♥haftalık kilo verme yarışması♥

11:00
10 tane erik
2 grissini

12:15
45 dk (3 mile) leslie:KK49:

13:30
1,5 kase erişteli mercimek (bu biraz çok oldu sanırsamo_O)
1 kase cacık
4 yk bulgur pilavı

14:00
çayın yanına 2 küçük kare bitter:oops:
(ya ben bu kadar çikolata yemezdim, regliden midir ki? KEDİDİR O KEDİ:KK48:)
erişteli mercımek -- cok yararlı

bu arada sbeden , kitara ve marbelle kilolarımız aynı gibi insallah en yakın zaman da hedeflerimize ulasırııızzz
desene rakiplerim belli oldu gerçekten kilolarımız çok yakınmış ama ben kaçamak yapmam rakiplerime duyurulur ah birde yaşım yakın olsaydı kim turdı beni:KK55::KK55:
bende ilk haftaya özel hedef belirledim ama yinede veremeyebilirim. 2 olsa yine razıyım
şimdiden karamsarlık yok :KK20:sen benim durumumu biliyorsun menopoz ve yaş bu topikte en zor ben kilo veriyorum ama yılmak yok özellikle en iyi kilo ilk haftalarda veriliyor bunu değerlendirelim

ŞİMDİ DE BOZULDUM:63:

AMA BENİM İYİLİĞİM İÇİN SÖYLEDİĞİNİ DE BİLİYORUM VE HAKLISIN:oops:

Bozulma tatlim. Kilo vermekse gayemiz. Birbirimize gercekleri soylemeliyiz.
yok erken yedik eritiriz. Bir dilimden birsey olmaz gibi seyler bizim bahanemiz oluyor rahat oluyoruz. Ama kilo verme sürecinin verimli olmasini istiyorsak sabretmeliyiz.
ozeliikle sen gebelik dusundugun icin tatlim. Ikinci gebeligimi 85 ilegebe kalip 91.5 ile tamamladim.

Canim yaparsan yersin. Ama irdeliyim diyorsan yap ta evdekiler nasiplensin.
ben gecen kek yapim. Sadece 1 dilim yedim.once den olsa oooooo....

Eşime dedimki aksama tatlı yapayımmi (revaniye bayilir) bana cevabı ne oldu biliyormusun " sen bilirsin ben yemiyorum denize girene kadar göbekten kurtulmaliyim" tokat gibi oldu ya. Çocuklarda fazla yiyen çocuklar değiller o yüzden ben zayıflayana kadar evde hamur işi olmayacak.

desene rakiplerim belli oldu gerçekten kilolarımız çok yakınmış ama ben kaçamak yapmam rakiplerime duyurulur ah birde yaşım yakın olsaydı kim turdı beni:KK55::KK55:

şimdiden karamsarlık yok :KK20:sen benim durumumu biliyorsun menopoz ve yaş bu topikte en zor ben kilo veriyorum ama yılmak yok özellikle en iyi kilo ilk haftalarda veriliyor bunu değerlendirelim
kac yasındasın Marbel ? ben 37 yasındayım ,

Kizlar evet keskek kalorisi yuksek bir gida ama dayanamadim yedim tabi yagsiz ve ekmeksiz sooz aksam karbonhidrat yok

Dayan tatlim senin 70 lerden ne zorluklarla kurtuldugunu biliyoruz.

aksam bence menun
salata
1 kase yogurt
1 porsiyon meyve olmali bence

Ahh ne guzel canim yaaa yapmayi ver sende.hem aklinda kalmaz yesemmi diye hem de yorulmamis olursun.
Bizim evde tatlisiz gun gecmez. Esim her yemekten sonra tatli yer.
kizim bile anne ev tatli kokuyor canim istiyor yapsana diyor 4 yasinda

Canim yaparsan yersin. Ama irdeliyim diyorsan yap ta evdekiler nasiplensin.
ben gecen kek yapim. Sadece 1 dilim yedim.once den olsa oooooo....

Canim o da hafta da 1 ama sevgili arkadasim dun de yemistiiii....
O yuzden daha cok tutmasi lazim.

Ben yasaklari ve bu kadar kasmayi zararli buluyorum canim. Sonrasinda istedigin kiloya gelince saldiriveriyorsun. Onun icin cani istediyse tadimlik olarak ve tika basa tok degilken yemeli diye dusunuyorum. Zamani etkiler belki ama hic degilse boyle alisirsa verdigi kilolari geri almaz ilerde cunku bundan sonra tadimlik olarak yemeyi ogrenmis oluyor vucut. Yedikten sonra ah vah etmenin anlami yok. Tamam olabilir bu defalik boyle oldu diyip devam etmeyi ogrenmek lazim diye dusunuyorum.

Ben yasaklari ve bu kadar kasmayi zararli buluyorum canim. Sonrasinda istedigin kiloya gelince saldiriveriyorsun. Onun icin cani istediyse tadimlik olarak ve tika basa tok degilken yemeli diye dusunuyorum. Zamani etkiler belki ama hic degilse boyle alisirsa verdigi kilolari geri almaz ilerde cunku bundan sonra tadimlik olarak yemeyi ogrenmis oluyor vucut. Yedikten sonra ah vah etmenin anlami yok. Tamam olabilir bu defalik boyle oldu diyip devam etmeyi ogrenmek lazim diye dusunuyorum.
aynı düşüncedeyim tatlım , birebir tecrübede ettım , bence az da olsa tadına bakmalı ,azar azar kendıni kasmadan arada kendine ödüller vererek devam etmeli , önemli olan kısa surede tolere etmek ve istikrarlı ilerleyebilmek , yoksa gerçekten bir sure sonra diyet sıkıyor ve ipin ucu kaçıyor

aynı düşüncedeyim tatlım , birebir tecrübede ettım , bence az da olsa tadına bakmalı ,azar azar kendıni kasmadan arada kendine ödüller vererek devam etmeli , önemli olan kısa surede tolere etmek ve istikrarlı ilerleyebilmek , yoksa gerçekten bir sure sonra diyet sıkıyor ve ipin ucu kaçıyor

ben haftasonu kahvaltılarına saklıyorum hakkımı olur mu? olmaz derseniz kaçarım topikten haaaaaa:KK53::KK53::KK53:

Ahh ne guzel canim yaaa yapmayi ver sende.hem aklinda kalmaz yesemmi diye hem de yorulmamis olursun.
Bizim evde tatlisiz gun gecmez. Esim her yemekten sonra tatli yer.
kizim bile anne ev tatli kokuyor canim istiyor yapsana diyor 4 yasinda
tatlı yemeye alısınca hep aynı saatte insanın canı istiyor alışkanlık yapıyor doğru maalesef ,

Back
X