• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

sagol canim krem super iyilestrdi

ayni fikirdeyiz dun gece karar verdim artik sadece biseylerin farkedilmesini istiyorum bunun icinde gereknleri yapacam konusmaktan biktim. bizimkilerin heyecani yok :KK48: benden umitli degiller ama görecekler :KK62:

sagol canm kirmizi kaldi elimin ic taraflari ama gecer bende kolay kolay iz kalmaz
gecti acisi canim :KK24:

Dile getirince cok sabote ediyor benim kocam. O tatliyi bana gostererek bir yiyisi var ki gulerek sonra bir bakmisim bana uzatiyor ye diye.ben de daliyorum icine.
ama simdi zayiflayacam. Ayyy bak bakalim biraz zayiflamismisyim. Diywt yapiyorum yemem gibi seyleri biraktim canim. Cok rahatladim

Dile getirince cok sabote ediyor benim kocam. O tatliyi bana gostererek bir yiyisi var ki gulerek sonra bir bakmisim bana uzatiyor ye diye.ben de daliyorum icine.
ama simdi zayiflayacam. Ayyy bak bakalim biraz zayiflamismisyim. Diywt yapiyorum yemem gibi seyleri biraktim canim. Cok rahatladim
resmen seni kasiyor :KK70: bizimkiler de kilo aliyorsun yeme diyorlar dayanamayip aciyorlar bu sefer ye bisey olmaz diyorlar gelde yeme :KK70: ama tutuyorum kendimki. aynen artik yerimde saymaktan konusmaktan utaniyrum

Al
offf kızlar bayramdan sonra ben de taşınıcam,eşyam da çok,2 çocuk,üstelik tek olucam bir yardım edenim bile yok,belim de ağrıyor üstelik,bir de kv ameliyat oldu o da bekler şimdi beni bakmak için,annem de ameliyat olacak onun içinde gitmem lazım tek kızım,ben hangi birine yetişeyim şimdi bu bel ağrısı ve 2 çocukla ve tek başına
dert dediniz de ben de kafamda ki sıkıntıları anlatayım dedim
bana da bir çare söyleyin Allah aşkına
Allah kolaylik versin insallah . kayinvalidenn baska kizi yok mu

offf kızlar bayramdan sonra ben de taşınıcam,eşyam da çok,2 çocuk,üstelik tek olucam bir yardım edenim bile yok,belim de ağrıyor üstelik,bir de kv ameliyat oldu o da bekler şimdi beni bakmak için,annem de ameliyat olacak onun içinde gitmem lazım tek kızım,ben hangi birine yetişeyim şimdi bu bel ağrısı ve 2 çocukla ve tek başına

oyyyyyhhhhh allah kolaylık versin canım

sagol canim iyilestim..babam ayakkabi alin kendinize dedi ne kadar tutarsa ben alacam dedi adamdan

herhalde yani, bu tarz şeylerde çok cadıyımdır ben. sen söyleyince ben dellendim:KK70:

Suyunu tam içtiysen bu kez de az hareket ettiğin için atamıyo olabilirsin :KK70:
İçiyorum tatlım en az 2 lt içiyorum. Hareketsizlikte olabilir. Şu sıra çok îstediğim gibi hareket edemiyorum. Romatizmal ağrılarım var.

sbeden sbeden canım geçmiş olsun... mümkün oldukça suya değdirmemeye çalış kremini sür. kısa zamanda geçer, nazara geldin dikkat et :)) :nazar::nazar: canım iftardan sonra eşim ve kızımla 1 saat yürüyoyrum öyle çok tempolu değil ama hareket oluyor en azından.

GonulSenligim GonulSenligim canım, sen tek çocuksun anladığım kadarıyla. Annenin babanın göz bebeğisindir. ben daha yeni anne sayılırım ama bence 20 sene sonra da kızım hala benim gözümde küçük bebeğim olacak..Anne babanın temkinli olması, çok mutlu görünmek istememesi normal... ben mesela şimdi anne-babamı daha iyi anlıyorum ve gerçekten bizimkiler çok hoşgörülüymüş. su arkadaşıma katılıyorum. giriş cümlen; görüştüğüm anlaştığım biri var diyerek olsun. eğer siz de uygun görürseniz bayramda ailesiyle tanışmaya gelmek istiyorlar. ama sadece tanışma baba yani sizleri görmek tanımak istiyorlar dersin. yani babanın aklına acaba söz mü nişan mı olacak sorusu olmaz. babalar ne kadar güçlü görünseler de; bu konularda kırılgan hassaslar. biz 2 kız kardeşiz. hatta ikizim var :) ilk o evlendi. eniştemle tanışmak için yemek ayarladık babam sanki babam değildi. o kadar farklı bir adam gördüm ki; babam bize çok çok düşkündür. adamcağız üzüldü sevindi böyle allak bullak oldu. yani aslında seviniyorlar ama bizler için en iyisini istiyorlar. o yüzden ne söylerlerse söylesinler alınmayın gücenmeyin.
Canım öyle güzel yazmışsın ki eline yüreğine sağlık :) onların açısından baktığım zaman kesinlikle hak veriyorum onlara. Kendi açımdan bakınca ben de haklıyım :)
Doğru kelimelerle doğru şekilde anlatmak lazım. Sağolun o konuda da çok yardımcı oldunuz. Giriş cümlelerimi biliyorum en azından artık. Gerisi soru sormasına kalmış sanırım. Allah yardımcım olsun :)
Bu arada evet tek çocuğum canım.

Zor olduğunu düşünüyoruz gerçekten ama kolayy şimdi gülesim geliyoo mesela benim.
Sonradan öyle olur kesin de yaşama anında çok zor valla :)

GonulSenligim GonulSenligim ve @su321 sizin sohbet beni de eskiye götürdü. Ben de babamın karşısına geçip konuşmuştum. Ne de zor olmuştu. Ne kadar duygusal bir andı hiç unutmam unutamam. Canım babam Allah rahmet eylesin.
Ömür boyu unutulmayacak bir an oluyor sanırım :) hayatımızın zor anlarından biri. Bizi kimseyle paylaşamayan babamıza diyoruz ki beni seven bi adam var :)
Allah rahmet eylesin babacığına.

Ay canım çok üzüldüm , umarım kolaylıkla geçer , keşke birisi oslaydı sana yardım edecek , belini sakın incitme canım , ben şey duymuştum canım evden eve nakliye firmalarından bazıları gelip bütün evin paketlemesını yapıyor , sonrada istediğin şekilde bırakıyor dıye tabı yerlestırmesı yıne sana kalmış . Sadece toplama sürecini onlar yapıyor , biraz ucreti fazla sanırım . Belki onlardan bulabilirsin , Kayınvalidende bu halınle kusura bakmayacak canım nasıl yapacaksın belin ağrımasa bile 2 çocuk , insaf yanı .. Allah kolaylık versın cnm

aynı benim eşime benziyor canım , benimkide önümde makarnaları tabak tabak yer :( banada zorla vermeye calısır ,

resmen seni kasiyor :KK70: bizimkiler de kilo aliyorsun yeme diyorlar dayanamayip aciyorlar bu sefer ye bisey olmaz diyorlar gelde yeme :KK70: ama tutuyorum kendimki. aynen artik yerimde saymaktan konusmaktan utaniyrum
sbedencim utanma tabıkıde , zayıflamak zor bir sey arada tutamıyoruz kendimizi ama sen memlekettesin canım yani bence annenin yanında çok kasma kendi evinde yap , zaten bütün sene çocuğuna evine kendin baktın yardımcın yoktu ,annen yoktu ne kadar kalacaksın memlekette 1-2 hafta falansa ben olsam kasmazdım kendimi orada az az yerdim kilomu korurdum sadece , evde sıkı diyet baslardım , memleket yemekleri bence kaçmaz canım , sakın kızma böyle dediğime ama 1 haftadan bir sey olmaz neden tatilini diyetle zorluyorsun ki tatlım 1 hafta gec verirsin . Annenler neden takıldılar kilona canım ki anlamadım bence sen sorun ediyorsun diyedir , genelde anneler yedirmeye calısır ,
kızlar hepınız kızacaksınız bu yazdıklarıma ama memlekette rejim mı yapılır canlarım :(

Anlıyorum canım. Olur inşallah bu defa. Önceden nasıl 54 ü gördüysen bu defa da olur inanıyorum ben. Birde kilo verince koruyabilsek kilomuzu. Biraz dikkat etmeyince tekrar alınıyor maalesef..
Önümüzdeki kış dikkat edelim yaaa ben kışları hep alıyorum

• Beğen
Reactions: zbt
bende 51 lerde takıldım yaaaa, deli olacam deli. pirinç lapası yapayım dedim bi işe de yaramıo sanki, moralim bozuldu tartılmıyorum:KK62:
Hedefe yaklaştık ya zorluyo hele sen benden daha yakınsın :) biz de direncez artık

Ay alıntılayamadım koca mesajı :D
Sana da çok teşekkür ederim canım. Taktikleri kesinkle kullanıcam. Zaten ramazan başından beri çeyiz lafı dolandırıoruz ortalıkta. Bir kaç da evlenme yaşı geldi muhabbeti yaptım. Ön hazırlık kısmı kendmce tamam :) geriye konuşma aşaması kaldı. Aslında bizim niyetimiz tanışmadan sonra uzatmadan isteme söz nişan falan. Çünkü çok erteledik bu durumu sağlıkproblemleri sebebiyle. Ama tabi bunu babama söylersem Allah muhafaza :) şimdilik tanışmayı bilse yeter :) bi de istemiyorum gelmesinler derse diye tırsmıyo değilim. Bayram ziyaretine gelcek olana gelme denmez ama demi

layyyynnnnn isteme olacak hala abur cubur diyon, fazla ye ama abur cubur hamur yeme:KK11:
Kilo vermek için yiycektim :D takıldım kaldım sinirim depreşiyo. Taam çok ama üsturuplu yicem :)

kıyamam çok zor ya taşınmak ,hele taşınan ve çocuklu insana daha da zor , umarım bu evi beğenirsin ve son olur tatlım . İnşallah begendıgın oturduğun evide almak nasip olur sana . ( tabi memursan ve sürekli yer değiştirmek zorundaysan bilemem cnm )
Çok rahat da taşınsan ister istemez düzenin bozuluyo çocuklar da etkileniyo ama çok şükür yeni eve geçtik önceki kış baya soğuk oldu eski ev nem de vardı inşallah bu iyi olur güzel güneş alıyo şimdilik

Yok canim soylemicem... ona da supriz olsun istiyorum.ta ki bana bakipta zayifladin mi sen kac kilo oldun diyene kadar soylemeyecem.yaninda da diyetten zayiflamaktan bahsetmiyorum. Surekli diyor zaten bak ne guzel hem yiyorsun hem zayifliyorsun ramazan da diye. Gitmis helva almis ona caktirmadan diyet yapiyorum demeden tadimlik aliyorum. Yedim yeter diyorum.
bayrama hedef 79 olmak
Eski yemelerine göre farkediyodur oooo sana çaktır mıyo demek ki

Zor durum. Tek kız olmak zor işte. Kardeş çok önemli yaaa.
Allah kolaylık versin. Herkes bir nebze halden anlayacak. O şekilde hallolacak. Yoksa helak olursun sana da yazık

Taşınmaya taşınırsın da iş hastaya bakmak da çocuklarla zor ilgileniyoruz eminim derler ki sen çocuklarına bak biz kendimize bakarız :KK70:
Eşyanı da yavaş yavaş topla ben de tektim annemler yardım edelim dedi yok dedim yavaş yavaş yaparım ama ne yalan söyliyim eski kiloma göre şimdi daha rahat iş yapabiliyorum daha az yoruluyorum dün buzdolabını temizledim mutfak dolabını silip yerleştirdim 5 ten sonra saat 1 olmuştu gece sabah işe gelecek olmasam devam ederdim sporlar işe yaradı demek ki diyorum

Ah canim bizde memuruz. Seneye tasinacam. Ondan sonra ki sene de tasinacam.hayirlisi bakalim
denizcim bu arada ben de mersinliyim.
esim de malatyali
Siz çok taşınıyo muşsunuz biz 4 yıldır erteliyoduk bu kış soğuk oldu nem oldu taşınmak zorunda kaldık

Back
X