilomu soylemicem sana ta ki sen aaa ne kadar zayıflamışsın kac kilosun diyene kadar.cok heyecanlı benim icin

Back
X