Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim hoşbuldum :)Hoşgeldin canım kızlar bir uzun daha mı geldi ne![]()
Hoşbuldum teşekkürler , inşallah en kısa zamanda bol kilolalardan hep beraber kurtuluruz. Buranın faydasının gerçekten çok olduğunu düşünüyorum. Ben başlayalı 3 gün oldu ama kendimi salmamak, bırakmamak için karşılıklı iletişim şart gibi, en azından bi sorumluk olurhosgeldin canim tabiki dahil ederiz memnuniyetle :)
Hoşgeldiniz, 5,50 kilocuk:)) hemencik gider inşallahMerhaba arkadaşlar beni de aranıza alirmisiniz 1 aydır bende diyet yapıyorum 3,50 kg verdim yaklaşık iki haftadır duraklamadayim gitmiyor bir turlu
Boy 153
Kilo 60,50 kg
Hedef 55
evet cidden uzunlar topigi oldu ama bende boyumdan memnunum![]()
Hoşgeldiniz, 5,50 kilocuk:)) hemencik gider inşallah[
inşallah tatlım ama gitmiyorlar
öncelikle geçmiş olsunkahvaltı
çay
4 yemek kaşığı cokelik
1 yemek kaşığı tereyağı
iki yumurta
bir domates
.
ikindi bi küçük kase kuru fasulye olacak
sonra da iki sütlü kahve içerim.
gün içinde de bol su. bu gün diş dolgusu yapilcak![]()
En En En çıtır olduğun günleride beraber göreceğiz inşallahO degilde bu topigin en siskosu ben oldum galiba![]()
Ne güzel ne güzel aynı boy ve kilodayız bakalım neler neler yiyoruzMerhaba arkadaşlar beni de aranıza alirmisiniz 1 aydır bende diyet yapıyorum 3,50 kg verdim yaklaşık iki haftadır duraklamadayim gitmiyor bir turlu
Boy 153
Kilo 60,50 kg
Hedef 55
Hemen dünkü menümü paylaşıyim:
Sabah kahvaltımı 10 gibi yapmaya başladım artık 2 öğün yapıcaaam.
1 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Biraz yeşillik
4 zeytin
Saat 2 gibi 2 tane eti burçak
Akşam 6 da:
1 kepçe kuru fasulye
3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
1 kaze dereotlu cacık
Onu da denedim ama kilo veremediğim için bir de böyle deniyim dedim.ben 3 ana öğün 3 de ara öğün yapmaya dikkat ediyorum 2 öğün yaparak zor olmazmı senin için
canım cok sevındım senın adına78.500 den dikkat ederek 3 günde 77.700 indim ohh yine kurtuldum 78 den![]()
En En En çıtır olduğun günleride beraber göreceğiz inşallah![]()
bende ablasıyımO degilde bu topigin en siskosu ben oldum galiba![]()