♥haftalık kilo verme yarışması♥

kız yazın tatlı bişey yemektense zero içiyorum valla, bende çözümü böyle buldum. arkadaşlarla kafeye gidioz ya sade kahve içiom ya da hava çok sıcaksa soğuk soğuk zero içiom. napim kız arada yangınım tutuo:oops: aaaa üstüme gelme, kremanın kalorisi var zeronun yok:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: tabi maden suyu da içebilirim ama işime gelmio:KK59:
benim iç dediğime bakma daha bi bardağı bitirmişliğim yoktur, kalanı hep eşim içer:KK66:
YOK BE CANIM HİÇ ÜSTÜNE GELİR MİYİM BEN SENİN:KK15:

KENDİME Bİ KAÇIŞ YAKALADIM YA, FIRSATI DEĞERLENDİREYİM DEDİM:KK48::KK48::KK48:

ASLINDA BAKMA HEPİMİZ DOĞRULARI BİLİYORUZ DA MESELE UYGULAMAKTA, TABİ Kİ SENİN DE DEDİĞİN GİBİ EN AZ ZARARLISI DAHA BETERLERİNDEN İYİDİR...:KK76:

Tabiki haklisin canim.ben de canimin istedigine bir catal alip birakiyorum. Bunu ogrensek cok guzel ama hergun hergun de olmamali bence. Yani en azindan vucudunu taniyanlara. Benim oyle mesela. Yiyorum tadimlik ogrendim diyorum. Sonra o tadimlik almis basini gitmis dilimlere....

herkes kendini en iyi bilir tabiki... ve ben bozdum mu toparlayamayanlardanim..
Bende bozdummu toparlayamam, istediğimiz kiloya ulaştıktan sonra korumam belkide zor olacak, belki uzun vadede vermek daha iyi ama ben o kişi değilim. Tek bir kere bile yememeliyim. Bugün çarşıda epey dolaştım oğluma dondurma aldım o an azıcık tadasim geldi ama yapmadım, oğlum dondurmayı bitirmeyince attım. Bir lokma bile yememeliyim yoksa kendime güvenim gider. Malesef huyum böyle.

Olur mu canım senin anlattığın şey çok farklı bir şey herkes doğru anladı bence sen nefsi köreltmekten bahsediyorsun , herkesin nefisi var ve nefis körelmeyince daha sonra geri dönüşü kotu oluyor demek istedın , kimseye bol bol ye demedın sonuçta cok kasmadan cok az mıktarda nefsini köreltmeni tavsiye ettın , bence cok doğru anlattın tatlım kı bende aynı fikirdeyim , nefis cok ayrı bir sey cunku

O zaman duzgun anlatmisim kendimi sevindim. :KK45:

Olur mu canım senin anlattığın şey çok farklı bir şey herkes doğru anladı bence sen nefsi köreltmekten bahsediyorsun , herkesin nefisi var ve nefis körelmeyince daha sonra geri dönüşü kotu oluyor demek istedın , kimseye bol bol ye demedın sonuçta cok kasmadan cok az mıktarda nefsini köreltmeni tavsiye ettın , bence cok doğru anlattın tatlım kı bende aynı fikirdeyim , nefis cok ayrı bir sey cunku
HAY AĞZIN BAL YESİN:KK9:

YA DA YEMESİN, KALORİLİ ÇÜNKÜ:KK48:

YOK BE CANIM HİÇ ÜSTÜNE GELİR MİYİM BEN SENİN:KK15:

KENDİME Bİ KAÇIŞ YAKALADIM YA, FIRSATI DEĞERLENDİREYİM DEDİM:KK48::KK48::KK48:

ASLINDA BAKMA HEPİMİZ DOĞRULARI BİLİYORUZ DA MESELE UYGULAMAKTA, TABİ Kİ SENİN DE DEDİĞİN GİBİ EN AZ ZARARLISI DAHA BETERLERİNDEN İYİDİR...:KK76:

canım bu benim kaçış noktam, arkadaşlarımla dışarı çıktığımda(hani şu diyete ne gerek var diyen arkadaşlar), tokum deyip zero içiyorum:KK70:diyetteyim demiom artık kimseye, uyuz ediolar:KK62:

HAY AĞZIN BAL YESİN:KK9:

YA DA YEMESİN, KALORİLİ ÇÜNKÜ:KK48:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

benım bırde servısım var canım daha kotu nkapı onunde iniyorum :KK43:
canım benimde servis eve yakın yerde bırakıyor, eve girdiğim zaman ne spor, ne yürüyüş hiç bişey yapamıyorum.2 tane canavarım var sağolsunlar :)) onlarla ilgilenmekten, yemek çay faslı falan bitap düşüyorum, bende eve uzak bi yerde inip yürüyüşümü yapmış oluyorum.

canım benimde servis eve yakın yerde bırakıyor, eve girdiğim zaman ne spor, ne yürüyüş hiç bişey yapamıyorum.2 tane canavarım var sağolsunlar :)) onlarla ilgilenmekten, yemek çay faslı falan bitap düşüyorum, bende eve uzak bi yerde inip yürüyüşümü yapmış oluyorum.

tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9: servis kullansam hiçbir kuvvet erken indirip yürütemez:KK53:

Tebrik ederim inicem desen bile herkes nereye der eminim
Benim de asansör kullanmamama taktılar

tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9: servis kullansam hiçbir kuvvet erken indirip yürütemez:KK53:
Teşşekkürler efendim :KK52:Yürürken acaba inmesemiydim diye söyleniyorum bende ama sonra ohh iyiki de inip yürümüşüm diyorum:)). Kilo vermek için fedakarlık şart, yoksa olmuyo

Maşallah canım ya ne güzel bir alışkanlık ben İstanbulda oturuyorum zaten 18.30 da çıkıp evıme 19.30 da ulaşınca uzak bir yerde ınıp yürürsem cocugumla hıc vakıt gecıremem maalesef :(

Back
X